Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rianka

Piszę pracę o kafeterii co wam daje to forum?

Polecane posty

no właśnie...o to mi chodzi:) W sieci się nie pozbędziesz....co najwyżej częściowo...ale to już takie środowisko jest. A mnie ciekawi jaka bylaby sieć gdybyś przed każdą wypowiedzią mysiała się zalogować\" z dowodem osobistym w ręku\" :D Takie małe sf:D:D Pewnie dopiero wtedy byśmy odkryli potęgę poprawności politycznej:P

Rianka - ale może byłoby tez więcej kultury, mniej wulgaryzmów i obrzucania innych błotem.

coccinella...jest bardzo na temat:) Szczerze mowiąc wszystko co tu piszecie....tak razem....daje jakiś pełniejszy obraz:)

rianka masz racje sa tez i tacy , wrecz sie od nich tu roi:D Ja najwidoczniej nie potrzebuje takiej terapii:D A moge wiedziec na jakim kierunku jestes i jak brzmi dokladnie temat Twojej pracy:)

setunia....to będzie doktoracik z komunikacji społ - kult:) A temat uksztaltuje się na końcu:) Wczesniej to zwykle nie ma sensu bo zmienia się jak pogoda:D

z tym dowodem osobistym to dobry pomysl:D wtedy na pewno wszyscy by sie pilnowali, i najpierw dwa razy by pomysleli zanim cokolwiek by napisali;) ale pewnie nie bylo by topickow na temat kochanek, zdrad zon itp:oalbo po prostu bylo by mnie osob , ktore z tym sie ujawniaja

pilotaz* Ja np wstalam o 10tej bo poszlam spac o 2giej[oczywiscie przez to forum i gg tez;)]i jeszcze nawet sniadania nie zjadlam:Dale to pewnie dlatego , ze jeszcze nie ejstem glodna;)

setunia...tak:) rozeznanie.....czasem tu zaglądałam i myslę że miejsce jest ciekawe:D

Gość kafe nescafe
..bo to jest taki poligon doświadczalny te nasze kafe.....:D

Mnie daje mozliwośc poznania ludzi. Mam niewielu znajomych, w pracy raczej starsze osoby. Na kafe mogę poznać poglądy innych, ich sposób na życie, choć zdaję sobie sprawę, że to niemiarodajna próbka.

Setunia.....Chyba tak.....pewnie skończyłoby się na przepisach kulinarnych i wymianie uprzejmości......sieć bez anonimowości nie byłaby atrakcyjna:D

Gość kafe nescafe
no bo jak komus jest niedobrze w zyciu to sprawdza czy wszyscy ludzie tak mają

Gość bebikkk
to widac ludzkie problemy i rozne punkty widzenia