Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda małpa333

Brak mi pomysłu na prezent

Polecane posty

Gość ruda małpa333

Mój facet ma urodzimy 18 lipca ,sama juz nie wiem co mu kupić. Dodam jeszcze , że On nie jest wymagający i zbyt drogiego i wyszukamego prezentu poprostu nie przyjmnie. Wiek mojego faceta to 34 lata.

Gość ruda małpa333
Proszę wymyślcie coś m bo już brak mi siły , aby coś wymyśleć:(

napisz jaki to typ faceta i spod jakiego jest znaku, moze ci cos doradzę

Gość ruda małpa333
perfumy odpadają , bo on sam łądnie pachnie , a jak bym mu kupiła perfumy , to pomyśli , że jego zapach mi się nie podoba:( Majtki , no nie w żadnym wypadku:( Zegarek to już ma :( Krawat , hmm... mógl by być:)

Gość no wiec.......
scyzoryk, ramka ze zdjeciem, dobre wino, elegancki krawat, smieszne bokserki, twoja robierana sesja zdjeciowa (trzeba miec kogos bardzo zaprzyjaznionego do tego albo poprostu aparat cyfrowy z samowyzwalaczem) a moze zapros go na kolacje i do kina?

Gość moze moze
portfel

Gość ruda małpa333
znak zodiaku Rak typ ; intelektualista i to bardzo honorowy , że nic wartościowego od kobiety nie przyjmnie

Gość no wiec.......
intelektualista a ma kobiete ktora pisze "przyjmnie" ?????? kup mu dobra ksiazke, dobre winko, zrob kolacje sama

Gość ruda małpa333
ja tak sobie wymyślilam , że napiszę do niego list , a w nim napiszę 100 przyczym dlaczego Go kocham , ale doszłąm do 20 ,i dalej brak mi pomyslu:(

zrób romantyczną kolację, świece,nastrojowa muzyka, wspólna kąpiel ubierz seksowną bieliznę, szpliki, obwiąż się kokardką \"oto Twoj prezent kochanie\" gwarantuje, że bardziej mu się spodoba od innych rzeczy:)

Gość ruda małpa333
no więc--> hmmm.. myślalam , że tu na kaffie siedzą same malolaty i nikt nie zauważy celowego błędu , a jednak się pomylilam :)

Gość No to
podaruj mu siebie w seksownej bieliżnie i na dodatek przygotuj uroczystą kolację.Mój facet zawsze chce taki prezent i nic więcej.

mysle ze ta romantyczna kolacja zrobiona przez ciebie to bardzo dobry pomysł, do tego bym dorzuciła np. płyte z ulubiona muzyką, albo jakis gadzet do samochodu(jesli posiada) albo do komputera, wszystko zalezy czym się zajmuje na codzień albo czym się interesuje, jakie ma hobby...itp

Gość ruda małpa333
Ten pomysl z gadzetem do samochodu jest dobry:) yola dzięki za pomysł:)