Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliope*

kto jest teraz na głodówce??

Polecane posty

Gość kaliope*

mi właśnie mija drugi dzień :) fajnie byłoby powymieniać się doświadczeniami i odczuciami nt. głodówki. Jeśli właśnie na niej jesteś, napisz :) razem zawsze raźniej :)

ale dziewczyny jak wy mozecie niszczyc tak organizm ..glodowka jest malo skuteczna i zabija organizm w odchudzaniu najwazniejszy jest ruch a nie glodowanie

Gość kaliope*
lila, przeprowadzam głodówki od ponad 5 lat :) spokojnie :) nie jestem jakąś pierwszą lepszą z ulicy, która w akcie desperacji decyduje się głodować :) trochę mam już doświadczenia w temacie.

ja nie głodzę sie na schudnięcia ale dla oczyszczenia a to dwie rozne rzeczy ;) ja jestem dzis zaczelam jak Ci minęly dwa pierwsze dni Kaliope ??

Gość kaliope*
dzień drugi dobiega końca :) 100% sukcesu to nastawienie, przeprowadzałam głodówki, podczas których czułam się znięchęcona i rozdrażniona, a były też takie, że mogłam góry przenosić :) tym razem mam sporo energii i dużo dobrego humoru w zanadrzu :) Głodu nie czuję, nie myślę o jedzeniu. A jak u Ciebie?? :)

ja wiem ze glodowka na oczyszczenie organizmu raz na jakis czas jest dobra .....ale ja bym jakos nie byla przekonana na udchudzanie sie za pomoca glodowki...a powiedz nie wlosy ci nie wypadaja ,skora nie jest szara,ampatia nie wystepuje???jak dlugo robisz taka glodowke

zaczelam dzisiaj od oczyszczenia jelit przez zabieg hydrokolonoterapii swietna sprawa tez nie czuje glodu wypilam 1.5 litra wody i hej do przodu ;) nie wiem tylko co przyniesie kolejny dzien albowiem to jest moja pierwsza głodowka o samej wodzie dotychczas byly to dni sokowe albo warzywno -owocowe naczytalam sie wiele powiedz mi czy mialas cos takiego jak \'kryzysy uzdrowiencze\' ze odzywaly Ci sie jakies przebyte wczesniejsze choroby itd.. to jest jedyna rzecz ktorej sie obawiam ale wiem ze na zdrowie ;)

Gość kaliope*
Robiłam różnej długości, ale max. 14 dni. Teraz właśnie chcę zrobić 2 tygodnie. Cera bardzo się poprawia, znikają zanieczyszczenia i nierówności, jest gładka w dotyku, osobiście widzę wielką różnicę. Co do włosów, to profilaktycznie biorę olej z wiesiołka w kapsułkach, dla spokoju ducha :)

Gość kaliope*
Nawet nie wiem ile wody wypijam, robię to odruchowo :) napełniam kubek i piję w ciagu całego dnia:) nigdy nie odezwały się u mnie żadne dawne choroby, zaobserwowałam natomiast znaczną poprawę odnośnie astmy i alergii, na które choruję Myślę, że nie powinnaś się martwić, ze coś się u Ciebie odezwie. Grunt to pozytywne nastawienie :)

podbudowalas mnie ;) dzis juz mija nie jestem glodna dobrze sie czuje wiec wierze zem oze byc tylko lepiej ;)

Gość kaliope*
ktoś chce dołączyć? :) Właśnie zaczynam 3ci dzień :) Samopoczucie na 5+ :) z formą też ok :)

no witaj jestem dzien w plecy ale tez czuje sie swietnie tyle ze po przebudzeniu mialam strasznie obladowany jezyk ;( jak sobie z tym radzisz ? cwiczysz moze ? ja chyba nie dam rady ... ;( pzdr

Gość Monika24356345765785
ja tam od soboty w sumie zaczelam czesciowa glodowke , bo najpierw myslalam ze bedzie to dieta kapusciana ale jak zjadlam talerz zupy to myslalam ze zwymiotuje tak wiec wylalam ja a od nasteonego dnia obiecalam sobie ze bede jadla po jednym jogurcie owosowym malym , ofkz duzo wody , i troche ruchu, wiecie jestem juz na diecie 3, 5 dnia dzisiaj zaczyna sie dzien4 mam nadzieje ze wytrwam jak na poczatek te 7 dni .jak narazie przez te dni udalo mi sie schudnac 4 kg.

Gość kaliope*
olafuska, z tym jezykiem to faktycznie kłopotliwe, ale pociesz się, że mam tak samo :) w czasie głodówki nic na to niestety nie poradzisz, bo to organizm się po prostu oczyszcza, trzeba to jakoś przeżyć, też tego nie lubię:/ Po głodówce pozbędziesz się szybko tego osadu w prosty sposób: trzeba coś sobie przegryzać co 3 godziny, mam na myśli jakieś warzywa, chodzi o to, zeby jeść mało a często. Sprawdzone wielokrotnie, skutkuje :) a ile w ogóle chcesz być na głodówce??

Gość kaliope*
Monika, no to ładnie Ci waga spada! :) co ćwiczysz? u mnie trochę ćwiczeń na różne partie ciała, trochę marszu, do niczego się nie zmuszam, jak mam ochotę to robię, jak nie, to daję sobie tego dnia spokój

Dziewczyny jak Wy to robicie? Ja jestem ju po przebudzeniu głodna, i z głodu mnie mdli? Jak wytrzymujecie?

Gość kaliope*
trzeba odpowiednio podejść do sprawy :) jak się ma nastawienie "nie wiem jak wytrzymam", to najpóźniej po 2óch dniach człowiek ląduję w lodówce i je co popadnie. Trzeba zmienić nawyki, po przebudzeniu nie myśleć o jedzeniu tylko iść na spacer, wyciszyć się, więcej myśleć o bliskich osobach, wpatrywać się w słońce i uśmiechać się do siebie :) To takie wakacje od stresu, od pośpiechu :) nie zawsze jemy zdrowo, organizm też musi odpocząć od tej całej chemii

to prawda pomyslcie robimy porządki w domu a organizm od środka tez potrzebuje raz na jakis czas remotnu ja po zabiegu hydrokolonoterapii wiesz ze to MUS !! ja chce przejsc glodowke, tyle ze zawsze to byly dni sokowe albo warzywno owocowe i nie wiem czy na same wodze sie uda, ale wierze ze tak bedzie ile masz zamiar poglodowac, slyszalam ze 10 dni to minimum aby organizm dobrze sie oczyscil... Kaliope jestes moim Powiernikiem !! ;) pozdrawiam

mmm te 5 kilo mniej to zapewne w polowie zbędna woda ale to i tak budujące mam nadzieje ze glodowka pomoze mi tez zmniejszyc cellulit przed wyjazdem na plaze masz z tym jakies doswiadczenia ?? nie ciwczylam jak do tej pory ale od dzis zamierzam duzo spacerowac, pzdr

Gość kaliope*
rzeczywiscie po 10 dniach widziałam różnicę odnośnie celullitu! :) także jest duża szansa, że Ty tez zobaczysz poprawę :) Chcę być na głodówce 14 dni, ale wszystko się może zmienić wtrakcie. Jeżeli przy 10 dniu nie będę sie czuła najlepiej, to poprzestanę na tym. W każdym razie plan to 14 dni :) A Ty ile w końcu chcesz?? 10 dni czy więcej? soki a woda to niewielka różnica :) ja piję jeszcze czasem ziołowe herbaty: mięta, melisa itp.

jasne no ja chce na samym żywcu :P tez chce minimum 10 dni wiesz 26 lipca wyjezdzam na wczasy i chce jeszcze miec czas by z tego spokojnie wyjsc i sie przestawiac na jedzonko - na szczescie Turcja slynie z rozmaitej ilosc warzy i owocow ;) a co do cellulitu to koniecznie chce dzis juz zaczelam robic zmienny prysznic z masażem i tak do końca nie wiem moze znasz jakies domowe sposoby na cellulit chociaz czytalam ze glodowka jest wlasciwie njalepszym ;) oby....

Gość kaliope*
Na cellulit robię masaż podczas kąpieli, mam taką nakładkę na prysznic, która sprawia, że woda leci pod dużym ciśnieniem. Poza tym co kilka dni peeline antylellulitowy, no i standardowo balsamy :) wcieram je taką szczotką do masażu z wypustkami :) A gdzie dokucza Ci celullit?? u mnie jest takie jedno miejsce pod prawym pośladkiem, tam jest najgorzej:/ poza tym na udach zwłaszcza z tyłu. No i na brzuchu skóra jakaś gąbczasta (a nigdy nie miałam tam cellulitu! nie mam pojęcia skąd się to wzięło:P )

no to ładnie ;/ mi szczegolwnie na udach i opnke tez mam niewielką ;[ ale wszystkko przede mna szkoda tylko ze tak pozno sie za siebie wzielam ;/

Gość Pewna kobietka_24
Hej! Ja głoduję od dziś...Ostatnio jadłam byle co i się przytyło,ale to nic, bo nie jedząc traci się 1 kg dziennie.Motywują mnie króciutkie spódniczki i szorciki.Mam nadzieję,że uda mi się wytrzymać minimum 2 tyg.:)Pozdrawiam!:):):)

ja zaczynam od dziś :) zobaczymy ile wytrzymam

Gość fffffffffffffff
😭

jestem dwa dni o wodzie i wiecie co dzis ważę kilo wiecej ni wczoraj jak to mozliwe ?? mmm byc moze przed okresem ale to dopiero zq 8 dni ... ;/ ;(

Gość Pewna kobietka_24
Ja już byłam na głodówce jakieś 2 lata temu i w ciągu 18 dni schudłam 12 kg.Teraz po schudnięciu zamierzam odżywiać się wg.Montignaca...i nie jeść niczego co posiada cukier,w ogóle chcę wyzbyć się raz na zawsze ochoty na słodkie rzeczy...:)

Czesc Dziolchy:) Dzis zaczynam drugi dzien na glodowce. Pije sama wode zrodlana. Chcialabym min 10 dni, a jak dam rade to 2 tygodnie:) Pozdrawiam:)

swietnie piszczie o swoich odczuciach razem łątwiej w koncu jak nie My to kto ??????