Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starasara

mam robaczka na haczyku.......

Polecane posty

Gość starasara

Właśnie rozkochuję w sobie mojego bylego, tylko on nie wie, że to ja:):) Biedaczek, jak się użala, jak sobie dodaje. Dowie się niedługo, jaki z niego nieudacznik. A wszystko to się dzieje w randkowym portalu:)

Gość ooo_ooo
Jesli zalazl Ci porzadnie za skore, to sie nie dziwie temu, co robisz... Chociaz zaraz na pewno odezwa sie glosy, ze to naganne zachowanie, ze jestes msciwa itd. I pewnie beda mieli racje... Mialam kiedys faceta, ktory byl ze mna, a umiescil na portalu swoje zdjecie, opis, ze jest wolny itd. Probowalam podobnie jak Ty, ale po wymienieniu 2 czy 3 wiadomosci odechcialo mi sie bawic.

Gość ooo_ooo
Saro, tylko po co to robisz? Zeby poczuc slodki smak zemsty? Czy w jakim celu? Uwazaj, zebys sie za bardzo nie zagalopowala - taka moja mala rada...

Gość noob
tak trzymaj :classic_cool:

Uważaj tylko, żebyś się przy okazji nie zakochała na nowo. :D

Gość wiedzma_wroc
nie ma sie co dziwić ,ze faceci nie wytrzymują z takimi kobietami.Skoro teraz odstawiasz taką szopkę ,to wolę nie myśleć jakim bluszczem byłas w związku ...:/

Gość starasara
oczywiście, że to zemsta. Nie dal mi szansy , żebym mu powiedziała, co o nim myślę, więc mam teraz okazję i skorzystam. A bluszczem to raczej on był:):) Mam zamiar przycisnać go do parteru, tak chcę się zemścić i to mi poprawi nastrój

Gość ooo_ooo
Daj znac, jak postepy!