Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

objawy w ciąży?

Polecane posty

Gość mkk

jakie miałyście objawy w pierwszych miesiącach w ciąży...czy pobolewał was brzuch....

Gość mkk
pobolewa,,,ale czasem,,nie ciągle...

Gość Gabi19790127
witam, od pewnego czasu staramy się z mężem o dzidzię, przed długi okres czasu brałam tabletki antykoncepcyjne, cykl zazwyczaj miałam 26-28 dni maksimum, ostatni był 32 dniowy. Teraz jest 28 dzień cyklu i bardzo boli mnie podbrzusze - oczywiście oczekuję co będzie dalej. W 22 dniu cyklu najpierw miałam takie niewielkie różowe plamienia, a potem przez dobę trochę plamiłam na brunatno.Od tamego momentu bardzo bolą mnie piersi Pierwszy raz mi się to zdarzyło, zwłaszcza, iż zazwyczaj takie plamienia miałam pod koniec okresu. Biorę luteinę i właściwie sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Dzisiaj zrobiłam test...ale negatywny....pewnie czekać mnie będzie kolejny miesiąc starań.

Gabi19790127 - jak ja odstawiłam tabletki anty (po 3 latach brania) to zaczęły mnie bolec piersi, byly strasznie wrażliwe na dotyk, nie pamiętam, żeby pobolewał mnie brzuch, ale ogólne samopoczucie zmieniało mi sie co kilkanaście minut. W tej chwili jestem w 6 tygodniu ciąży, zaszłam po 3 miesiącach od odstawienia tabsów. Test zrobiłam 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki - dwie kreseczki a pózniej po 2 dniach żeby potwierdzić - też dwie kreseczki. w tej chwili boli mnie podbrzusze i plecy (tak jak zawsze na okres) ale nie jest to ból stały, tylko co jakiś czas. Wizytę u lekarza mam umówioną dopiero na 16 maja, lekarka powiedziała,że jeżeli się nic nie dzieje złego to spokojnie można w tym terminie. Pozdrawiam.