mala owieczka 0 Napisano Lipiec 4, 2006 Niedlugo bede zmuszone je stosowac, wiec chcialam sie dowiedziec jaka firme uwazacie za najpewniejsza? Czy znacie kogos komu pękła i wiecie jaka to była firma? Podawajcie swoje ulubione:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prezerwatywiczka Napisano Lipiec 4, 2006 pekaja kazde czasami niezaleznie od firmy :( ja uzywam od ok. 3 lat unimili i ani razu nie pekly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mexi 0 Napisano Lipiec 4, 2006 Durex Extra Safe są The Best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwiaczek Napisano Sierpień 12, 2006 Dla mnie najlepsze są durexa owocowe a zwłaszcza truskaweczka bo pachnie nia caly czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia_18 Napisano Sierpień 12, 2006 ja uzywalam unimili-new caress i conamore,z lidla , i ost durex -select i kazde pekaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena-85 0 Napisano Sierpień 12, 2006 agusia_18 naprawde kazde prezerwatywy wam pękały???? może byly zle zakladane albo cos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena-85 0 Napisano Sierpień 12, 2006 durex- extra safe!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach