Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina z Olsztyna

Jak przerobić flejtucha na czyściocha?

Polecane posty

Gość Kalina z Olsztyna

Mój facet jest flejtuchem. Siedzi w wannie w wodzie i nie myje sie, bo myśli,z ę od siedzenia juz sie umyje. Delikatnie zalatuje od niego -często zapachem bielizny i nie jest to miły zapach. Nie myje zebów - w domu nie ma pasty. Śpi w ubraniu (np,. w koszulce) w której spędził dzień. Coraz czesciej seks jest do niczego, bo ja ....nie mogę...sami rozumiecie. Dawałm delikatnie znać, złosciłam sie na żarty, próbowałam inicjować wspólne prysznice. Na nic!!!! Nie mogę juz dac rady, a coraz częsciej wstydzę sie na zewnątrz gdzieś wyjść....:( Zwłaszcza w te upały. Co ja mam zrobić. ??? :(

Obrzydliwość. Jak go mamusia przez 20 lat nie nauczyła czystości, to marnie widzę Twoje szanse na tym polu, a raczej ugorze.... Jak można nie myć zębów... to on jeszcze jakieś ma w ogóle?

Gość Kalina z Olsztyna
No kurde sama nie wiem... To kochany chłopak, na początku rozczulała mnei dziurka w jego skarpetkach...ale teraz wymiękam. Kocham go i nie chcę, zeby kiedys najadł sie wstydu z tego powodu. Ale przecież o takich rzeczach nie mozna mówić bez ogródek, tylko znaleźć jakiś podstępny sposób.

Gość Kalina z Olsztyna
Najgorsze jest to, ze ma wszelkie warunki (dom, pieniadze, czas) do bycia wypucowanym jak rondelek. Najgorsze, że flejtuchowstwo w końcu zabija przyciaganie międyz kobietą i mężczyzną. ja na przykład przed spotkaniem z nim szoruję sie, dbam by moje ubrania pachniały, żeby zawsze mieć sliczne paznokcie i świeży oddech....a on???? Kurczę kobiety!!! Poradźcie coś!!!

Jak dla mnie to jest to przypadek beznadziejny i dziwię Ci się, że coś czujesz (oprócz smrodu różnorodnego pochodzenia) do/od tego faceta. Jeśli nawet zwrócisz mu uwagę, to myślę, że nie zareaguje albo Cię wyśmieje, a nawet jakby zaczął się myć, to te starania skończą się od razu, jak tylko będzie Ciebie pewien.

Gość Kalina z Olsztyna
Czyli nie ma ratunku?????

Gość malou_80
a wiesz ze mialam identyczny problem,który wyszedł na światło dzienne jak zamieszkaliśmy razem.Dokładnie tez siedzial w wannie i chlapal sie samą wodą :) No to jak mamusia nie nauczyla to trzeba bylo siłą nalać detergentów:) Zaczeło sie od tego ze jak sie kąpał weszłam do łazienki i pokazałam mu co do czego jest (żenada) ,nalałam na niego żelu pod prysznic i sam zobaczyl jak sie ładnie pieni :):):) lol !!!!...Jednym słowem potraktowalam jak debila .ALe poskutkowało

Gość badu
hihi mój jest tak pół na pół myć się myje,codziennie kąpiel ale ciuchy....masakra,muszę patrzec jak na małe dziecko przyjdzie rzuci koszulkę byle jak,a potem takiego wygnieciucha ubiera jak nigdy nic tylko dlaczego tak jest ,ze to kobieta się wstydzi za swojego chłopa:( np jak ma niewyprasowane to ludzie :ooo baba o niego nie dba.a co on rączek niema

Gość moja droga__
musisz mu to wprost powiedziec i tyle, a jak Cie wyśmieje to mu powiedź o tym właśnie jak Ty sie starasz dla niego i że tez byś chciała aby on sie starał, kup mu jakieś bajery żel pod prysznic itp. niech wie ze takie cos istnieje i ze tego sie używa. A jesli po tym wszystkim sie nie zmieni a z reszta nie wierze że sie nie zmieni, przede wszystkim SZCZEROŚĆ :) powodzenia

Gość nie da się mimo szczerychchęci

Gość Kalina z Olsztyna
Hmmmm...tylko takich delikatnych spsobów już próbowałam - np. namydlenie go w czasie wspólnej kąpieli - nie godzi sie!!! Kupienie zestawu kosmetyków tez nic nie dało, bo on nie lubi zapachu chemii (jak mówi). Ciuchów nie chce mu sie prac, a tym bardziej prasować. Jestem bezsilna.

Gość Kalina z Olsztyna
Najgorsze, ze na jakąś moja wzmiankę, on sie cały zaperza, denerwuje, obraża........ I NIC DO CHOLERY NIE ZMIENIA!!!! Kiedyś juz perfidnie zaczęłam mu mówić o jakimś wymyślonych koledze z liceum, który był takim brudasem - opisywałam prawie dokładnie to, jak robi mój facet. Niestety- nic do niego nie trafiło, a przecież to inteligentny człowiek. Udaje, czy ...juz nie wiem co.

Gość nie przerobisz
to geny :( sama mam te geny - walczę i walczę ale wraz to wyłazi echhhh :(

Gość nie przerobisz
tylko ja się myje dbam o siebie itp. ale bałaganiarstwo wraz wyłazi na kazdym kroku :(

Gość Kalina z Olsztyna
Bałaganiarstwo byłoby słodkie. Ja jestem taką małą gosposią i nawet sprawiło by mi radosć sprzatnie po moim najukochańszym. Co innego rozwalone ksiażki, płyty czy ciuchy a co innego omszałe zęby, paznokcie w nóg takie, ze kilka razy mnei w nocy skaleczyl i smród tego co w bieliźnie..... Okrutnie piszę, ale tak to włąsnie wyglada!!!

Gość nie przerobisz
fakt :( musisz mu to mówić wprost bez żadnych ogródek - zimny prysznic potrzebny- ja chyba nie zniosłabym smrodu i nie mytych zębów

Aż sie nie chce wierzyć.... Moze ten gość ma cos z psychiką....Nikt przy zdrowych zmysłach nie taki zapuszczony.....I z tego co piszesz, to wnioskuję, ze to młody chłopak?

Gość jaskiniowiec
to :D dziwne, że nie lubi zapachu " detergentów " teraz żele pod przysznic i mydła bajecznie pachną :) a nie przeszkladza mu, no wiadomo co ;) Kalina z Olsztyna jestes z nim jeszcze, czy już dałaś drapaka ;)