Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliope*

kto jest teraz na głodówce??

Polecane posty

Gość ma_ja
u mnie dzien trzeci rozpoczęty... jane na łono natury bede we wtorek, odcinam sie od netu ale trzymajcie sie dzielnie, ja czuję , że mam formę

Gość titi
hej;) ja dopiero dzis zaczynam;) ale czuje za mam siłe:D mam tylko jesze jedno pytanko: cwiczycie w tym czasie?

Gość Pewna kobietka_24
Jestem na głodówce trzeci dzień i ogólnie czuję się dobrze.Staram sie nie myśleć o jedzeniu,ale gdy takie myśli mnie nachodzą odpowiednio się motywuję.Poza tym uczę się teraz do egzaminów i niczym innym nie zawracam sobie głowy,bo faktem jest,że na wiele rzeczy nie ma się ochoty,gdy się nie je...dzięki temu tylko nauka i picie plynów.Gdy mocniej zaburczy w brzuszku ratuję się herbatką miętową.Pamiętajcie dziewczyny,że woda nie może być lodowata,najlepiej pić taką,która ma temperaturę pokojową.Ważne ,aby zażywać trochę ruchu,bo gdy np.leży się,to dodatkowo osłabia jeszcze bardziej..W poniedziałek wracam do pracy po urlopie i muszę zaopatrzyć się w zgrzewki wody. Pozdrawiam cieplutko wszystkie głodujące osóbki:) PS.Ja zamierzam być na głodówce 3 tygodnie,czyli koniec wypada mi...20 lipca.Buziaczki!

noo dziewczyny gratulacje !!!!! a ja zamierzalam w niedziele konczyc w pon i wtor mam wieczorem dwie impresy, powiedzcie co robic ?? isc i sie tlumaczyc czemu pije tylko wode ?? jak sobie z tym radzicie jesli sie z tym uporam to przedluzam glodowke do 14 dni bo narazie jest 5 czuje sie super rano mam tylko jakies mroczki miewm bol pod lewa lopatka ale widocznie cos sie tam russza ;) dzis sie wazylam od pocztaku odchudzania czyli od 26 czerwca waze 7 kilo mniej, to tez jest motywacja nie uwazacie ? ;P pozdrawiam i pamietajcie jak nie teraz to kiedy !!!!

Gość titi
olafuska 7kg mniej?i 5 dzien?gratulacje:*

Gość titi
oj przepraszma pomyłka;P:)

no nie 4 kilo bo pozostale 3 schudlam w tydzien na wczesniejszej diecie owocowo-warzywnej, wiec ..... suma sumarum wynikmnie zadowala ;) zostalo mi jeszcze 5 kg do 25 lipca, powiedzicie ze sie uda .........

Gość kaliope*
musi się udać :) trochę mnie przybija tylko to, że z dnia na dzień waga spada coraz wolniej, ale to niestety norma:/ trzeba będzie wprowadzić więcej ruchu, żeby dalej poszło w dół witam nowe osoby :)

mmmm naczytalam sie o jakichs strasznych efektach tzn wyspyki, bóle i takie tam ja nic takiego nie mam i tak sie zastanawiam czy to jeszcze przede mną ... heh moze macie jakies doswiadczenia z tym związane?? ja wiem ze mi sie uda tylko jak pisalam obawiam sie wyjazdu na wczasy mowią ze w Turcji dają dobre jedzonko ;) mmm do mojej wagi - takiej przy ktorej czulam sie znakomicie - mmm i jakie powodzenie, heh, brakuje mi jeszcze cale 15kg dalam sobie czas do urodzin czyli polowy pazdziernika mam nadzieje ze do tego czasu bedziecie tu ze mną nie przyszpuszcalaam ze takie pisanie ma takie zbawienny wpływ ;) niestety poza Wami nie mam w nikim wpsarcia albowiem kazzdy uwaza ze im wiecej zjesz tym jestes zdrowsza itd ... heh szkoda gadac nie oducze nawykow zywieniowych starszych osob ale sama powalcze o zdrowie !!!!!! Buziaki wszystkim odchudzającym sie i nie tylko a tym próbującym życzę silnej woli warto zacząć chociazby na owocach i warzywach .... ;)

noo pewnie dziwi Was ze pisze z taka czestotliwoascia ale siedze pprzed komputerem bo pisze prace mgr ... ale co chcialam powiedziec wykrakalam mam uda pokryte w jakiejs paskudnej wysypce szock !!!!!

Gość titi
wez wapno;) ja dzis 1 dzien głoduje ale biore 2 tabl.musujace wapna,2 magnezu i 1 witamin ......tak na wszelki wypadek...bo mój organizm i tak juz jest wycienczony, nie chce go dobijac:P

Gość titi
zaczynam zasmiecac /przepraszam... ale w sumie to nie jest moja pierwsza głodówka jedna w sumie pierwszy raz czuje sie taka słaba i kreci mi sie w głowce i mam mroczki przed oczkami:( nie iwem moze to tez wpływ pogody i osłabienia organizmu przez straszna nerwówe jaka ostatnio miałam ,no i ciagle spadki i przybieranie na wadze...eh:( pozatym miałam strasznie rozciagniety zoładek....ale troche się tym martwie;(,w sumie to niedługo połoze sie spac i mam nadzieje szybko zasnąc ,ale jutro tez moge się tak czuc?!:(

jakie zasmiecanie ???? przeciez ten topik po to jest mmm no ja nie mialam takich objaowow moze dlatego ze gruntownie wyczyscilam jelita ... nie daj sie poelz odpocznij przejdzie na pewno a jakie efekty ??!! mniam

hej ho hej ho i nie ma moich dziewuszek ;( ja boleje nad strata Portugalii ... ale nie sięgam po piwo ;p jest jak od pięciu dni woda ;) dozobaczenia

oszalałam głodówkę trzymam choc dzisja waze wiecej niz wczoraj ;/ ale ... obudzilam sie po 4 i nie moglam spac wstalam i robilam porządki heh posprzatalam caly dom do teraz, szock .... suma sumarum spalam dwie godziny nie czuje zmęczenia ni głodu ....... abnormal .... zycze udanej niedzieli

Gość kaliope*
hej! :) u mnie dzień 7my, czyli jestem dokładnie w połowie drogi :) Dziś znowu napływ energii, bo przez ostatnie 2 dni było kiepsko, ale teraz już ok i od razu humor jakoś lepszy :) Damy radę razem do końca :)

Gość titi
2dzien-rzygac mi się chce;/ ale chyba nie bardzo mam czym..napiszcie że bedzie lepiej ..;/

Gość kaliope*
będzie lepiej! mdłości są normalne, niektóre osoby mają je na początku, a czasem też pozniej Wypij szklankę goracej przegotowanej wody, tylko małymi łyczkami!! pomaga :)

Gość titi
dziekuje:)

Gość titi
dopiero 20 godzina ale wytrzymałam i już dziś chyba tego nie zepsuje:)....szkoda że to dopiero 2 dzień:(

Czesc dziewczyny. Nie bylo mnie przez weekend i jak was czytam to nabieram ogromnej motywacjii do glodowki. jak juz jest czwarty dzien to szkoda zmarnowac to wszystko co sie juz osiagnelo. Trzymam za was kciuki. Ja bede glodowac dopiero od 24 lipca bo jutro jade na wakacje i szkoda mi glodowac na wakacjach i ciezko tez tak wytrzymac. Pozdrawiam!

Gość papryczka peperoni
glodźcie się durne dziewuchy.Radość wielka jak waga spada , żoładek się kurczy a organizm krzyczy ratunku !!! za to potem cudowny efekt jo jo !!!! Wyposzczony organizm szybko sobie zgromadzi zapasy :(( Najzdrowsza glodówka trwa max 3 dni!!! i to jest dla niego dużym wyzwaniem . Zanim zaczniecie stosować te drakońskie metody odchudzania zacznijcie baczniej przygladać się zawartosci swojego talerza i stosujcie zasadę Mniej Żryj i nie tyj :(((

to nas Dziewczynka podsumowala D ale my wiemy swoje ;) mmmm Dziewczynko !! ja bynajmniej nie odchudzam sie dla schudniecia ale dla oczyszczenia organizmu i jestem swiadoma ze te kilogramy w - choc hope nie wszystkie wrócą z czasem pozdrawiam

Gość Anulaska
hej dziewczynki. Dzisiaj minal 1 dzien mojej glodoweczki. Moge do was dolaczyc i dzielic sie wrzeniami? Pozdrawiam:)

pewnie ze tak ;) nooo a ja dzis waze 9 kilo mniej od początku oczyszczanio-odchudzania !!! moze udzielicie jakichs rad jak to utrzymac zawsze mialam trzy dniowe glodowki i spox ale tym razem jak dobiję do 10 dni to moze byc ciezko ...... juz przygtowalam jakie soki chce pic i zzamowilam produkty z wiejskiego ogródka ;) tylko nie wiem jak dlugo i czy mozna jeszcze na sokach schudnąć ??? milego dnia

Gość titi
olafuska pytanko:ćwyczysz? czy tylko zyjesz?:Dbo naprawde szubko Ci spada waga(gratulacje:*) ja 3 dzien..ale narazie sie nie waze:P

Gość kaliope*
no u mnie dzień 8 :) jest dobrze i wiem już, ze wytrwam do końca:) olafuska, ile trwało Twoje przygotowanie do głodówki? same soki? czy także warzywa?

Gość kaliope*
pytałaś jak utrzymać wagę, no więc kilka dni tylko soki, potem same warzywa, potem wprowadzasz orzechy, pestki, kasze. Mięso dopiero po tygodniu od ukończenia głodówki!

olafuska gratulacje 9 kilo. Super. Jak ja bym tak schudla to by moja biedna mama zawalu dostala. Ile wazylas przed glodowka?

Gość Pewna kobietka_24
Dziś mija mój piąty dzień na głodóweczce.Pomimo że wszyscy dookoła próbują mi przeszkodzić jestem twarda.Nie poddaję się.Nie wolno ulegać!:)