Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to mozna zrobic

jak wygladaja podziekowania dla rodzicow???

Polecane posty

Gość jak to mozna zrobic

osobiscie, czy publicznie? czy jak jeszcze?

Gość płacić
robia publicznie, osobiście tez mozna ale jak chcesz miec na kamerze te podziekowanie, to publicznie się robi.

wygladają i robi sie ja tak jak kto chce! my mielismy takie \"publiczne\" jak ty to nazwałaś z piosenką Cudownych rodziców mam (wiem wiem że to oklepana i mało atrakcyjne) ale wiedzielismy ze asi rodzice bardzo beda wzruszeni i ze im bedzie sie to podobac i tak było:) nie dostali od nas kwiatów a zdjecie juz ślubne od fotografa oprawione w piekna ramke:)

Gość płacić
ale w dniu ślubu sie dopiero robi zdjęcia to kiedy on wam dał to w ramke i wywałał? odrazu?

tak , robiliśmy zdjecia w plenerze a potem w studio i kiedy cykał nam w studio babka obrobiła zdjecie plenerowe, ramki przywieźliśmy swoje i wstawili nam zdjęcia i był super podarek dla rodziców

świetny pomysł ze zdjęciami, bo kwiaty to wiadomo, ze zwiędną. Moja mama to już mi zapowiedziała, zebyśmy nie kupowali ogromych koszy, bo to wyrzut pieniędzy. Myśleliśmy o kwiatach w koszyczkach, ale ten pomysł ze zdjęciem sttrasznie mi się podoba.

no to ja wam napisze teksty podziekowan dla rodzicow ,moze ktores sie cos spodoba!!!! 1.  Kochani Rodzice! U progu wspólnego życia we dwoje, chcielibyśmy w szczególny sposób zwrócić się właśnie do Was. Przepełnia nas bowiem uczucie ogromnej radości i wdzięczności. Byliście z nami od samego początku. Wzrastaliśmy na Waszych oczach, Przy Was stawialiśmy pierwsze kroki, oraz wypowiadaliśmy pierwsze słowa. Pokonując często wiele trudności, opiekowaliście się nami, wychowywaliście, by w końcu wprowadzić nas w dorosłe życie.   BARDZO WAS KOCHAMY .................. 2. Kochani Rodzice! U progu wspólnego życia we dwoje, chcielibyśmy w szczególny sposób zwrócić się właśnie do Was. Przepełnia nas bowiem uczucie ogromnej radości i wdzięczności. Byliście z nami od samego początku. Wzrastaliśmy na Waszych oczach, Przy Was stawialiśmy pierwsze kroki, oraz wypowiadaliśmy pierwsze słowa. Pokonując często wiele trudności, opiekowaliście się nami, wychowywaliście, by w końcu wprowadzić nas w dorosłe życie. Dziś zakładamy rodzinę i już niedługo sami będziemy rodzicami. Wtedy pewnie jeszcze bardziej uświadomimy sobie jak wiele dobra dla nas uczyniliście. Nie raz jeszcze zapewne skorzystamy z Waszej rady i doświadczenia życiowego. Mamy też nadzieję, że sprawimy Wam jeszcze dużo radości i będziemy dla Was pociechą. Nadszedł dla nas bardzo ważny i szczególny dzień oraz doskonała okazją by powiedzieć WAM DZIĘKUJĘ - za życie które nam daliście, wiemy że było by ono pozbawione sensu gdybyście nie obdarowali nas szczęściem dziękujemy za przykład dawany całym swoim życiem to właśnie z waszą pomocą zrozumieliśmy, ŻE KOCHAĆ TO ZNACZY RÓWNIEŻ WYBACZAĆ I MIEĆ NADZIEJĘ - za ciepło miłość i oparcie które wciąż nam dajecie tak mało chcąc w zamian - za ludzką dobroć mądrość i tolerancję, której nas uczyliście - za kulturę takt i delikatność, która nas otaczacie każdego dnia - z całego serca dziękujemy za wszystkie lata rodzicielskiej miłości - a przede wszystkim za to że jesteście i dzięki temu jakaś część nas może ciągle czuć się radosnymi dziećmi ................................... BARDZO WAS KOCHAMY 3. Kochani Rodzice!!! W tak ważnym i szczególnym dla nas dniu chcielibyśmy Wam z głębi serca podziękować za życie, które nam daliście. Wiemy, że byłoby ono pozbawione sensu, gdybyście nie obdarowali nas tak wielką miłością. Jesteśmy Wam bardzo wdzięczni za każdą pogodną chwilę, za uśmiech i dobrą radę. Zawsze możemy liczyć na Waszą pomoc i wsparcie, przez to z dnia na dzień stajecie się naszymi najlepszymi przyjaciółmi. Dziękujemy Wam za ludzką dobroć, mądrość i zrozumienie. A przede wszystkim za to … że jesteście dzięki czemu jakaś cząstka nas może nadal czuć się radosnym dzieckiem! KOCHAMY WAS!!! ........ 4. Kochani Rodzice W tym szczególnym dla mnie dniu chciałbym Wam powiedzieć Dziękuję. W pierwszym rzędzie podziękować za życie, które mi daliście, za przykład dawany całym Swoim życiem, że kochać to znaczy wybaczać i mieć nadzieję za ciepło, miłość i oparcie, które mi dajecie, tak mało chcąc dla Siebie, za ludzką dobroć, mądrość i tolerancję, której mnie uczyliście, za kulturę, takt i delikatność, którą mnie otaczacie, za to że jesteście, dzięki czemu jakaś część mnie może czuć się ciągle radosnym dzieckiem. 5. Kochani Rodzice! Za dom pełen miłości, ciepła i zaufania, za wartości, które cenić mnie nauczyliście, za wzory godne naśladowania, za to, że jestem jaka jestem i kim dzisiaj jestem, za wszystko z całego serca dziękuję ...... 6. Kochana Mamo! U progu wspólnego życia we dwoje, chciałbym w szczególny sposób zwrócić się właśnie do Ciebie. Przepełnia mnie bowiem uczucie ogromnej radości i wdzięczności. Byłaś ze mną od samego początku. Wzrastałam na Twoich oczach, przy Tobie stawiałam pierwsze kroki, oraz wypowiadałem pierwsze słowa. Pokonując często wiele trudności, opiekowałaś się mną, wychowywałaś, by w końcu wprowadzić mnie w dorosłe życie. Dziś zakładamy rodzinę i już niedługo sami będziemy rodzicami. Wtedy pewnie jeszcze bardziej uświadomię sobie jak wiele dobra dla mnie uczyniłaś. Nie raz jeszcze zapewne skorzystam z Twojej rady i doświadczenia życiowego. ........... 7. Kochani Rodzice !     U progu wspólnego życia we dwoje, chcielibyśmy w szczególny sposób zwrócić się właśnie do Was. Przepełnia nas bowiem uczucie ogromnej radości i wdzięczności. Byliście z nami od samego początku, wzrastaliśmy na Waszych oczach, przy Was stawialiśmy pierwsze kroki oraz wypowiadaliśmy pierwsze słowa. Pokonując często wiele trudności opiekowaliście się nami, wychowywaliście, by w końcu wprowadzić nas w dorosłe życie. Dziś zakładamy rodzinę i już niedługo sami będziemy rodzicami. Wtedy pewnie jeszcze bardziej uświadomimy sobie jak wiele dobra dla nas uczyniliście. Nie raz jeszcze zapewne skorzystamy z Waszej rady i doświadczenia życiowego. Mamy też nadzieję, że sprawimy Wam jeszcze dużo radości i będziemy dla Was pociechą. 8. Kochani Rodzice !     W dzisiejszym dniu w szczególny sposób zwracam się właśnie do Was, przepełnia mnie bowiem uczucie ogromnej radości i wdzięczności. Byliście ze mną od samego początku, wzrastałem na Waszych oczach, przy Was stawiałem pierwsze kroki, oraz wypowiadałem pierwsze słowa. Pokonując często wiele trudności - opiekowaliście się mną, wychowywaliście, by w końcu wprowadzić mnie w dorosłe życie. Dziś zakładam rodzinę i będę chciał być w przyszłości dobrym rodzicem - wtedy pewnie jeszcze bardziej uświadomię sobie jak wiele dobra dla mnie uczyniliście, jak wiele poświęciliście siebie dla mnie… Nie raz za pewne skorzystam z Waszej rady i doświadczenia życiowego. ........... 9. Kochani Rodzice ! To Wy wycieraliście nasze łzy, gdy nie udał się pierwszy krok Lub zepsuła się ulubiona zabawka, To Wy przytulaliście, gdy świat okazywał się zły tłumaczyliście jak żyć I co robić! Dziękujemy Wam za zwyczajne sprawy , Uśmiech, zrozumienie, dni zabawy. 29.04.2006 Przyjmijcie nasze wyrazy wdzięczności , Życzymy Wam szczęścia, zdrowia I pomyślności. Wiemy jak ciężko pracowaliście na to! Bardzo Was Rodzice kochamy za to A także za wasze szlachetne serce, W którym rodzina pierwsze ma miejsce W ten dzień przyjmijcie od nas podziękę, Za wiarę w nas, mądrość I rodzicielską rękę. Dziękujemy za to, że jesteście przy naszym boku. Za to, że wskazujecie nam drogę w mroku Za wszystkie wasze starania Kochani Rodzice składamy podziękowania Obiecujemy, że będziemy dobrzy dla siebie I wyrozumiali Będziemy żyć w zdrowiu I zgodzie Będziemy wytrwali I w jedności złączeni Nigdy złym słowem lub uczynkiem nie zwiedzieni. BARDZO WAS KOCHAMY

Gość uhm..
taaaa...a najlepiej kupcie kartkę z gotową dedykacją w środku :O myślę, że rodzice będą zachwyceni tym, że ich pociechy stać było jedynie na przepisanie wierszyka z internetu...

te teksty są bardzo ładne, ale ja w momencie podziękowania na pewno będę tak wzruszona, że powiem tylko kilka słów, a więcej może mój mąż

wiecie co?? moim zdaniem piekniesze i wazniejsze dla rodziców są słowa płynace z serca wypowiedziane po waszemu, zwykłym językiem a nie jakieś wierszyki oklepane