Kocopoł 237 Napisano 14 minut temu Chociaż jak się odpalisz to się czlowiek robi posesywny wobec tego co roocha ale związki są nie dla każdego bo nie umieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1371 Napisano 12 minut temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Nie chodzi oświadczyć jednak facet też musi powiedzieć tak. Byś zabiegała coś tam ci wychodziło, byś miała tego oszołoma czyli zakochana czy tam zauroczona. To jest stan taki . Czyli takie zakochanie i to jest fajne uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 196 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli takie zakochanie i to jest fajne uczucie. Nie wiem mało kobiet przeżyło chyba. Taki stan może się ciągnąć do 5 lat i byś była sama jednak. Fajne to czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1371 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie wiem mało kobiet przeżyło chyba. Taki stan może się ciągnąć do 5 lat i byś była sama jednak. Fajne to czy nie Nie no 5 lat to za dlugo. Tak do roku maksymalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 196 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie no 5 lat to za dlugo. Tak do roku maksymalnie. Niewiadomo jak masz jednak kontakt coś byś robiła i tak trwa. Byś musiała urwać kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano 6 minut temu (edytowany) 9 minut temu, Fifofa napisał: Jakby facet spodobał miała z nim.kontakt nawet czas spędzony razem. Jednak z każdym dniem tygodniem byś zabiegała byś tego chciała. Jak raz wyszlo raz nie. Pisze z osobą co ma 0 doświadczenia. No ja się dziwię że mają taki problem te incele bo znam taka babkę całkiem ladna co lubi niedostępnych ona z nimi anale ale nie wychodzi tacy niedostępni ale nie ma w sumie bliskości i oni też poblokowani, to są smutne tematy, lepsza już fantazja że przyjemność na chwilę niż dłuższe bycie z kimś a do miłości nikogo nie zmusisz jak nie zależy to z powietrza nie stworzysz Edytowano 5 minut temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 196 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: No ja się dziwię że mają taki problem bo znam taka babkę co lubi niedostępnych ona z nimi anale ale nie wychodzi tacy niedostępni ale nie ma w sumie bliskości i oni też poblokowani, to są smutne tematy, lepsza już fantazja że przyjemność na chwilę niż dłuższe bycie z kimś a do miłości nikogo nie zmusisz jak nie zależy to z powietrza nie stworzysz Anale to żeś napisała, raczej odrzuca..Jednak kocha kogoś kim jest,.nie czym jest. Za całe bycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1371 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Niewiadomo jak masz jednak kontakt coś byś robiła i tak trwa. Byś musiała urwać kontakt Tak najlepiej zerwać kontakt jesli się chce czegoś więcej a druga strona nie chce. Ogolnie depresji się można nabawić kochać kogoś a on cie nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 196 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak najlepiej zerwać kontakt jesli się chce czegoś więcej a druga strona nie chce. Ogolnie depresji się można nabawić kochać kogoś a on cie nie chce. Chyba żeby skonsumował, jak nie konsumuje? choć może w każdej chwili przycisnąć do ściany, myślę byś nie opierała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 237 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Fifofa napisał: Anale to żeś napisała, raczej odrzuca..Jednak kocha kogoś kim jest,.nie czym jest. Za całe bycie. Nom ona nawet ze mną chciała to zwierzak jest ale uczuciowy bardzo też nie tylko doopa i mi trochę przykro bo dziwna baba ale fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach