Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAla 22

Jaki prezent?????? HELP

Polecane posty

Gość AAla 22

Hello dziewczyny :) Mój chłopak ma niedługo urodzinki i co za tym idzie ja mam mały problem z prezentem :( sama już nie wiem co by to mogło być. Może macie jakieś pomysły?? Ewentualnie coś z własnego doświadczenia doradzicie?? Pozdrawiam

Z własnego doświadczenia wiem, że faceci lubią rzeczy praktyczne. Przyjrzyj sie swojemu chłopakowi i zobacz, co mu jest w danym momencie najbardziej potrzebne, np. nowy portfel albo coś w tym stylu. Albo jakie ma zainteresowania i coś z tym zwiazanego.

Gość Może płyta...
z ulubioną muzyką, albo zabawny breloczek do kluczy. Albo zaproś go na romantyczną kolację do fajnej knajpki.

Gość czekoladka ....
ja tez sie zastanawiam i nie mam pojecia :( co kupic ....

A ja swojemu ostatnio kupiłam procę - był zachwycony. Ale to trzeba mieć specyficzne poczycie humoru :) i dużo dystansu do siebie. Dodam tylko, że poprzednio dostał trąbkę, na której grywa w szczególnych momentach ;)

Gość AAla 22
Dzęki dziewczyny może porfel nie będzie kiepskim pomysłem :) ale macie racje przypatrze mu się uważniej hehehehe Jakbyście wpadły jeszcze na jakiś pomysł to śmiało piszcie Buźka dzięki

Gość NBP
no a co byscie poradziły na 1 rocznicę?? chodzi mi o coś droższego ale bez przesady

Gość bluszczyk
Mam ten sam problem, nie wiem zupełnie

Gość NBP
u mnie portfele, perfumy, zegarki, biżuteria ( nie lubi złota) odpadają..ja to cholera mam ciężko,,

Gość AAla 22
Z tego co widze to poruszyłam problem nie tylko mój :) Cały czas myśle jeszce nad jakimś ciekawym prezentem jak tylko coś wymyśle napisze. Zaglądajcie to może wspólnie coś wymyślimy - ja musze się chyba przespać z tym problemem. Na początku myślałam o zapalniczce z wygrawerowanym napisem, ale wolałabym żeby nie paliłmój ukochany :) więc po co mu zapalniczka :( Tak myśle na czym można byłoby coś wygrawerować ?? :D

Gość bios
jezeli nosi bizuterię , to możesz mu wygrawerować na bronzoletce, albo na takim wisiorku coś w stylu żółnierskim;)

Gość AAla 22
AAAAAAAAaaaaaaa zapomniałabym :) mam pewien pomysł tylko u mnie jest on już wykorzystany. Na walentynki kupiłam MOJEMU dobre winko w dwoma kieliszkami w w specjalnym drewnianym opakowaniu. Pomysł wydał mi się super :) A z winka oboje zrobiliśmy użytek :) Jeśli jesteści z Warszawy to na Chmielnej jest sklep z alkoholami i winami z różnych części świata, tam na 100% wam jakieś doradzą

Gość ombelico
moj tez ma niedlugo urodziny i zastanawiam sie czy nie kupic mu jakis slicznych spinek do koszuli i na nich cos wygrawerowac

Gość NBP
mm to dobry pomysł, u mnie się niestety nie sprawdza,, moj ma spinek od cholery,,a wygrawerowac cos na spince, hmmm no chyba tylko inicjały bo raczej nic innego nie wejdzie:)

Gość Agonia84
Zwróć uwagę na zainteresowania swojego faceta. Ja kupiłam ostatnio na imieniny (Mój facet interesuje się Japonią i wszystkim co z nią zwwiązane, uwielbia rzeczy w stylu japońskim) Kupiłam mu przewodnik National Geografic o japonii (na wycieczkę mnie nie stać), ale to na początek spełnienia się jego marzenia, przewodnik ma, więc czas zbierać na wycieczkę, do tego kupiłam drzewko bonsai (chciałby chodować takie sam) do tego ziemię, doniczkę, taki mały niezbędnik, plus książka jak pielęgnować takie drzewka i wszystko o takich drzewkach. Cieszył się jak dziecko. Ogólnie można robić takie małe miłe prezenty, zaskocz go czymś, oprócz tego, że dasz prezent zrób mu kąpiel z pianką, świeczuszkami i szampanem... a potem sama wiesz... Ja na rocznice udekorowałam dom w świeczkach, zrobiłam ze świeczek dróżkę do łazienki, były płatki róż, szampan, a po kąpieli, ja, truskawki i bita śmietana. Myślę, że oprócz prezentu z takich przyjemności, niespodzianek też się ucieszy. Można kupić jeszcze perfumy jakieś ładne, płytę z koncetrm ulubionego zespołu, dobrą książkę, film, zabrać na zakupy, kupić jakąś część to tuningu samochodu, (jeśli lubi takie bajery), albo np, zrobić samemu miły prezent.