Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rianka

Piszę pracę o kafeterii co wam daje to forum?

Polecane posty

hehehe:) To dobre...ale chyba jednak nie wszystko? :P

movering...dlaczego się nie nadaje? Fakt że wiele tu chaosu..ale ludzie rozmawiają i być może nawet...pomagają sobie...prawda?

Dlaczego ja sobie nie wybralam tematu zwiazanego z kafe😡to bylo by przyjemne z pozytecznym:D

Gość qazxswedc
jak to co daje..codzienne kiszenie ogora w innym occie :)

Prawda że przyjemne? Już jedną pisalam z Baru:D Ale teraz z kafe...bo zastanawiam się czy forum jest faktycznie pomocne czy też tylko zabija czas...jak myslicie?

movering....no tak..ale wiesz, rozny poziom wypowiedzi to normalka w sieci:) niektorzy są naprawdę fajni...a chaos to widzę od wejścia:) ciekawią mnie też podszywacze...fenomen istny:P

rianka mozna sie tez duzo dowiedziec;) daje tez wsparcie wielu osobom pomaga niektorym podejmowac decyzje daje tez rozrywke jest zabieraczem czasu:D i pokazuje jak duzo jest dewiantow i patologii

Czarniejszy niż mrok.....a ktoz to? Ekspert jakiś? :D

setunia.....dzieki:) Dewiantów to tu faktycznie sporo mamy:D Ale dobrze, że nie tylko....np mozna zadać na forum normalne, powazne pytanie i ludzie ci odpowiedzą. Jak mnie teraz....:)

amantko....ale nie masz poczucia straconego czasu, czy masz?:)

Gość mogę z kims porozmawiać
w końcu

Jak tylko przyjdzie wam coś do głowy to kliknijcie mi, co?:D Będę wdzięczna...dozgonnie:)

Gość Juliusz
To forum to miejsce gdzie każdy może pokazać innym że to własnie on ma rację a nie inne osoby. Ludzie tutaj UWIELBIAJĄ MIEĆ RACJĘ. Inna definicja: To miejsce gdzie fantazjuje się na podstawie 2 zamienionych zdań na temat innych osób: "ty to pewnie jesteś taki a taki..." ".. pochodzisz z takiej rodziny..", "jesteś pusta" "jesteś prosty" "zboczeńcy" "dewianci" itpp

Juliusz.....to co mówisz jest ciekawe bardzo:) Czyli co...myslisz....ludzie spełniają tu czysto psychologiczną potrzebę narcyzmu?:D

rianka ja zawsze udzielam powaznych informacji jak ktos potrzebuje:) ale bywam tez na topickach na ktorych prowadzone sa \"lekkie\"dyskusje towarzyskie:D

Gość Juliusz
rianka przemysl to co napisałem - dwa cele - udowodnić sobie i innym ze ma sie racje po to by sie dowartościować lub pofantazjować jak bardzo rozmówca jest gorszy ode mnie - cel tez sie dowartościować. Te 2 cechy wspólne są widoczne w kazdym topiku na forum

Juliusz...prześledzę to sobie:) A jak myslicie.... gdyby nie było anonimowości.....a jakim kierunku poszłoby forum? :D

JUliusz ----------> \"\"ty to pewnie jesteś taki a taki...\" \".. pochodzisz z takiej rodziny..\", \"jesteś pusta\" \"jesteś prosty\" \"zboczeńcy\" \"dewianci\" itpp\" w ten sposob nigdy nie myslalam, ba nawet nigdy nie przyszlo mi to do glowy;) Z ta \"racja\" to pewnie jest troche prawdy;) ale nigdy nie twierdze, ze zawsze mam racje, po prostu pisze swoje zdanie i to ze ktos sie z nim nie zgadza albo ktos ma inne zdanie, to to szanuje;)

w sieci na kazdym kroku towarzyszy nam anonimowosc;) jakos nie moge sobie tego wyobrazic...jak niby pozbyc sie tej anonimowosci?

setunia...ale wiesz kiedy to najlepiej widać....gdy ktoś opisuje swój problem..często dość infantylnie...bo i tak się zdarza....i dostaje odpowiedź w stylu \"ależ ty jesteś tępa...dwóch głupków się dobrało będzie piękna para....najpierw naucz się pisać...\" itp. Bo niby po co tak komuś dowalać? Funkcja terapeutyczna:D

Można poznać ludzi, jacy się robia, gdy są anonimowi. Racje ma Julisz - wiele osób lubi sie dowartościowac cudzym kosztem. Np. topik o kochankach . Wiele osób tam wchodzi i zaczyna \"ty k.. ja bym tak nigdy nie zrobiła\". Czemu ma to służyć? Wiele wypowiedzi jest nie na temat, albo świadczy że czytający nie zrozumiał wypowidzi innych ewentualnie przeczytał je pobieżnie. Ale na np. forum poświęconemu macierzyństwu jest mniej złośliwości, można znaleźć rady i wsparcie, często zawiązują się tam znajomości. Choć moja wypowiedz jest raczej też nie na temat :) Ale chyba mi wybaczysz