Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikea29

wizyta u ginekologa -a miesiączki, isc czy nie isc???????

Polecane posty

Gość ikea29

Mam problem. Otóż jutro mialam miec wizyte u ginekologa- to wizyta 6 miesiecy po porodzie. I dziś jak na złość dostałam miesiaczki. Cy jest sens isc do ginekologa, czy wogole odbyloby się jakies badanie, czy dac sobie spokoj. Poradzcie proszę, bo mam kocioł w głowie.

Gość Aluskaaaa
oj nie wiem, ale chyba nie

Gość hb
nie isc bo i tak cie nie zbada...no jak podczas miesiaczki przeluz to na inny dzionek

Gość to zalezy
czy cos Ci dolega czy to tylko kontrola - jak cos Ci dolega to mozesz tylko porozmawiac z lekarzem, a jak ma byc badanie kontrole przesuń wizyte

Gość ikea29
o.k dzięki wielkie. Wizyte przestawie na 2 tydzien. Pozdrawiam:)))

Gość yasminka88
a jesli jest to tylko krwawienie z odstawienia? tabletki skonczą mi sie 14 sierpnia i wtedy bede miala przerwe (moją pierwsza bo ostatnio jej nie zrobiłam i nie wiem dokladnie jak wyglada u mnie to krwawienie) a wizyte mam 21 sierpnia.. słyszałam ze okres czasami przedłuża sie i trwa jeszcze w czasie brania pierwszych tabletek z nastepnego opakwania? czy krwawienie jest tak obfite zeby przeszkadzało w wizycie u ginekloga? a wizyte mam ju z umówioną od prawie 3miesiecy i na nastepna bede musiala znów długo czekac.. i w ogóle tego 21.08. musialabym zaczac nowe opakowanie i potrzebuje recepty ( juz nie na yasmin bo chcialabym cos tanszeg - polecacie cos?) dzieki za odp :*

Gość yasminka88
czy ktos spotkał sie z taki problemem?

jesli długo czekałas na wizytę to idz a jesli da sie przełozyc to poprostu przełóże... nie wiem jak u was jest bo ja np nie musze w ogole sie zapisywac ide którego dnia chce i mnie przyjmuje i prawie nei ma kolejek, a chodze pańswowo:

Krwawienie przeszkadza w badaniu ginekologicznym (i cytologii), więc jeśli o to chodzi, to trzeba przełożyć wizytę. Jeśli w innych sprawach, to można pójść.