Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrwr

jestem zazdrosna jak on jedzie sam nad wode

Polecane posty

Lilly no to dobrze, że wyczuwa,że stara się naprawić:) taki facet to skarb bo bywają i tacy co to głusi i ślepi :O zmykam na papieroska🖐️:)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrwr
on nie chce zebym patrzyla jak gra w pilke. chce miec troche czasu dla siebie. ja moge nie isc z tym kolega na rowery, wisi mi to. ale on sie nie zmieni :( szczera rozmowa naprawde nie pomaga. on nie widzi w swoim postepowaniu nic zlego i nie chce zobaczyc. a ja teraz wyjde na idiotke jak nie pojade z tamtym na rower, bo moj sie ucieszy ze jednak znowu ma mnie na pstrykniecie palcami i wystarczy ze jedzie sam nad wode a ja odwoluje plany... dla niego...

gówniarz i tyle. zerwnij z nim i nie cierp tyle. wiesz co jakby moj zrywal ze mna bo za duzo sms-ow mu wyslalam to bym go dawno kopła w tyłek pzdr.

Gość A może by tak zmienić
tego nicka na "Delfinek z papierosem" ?

Gość kijowo ale za to
bardziej autentycznie :classic_cool: Zresztą czy widział kto czerwonego delfina ? ;)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhh
aja jade na wode, a moja panna tez jak ta sroka siedzi w domu, bo obrazona, stawia mnie pod murem, probuje wzbudzic zzdrosc, mam juz dosc tego. moze zapodm jakad fajna lasunie