Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka20

Czy nadżerka może się sama zagoić????

Polecane posty

Gość pluralka
mnie tez sie zagoila sama. jakies tam bralam dopochwowo leki. ale najbardziej to mi pomogla pewna pani w zakladzie wenerologii w warszawie, ktora powiedziala: trzymac sie jak najdalej od ginekologow i kupic sobie prze kolejne 3 miesiace lactovaginal. i po tym wszytsko przeszlo :)

kurcze ja tez mam z tym problem-tzn nie wiem jak wielki bo ginekolog to wlasciwie mnie olala....mam nadzerke-no fajnie i co dalej-lekarz odchodzi i zostaje ebz lekarza no to cos kombinuje i jakas pani ginekolog lasskawie oddaje mi wyniki po wpisaniu do karty. grupa ok i daje mi w przelocie jakeis leki...no to stosuje je ale nie wiem co dalej czy sie zmnejszyla czy co wiec zapisalam sie na wizyte, po 45 minutowym spoznieniu lkearka pyta sie czy sa uplawy-no tak jak zwykle czyli kilka dni w miesiacu kolo okresu-no to wszystko jest ok dostalam kol;ejne globulki dopochwowe i na tym skoncyzlo sie elczenie!! nienadziwdze ginekologow!! a baby to wogole tragedia!! dalam sobie narazie spokoj ale wlasdcwiie to ja nic konkretneog nie wiem...co o tym sadzicie? martwic sie -nic sie szczegolneog nie dzieje-wlasciwie od kiedy miesiaczkuje wszystko jest tak samo wiec jakby tego nie wykryli to bym nic nie podejrzewala:)) moze ktoras ma wieksze doswidaczenie z tym:) pozdrawiam

Gość pluralka
kup lactovaginal i stosuj

Gość ten lek może tylko
odnowic flore bakteryjna ale nadżerki nie wyleczy - czy sie myle

Gość upupupup

Gość natka20
Byłam znów u lekarki ktora jako pierwsza powiedziała mi o nadzerce.Powiedziala ze jest duza, inny lekarz powiedzial ze jest mala. Ona ze trzeba wymrozic prywatnie,on ze dopiero po porodzie. Czekam na cytologie .Czy to wszystko nie jest śmieszne?? W tym wszystkim zdrowie pacjentki i ona sama gdzies sie gubią...

Gość jupka
mi tez ginekolog powiedzial ze mam nadzerke i dostalam jakies tabletki i koniec tematu..;/nie wiem co sie dzieje teraz z tymi lekarzami moze mamy same sie leczyc??!!:)

Gość calineczka111
dziewczyny moja historia z ginekologami jest identyczna jeden mówi ze jest nadżerka ale nic z nia nie robić, drugi ze natychmiast wypalać nie rodziłam jeszcze mam 28 lat cytologia II i co mam robić

Gość auuuuuuuuu
U mnie też kazali na razie nic nie robić. A potem się tak rozwinęła, że kazali coś robić i to szybko, zwłaszcza, że cytologia sie pogorszyła. Jak bym znowu miała coś takiego to na pewno zlikwidowałabym jak najszybciej. Duza nadżerka zaczęła sprawiac wiele dolegliwości, dostawałam okropnych skurczy w podbrzuszu, wiłam się z bólu. Ginekologów też nie wolno unikać TRZEBA PILNOWAĆ TERMINÓW CYTOLOGII !

Gość auuuuuuuuu
U mnie też kazali na razie nic nie robić. A potem się tak rozwinęła, że kazali coś robić i to szybko, zwłaszcza, że cytologia sie pogorszyła. Jak bym znowu miała coś takiego to na pewno zlikwidowałabym jak najszybciej. Duza nadżerka zaczęła sprawiac wiele dolegliwości, dostawałam okropnych skurczy w podbrzuszu, wiłam się z bólu. Ginekologów też nie wolno unikać TRZEBA PILNOWAĆ TERMINÓW CYTOLOGII !

Gość auuuuuuuuu

Gość auuuuuuuuu
🌼

Gość auuuuuuuuu
W moim przypadku, też nie kazali nic nie robić. Potem sie tak rozwineła, że kazali i to szybko, zwłaszcze,że cytologia sie pogorszyła. Duz nadzerka dawała sporo dolegliwości. Najgorsze były skurcze podbrzusza, kiedy to wiłam się z bólu. Ginekologów nie wolno unikać TRZEBA SYSTEMATYCZNIE ROBIC CYTOLOGIĘ

Gość calineczka111
tylko co jak każdy mówi co innego

Gość Staraczka
Hej, zapraszam tez do tematu o nadzerce: forum http://staraczki.lipowa.net w Zdrowie przed zafasolkowaniem, temat: Gdy swedzi i piecze

Gość auuuuuuuuuuu
Mój przypadek, mówi wyraxnie, że nie wolno tego ignorować. Najważniejsze to znaleźć zaufanego ginekologa. Przecież w każdym mieście mozna znaleźc kogoś solidnego, tzeba tylko zrobić rozeznanie...

Gość auuuuuuuuuuu
muszę tutaj dodać, że na mojej nadżerce nikt nie zarobił, usunieto ją w szpitalu, pobierając przy tym wycinki z macicy i kanału szyjki.