Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbie 5

ciężarne palące

Polecane posty

Gość barbie 5

powiedzcie czy popalacie papierochy w ciąży ? a może paliłyście ,jak potem ze zdrowiem waszych dzieciaczków ,czy miało to duży wpływ na nie???

Gość reanimuję
Oooooo kurcze...:O No comments.

Gość bogatych przystojnych
hmmmm palenie ma bardzo duzy wplyw na dziecko nie powinno sie palic w ciazy

który lekarz powiedział CI że palenie nie szkodzi w trakcie ciąży?????????????????????

Gość barbie 5
no cóż ,przyznam że też popalam ,ale jest mi wstyd i ukrywam się. Czasami mam schizy że urodzi się chore ,z jakąś wadą genetyczną ,albo... Wiem że mu szkodzę , ale wszelkie próby odstawienia nic nie dały. Brak mi silnej woli. Proszę bez głupich komentarzy i nie mówcie że jesteśmy jakieś gorsze lub nie kochamy naszych dzieci.temat jak każdy inny

Gość nie palee
ja nie pale, nigdy nie palilam, wiec ten problem mnie nie dotyczy. uwazam, ze kobiety w ciazy nie powinny palic... A jednak mam przyklad kobietyzmojego bloku, ktora palila we weszstkich 3ciazach i pali nadal i dzieci wlasciwie zdrowe. Wlasciwie, bo druga corka miala na poczatku problemy z miesniami i chodzila na rehabilitacje (teraz ma 6 lat i jest okey), synek w wieku 6 miesiecy przeszedl zapalenie pluc... Jedynie najstarsza dziewczynka to zywe srebro... Ale absolutnie nie zachecam tym przykladem nikogo do palenia...

pewnie nie ma reguły, rodzą sie zdrowe dzieci.....ale palenie i inne uzywki nic dobrego nie przynoszą małej istocie w brzuchu mamy, więc po co je truć od początku ???????????

Gość barbie 5
nie prosiłam o krytykę ,same wiemy co robimy ,szkodzimy itd. ale czasami to trudniejsze niż się wydaje....

Gość barbie 5
żadna prowokacja gnębi mnie fakt że palę , ale nie potrafię przestać

też tak sądze Krystyno byłoby straszne gdyby było prawdą

powiem szczerze ze dziecie palacych rodza sie mniejsze wagowo i moga miec plucka chore ale co ja to obchodzi o zgrozo

Gość niby szkodliwe
ale moja kumpela kopcila cala ciaze i ma slicznego, zdrowego synka :) a inne na siebie chuchaja i dmuchaja i rodza chore dzieci... los jest zlosliwy i niesprawiedliwy :(

Gość potrafią mieć astmę

Gość mania21
Jesli papierosy szkodza doroslej osobie, to co dopiero maluszkowi...

Gość mania21
Buahahahaa:D:D:D:D:D niezle...dawno sie tak nie usmialam:D:D:D Dzieki, kasiula

Kasiula współczuje Twojemu dziecku, tez jestem ze śląska ale żadnej mojej palącej znajomej (przyszłej mamie) lekarz nie radził aby w ten sposób \"przystosowywać\" swoje dziecko do życia w tym regionie....wręcz przeciwnie, radził ograniczać i rzucić na ten cudowny okres zeby nie zaszkodzić dziecku....do jakiego Ty lekarza chodzisz???? kobieto to straszne co piszesz, obyś mimo wszystko urodziła zdrowe dziecko

najmądrzejsza sie odezwała !!!!! gratuluje mądrości !!!!!

Gość mania21
Dziewczyny, to prowokacja i to zenujaca...:O

to Ty jesteś głupi i tyle nie dodać nic ująć....współczuje dzidziusiowi takiej \"mamusi\" troche mądrości by sie przydało w wieku 29 lat

szkoda słów na niedokształcone półgówki....udanego popołudnia mądrym dziewczynom