Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opaloona

OPALANIE A OKRES?

Polecane posty

Gość opaloona

Czy zbyt długie przebywanie na słońcu może sprawić, ze okres nie wystąpi? Opalałam się w przez ostatni miesiąc prawie codziennie kiedy tylko była pogoda... Dodatkowo powiem, ze odchudzałam sie, ale to od połowy maja przez jakies 3 tyg. stosowałam diete 1000kcal, czasem mniej.. W czerwcu był normalnie okres, a teraz nie ma :( Uprawiałam se z chłopakiem dzień po okresie, oczywiście z prezerwatywą i wszytsko przebiegało ok. Wiec czemu nie mam okresu? Już nie wiem co myśleć na ten temat...

Okres się spóźnia raczej z powodu diety. Gwałtowne ograniczenie kalorii może spowodować nawet zaniknięcie okresu i bezpłodność. Zacznij jeść normalnie i poczekaj, jeżeli za miesiąc nie będzie okresu to koniecznie do gina się wybierz.

Gość opaloona
No, ale tak jak mówię dieta była stosowana jakieś 1,5 miecha temu, aż do okresu który wystąpił w czerwcu.. Więc jezeli w czerwcu był, to czemu teraz nie ma...

Gość opaloona
drugi dzień.. niby wydawało mi się, że mam objawy jak przed okresem.. tzn. brzuszek pobolewa, opuchnięta troszke jestem, wyskoczyły mi syfki na brodzie (zawsze tak mam przed okresem i w trakcie).. moze dzisiaj dostane.. oby oby..

2 dni to żadne opóźnienie:-) Spokojnie na pewno przyjdzie.

Gość opaloona
mam nadzieje :) dzieki :*

Gość KiKuSiA
ElOo wiem że pisze w rubryce nie na temat ale nie moge już za długo szukać...Mam takie jedno małe pytanko czy w czasie okresu jeżeli się stosuje tamponów to można pływać i zażywać kąpieli w kąpieliskach publicznych jak np: Basen?? Proszę o jak najszybszą odpowiedź...Pozdrawiam