Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co teraz bedzie

czy podmywacie sie mydlem/

Polecane posty

Gość *haaaaaaaaaa
Bardzo Cie przepraszam , ale klasyczna idiotka to taka dla której nie jest ważne to co jej słuzy , a to co inni mówią ,że bedzie słuzyło :P

Gość wiecie ze
a jak bylam u ginkologa ostatnio to mi powiedzial ze w zadnym wypadku nie nalezy sie podmywac mydlem bo to niszczy blone sluzowa i nie wolno tez uzywac tamponow tylko od czasu do czasu wkladek higienicznych tez nie mozna w razie potrzeby nalezy zmienic bielizne to z mydlem i z tamponami wiedzialam ale zeby wkladki szkodzily to pierwszy raz uslyszalam

Gość eeeeewa
No pewnie,ze wkladki utrudniaja dostep powietrza i jeszcze raz podkreslam-moga one szkodzic osobom sklonnym do stanow zapalnych. Mydlo,plyny,tampony,- ogolnie wszystko im szkodzi. Jezeli ktos jest zdrowy to moze myc sie tym co lubi.

Gość *haaaaaaaaaa
Jesli takich wkładek bedziesz uzywać cały czas , a będą miały wypełnienie z jakiegos sztucznego materiału , dodatkowo wzmocnione folia , kompletnie nieprzepuszczające powietrza , to chyba nie potrzeba kontynuować , jaki to bedzie miało efekt ? Co do płynów - kolejny raz - jest prawo wyboru ;) Ale czym innym sa stale nawracajace stany zapalne , a czym innym podmywanie sie takim ppłynem bez potrzeby. Dziewczyny producenci też z czegos żyją , a zwróćcie uwage na jedną rzecz - topiki o grzybicy itd. - najczestszy przykład to " mam grzybice , lub inny stan zapalny , a robie wszystko jak trzeba " - to jak trzeba to najczęsciej uzywam dobrego płynu i zachowuje higiene ... Więc zdrowy rozsądek .

Gość wczesniej napisalam
ze mam zaczerwienienia tam w tych zaglebieniach miedzy wargami mniejszymi a wiekszymi i co? i po kilku umyciach emulsja lactacyd wyobrazcie sobie ze nie mam zaczerwienien zadnych wszystko jest rozowe zupelnie inaczej to wygl;ada niz kiedys a zawsze podmywalam sie mydlem i tak jak mowie zmiana doslownie po paru umyciach

ja się podmywam płynem do higieny intymnej intima :) niczym innym

Gość a ja tam
uzywam mydla dove i jest ok nigdy nie mialam zadnych problemow