Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionka

Kto mi poleci dobry żel do mycia megawrażliwej cery?

Polecane posty

Pomóżcie mi proszę, bo te które do tej pory próbowałam, to albo nie myły dokładnie (mammieszaną cerę) albo okropnie wysuszały. Tylko tak do 15 zł, bo to nie to, że żaluję kasy na droższy tylko nawet jakbym chciała , to po prostu nie mam więcej kasy :(

Acha no właśnie jeszcze jedno. Nie chce żeby miał w składzie SLS i tym podobne. Z tego co wiem, to ten Oceanic Help ma w składzie SLS :(

Gość hej kattarina
gdzies ty sie tyle podziewala??? pamietam cie jeszcze sprzed 2 lat, ale potem slad po tobie zaginął wize ze znowu wróciłas :D witaj! Ja polecam Tilia Eris--> a aptekach. Nie ma SLS, kosztuje ok. 8 zł i jest do bardzo wrazliwej cery.

Gość a co to ten pajacyk
?

Dziewczyny ok, wszystko fajnie, tylko że nie na temat :P Ale piszcie pszcie, to podciągacie ;)

Aha do tego żelu polecam tez mleczko, tonik i krem do twarzy z serii AA help :) Nie wiem czy ma SLS (nawet nie mam pojęcia co to jest), ale to najlepsze preparaty na problemową cerę :)

Gość Busianna
Spróbuj takiej pianki Vichy. To chyba seria Oligo25. Wydaje mi się iż do wrażliwej cery najlepsze są kosmetyki "apteczne".

Trudno powiedziec co ci podpasuje, bo ja na Vichy grubo się przejechałam :O Pogadaj z babka w aptece - AA help kupiłam własnie dzięki radom pani z apteki :)

Gość badu
ja ci pomoge i nie pomogę też długo szulałam czegoś dla siebie w końcu bingo-CETAPHIL,kupisz go w aptece,super no,ale niestety 30 zeta (na pocieszenie bardzo wydajny)

Gość hej hej
dobre sa platki owsiane ze zmielonym siemieniem lnianym a wiesz czym ja teraz myje twarz? mocno ciepla woda - i juz za cholere nic mnie nie uczula... mimo ze po myciu zostaje lekki tlusty filmik nie powoduje on zatykania porow wiec sie tym nie przejmuje:-) a raz na jakis czas(raz na miesiac?) umyje zelem Kamilla taki w zielonej tubie z rumiankiem kupilam za 9 zl ale trudno go dostac, lub provogelem chyba firmy Sensibio- w tym przypadku idz do apteki i popros o probke - taka ci starczy na kilka tygodni :-)

Gość firma Eris
ma łagodny żel do mycia twarzy. Jest też w wersji dla alergików.

No słyzałam o tym Cethapilu, ale jak już pisałam nie mam tyle kasy :( Bardzo bym chciała go kupic, ale niestety nie mam za co. A ten Kamil to co to dokładnie za żel? I czy ma w składzie SLS?

Gość Busianna
Ja mam uczulenie na AA....

Gość hehehhe
ja tez ..oceanic do du*y

Gość *haaaaaaaaaa
Physiogel - żel do zmywania twarzy bez potrzeby uzycia wody. Spróbuj . Bardzo łagodny , nie wysusza nie podrażnia. Przy okazji sprawdzisz , czy to oby nie reakcja na samą wode .

Gość *haaaaaaaaaa
Przepraszam Cię , teraz doczytała - o tych do 15. Niestety wiecej , niewiele sie urwie od 30.

No wiem ze ten Cetaphil jest dobry, ale ja nie mam tyle kasy!!! 😭