Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sbink

najlepszy szampon do włosów zniszczonych i pozbawionych objętości

Polecane posty

Gość sbink

może ktoś poda jakieś przykłady!

Gość Super odżywka
potraktuj swoje włosy odżywka: ♦ 1 żółtko (dwa na długie włosy) ♦ łyzka oliwy z oliwek ♦ sok z połowy cytryny To wymieszaj dokładnie nałóż na włosy nawet na pół godziny (nawet dłużej jaj mozesz) . Włosy z odzywką są bardzo sztywne ale to tak ma być. Przde myciem opłucz głowę letnia wodą i spień to co na niej masz. Nastepnie umyj 2 razy. Na koniec spłucz woda z sokiem z cytryny. Do mycia dobry jest szmpon GLISS KUR Asja Beauty , zawiera ekstrat kwiatu lotosu oraz proteiny soi. Ja właśnie uzywam go ze względu na te proteiny sojowe. Kupuje także balsam z tej serii. Włosy miałam bardzo zniszczone a nie chcę ich jeszcze obcinac . Po tych produktach fajnie sie błyszczą. Polecam

Gość bywa różnie
dla mnie Gliss Kur był beznadziejny, a co myślicie o Herballu?? Natomist do zniszczonych polecam Dave ten granatowy-dla moich włosów super (ale on nie nadaje objętości, tylko regeneruje włosy zniszczone)

Gość bywa róznie
Zapach faktycznie piękny, ale co do pielęgancji - byłaś zadawolona?

Gość laura_90
herball jest dla mnie okrobny. Polecam Ci szampon Yves Rocher Pfytum Activ (taki w zielonej butelce), lub nivea witalizujacy (pięknie pachnie).

Gość a ja słyszałam
że nivea są do niedobre, czyli każdy jednak musi indywidualnie szukać

Gość wtorek
Proponuje firme CLAIROL HERBAL ESSENCES. Naprawde warto i kazdy znajdzie cos dla siebie.