Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaa

Zapach ciala- czy Wy tez tak macie?

Polecane posty

Gość karolinaa

Mam wrazenie,ze moja skora ma taki dziwny zapach,po kapieli pojawia sie rowniez w niedlugim czasie. Nie jest smierdzacy,to nie jest pot, ja prawie wogole sie nie poce. Nie umiem okreslic tego zapachu skory,taki mdly,po prostu dziwny. Czy Wy tez tak macie? Dodam,ze jestem alergiczka ale mam az za bardzo rozwiniety zmysl wechu. Zapachy w wiekszosci mi przeszkadzaja,wiec moze sama sobie stwarzam problem. Juz sama nie wiem ale jezeli ktos ma podobny problem to niech napisze.

Gość alleee478
ja mam podobnie tez prawie wogole sie nie poce a czuje ze smierdze . Nie wiem co robic

Gość powiem krotko
starsze osoby niestety tak maja.

Gość bleblus
ale ten zapach przyciaga odpowiedniego partnera o po nim rozpoznaje cie twoje dziecko jesli nie jest przykry to nie warto go tuszowac

Gość powiem krotko
bleblus - a co to my psy jestesmy, zeby sie rozpoznawac po zapachu?

Gość bleblus
nie, nie psy ale rowniez ssaki a natura to natura

Gość seryjnie mówie
wyczysc se pepek

Gość ciekawska Zocha
Widzielisice film "Pachnidlo"??

Gość Hanka Rumcajsowa
Powiem tak, jak wracam z solarium to tez mam wrazenie ze okropnie smierdze mimo iz spocona nie jestem. kazda skóra ma swój zapach i poznajemy sie po nim , to feromony , czysta chemia. Psy sie po zapachu poznają , ale miłośc tez;) kazdy czuje u swojego faceta zapaszek , który lubi, a czasami nie lubi to znaczy ze nie tolerujemy feromonów tego męzczyzny i sie rozchodzą.tak bywa ze jest sie uczulonym na niektóre zapachy. rano wstajemy i tez skóra ładnie nie pachnie. natomiast jest tez tak ze ręcznik smierdzi. wycieramy sie nim i jest skóra smierdząca. Kolejna sprawa, zapach skóry osób bardzo starych jest okropny, nie do zniesienia dla mnie , np w autobusie, sklepie, od razu czuje stara osobę. Np dom starości. no ale tak juz jest, tacy ludzie powinni sie myc często, perfumowac uzywac balsamów, no ale wytłumacz takiej starej babce.

Gość Anemiczna mydelniczka
Hanka ma racje:) To feromony.. np mnie pociagaja faceci fatalni.. maja swoj specyficzny zapach, a jak jeszcze perfuma odpowiednia to razem jest to zabojcze.Majty same spadaja :D Ci 'normalni',mili , wogole mnie nie interesuja niestety:( :( :( życie! ps po solarium tez sie nie moge nawąchac,taki dziwny zapach nie do okreslenia:) trudno mi go opisac.

Gość Hanka Rumcajsowa
...i kisiel w majtkach gotowy...:(

Gość recznik smierdzi
i sie nim wycieramy? A po co? Trzeba wziac swiezy a nowy wyprac, w watku nie chodzi autorce o brak higieny i wycieranie sie zatechlym recznikiem.

Gość a stary wyprac
tak mialo byc