Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjadelicja

spora nadwaga na początku ciąży....

Polecane posty

Gość lumidi
MGR INZ KTÓRA NIE ZNA ZASAD ORTOGRAFII-------CZYTAJ--------TĘPA MGR INŻ :-D ps. nawet sie nie przyznawaj głosno, że nie znasz zasad ortografii bo to głupio....wiesz??? :-D

Gość alicjadelicja
A WŁOSY WYPROSTOWANE A NIE OKLAPŁE. JA NIE TAPIRUJE ŁBA JAK TY WIEŚNIARO :D

Gość alicjadelicja
ZNAM PIERDOLNIETA IDIOTKO. TO BYŁA IRONIA-SPRAWDZ W SLOWNIKU CO TO

Gość lumidi
oooooooo...dziwne......ja nie przypominam sobie zebym ci jakies swoje zdjęcie wysyłała, że piszesz o moich tapirowanych włosach............... :-D dziewczyno weź się w garść i przestań tyle ćpać :-D bo masz jakieś omamy :-D

Gość treeellleee
Ja jak zaszlam w ciaze wazylam 101kg:( W czasie ciazy nic nie przytylam-ani deka.Dopiero jak urodzilam schudlam do 96kg. Potem karmilam piersia i w sposob naturalny schudlam do 88:D Teraz po diecie waze 61kg i jestem szczesliwa.Lekarz powiedzial mi,ze mialam problemy z hormonami i okolo21% kobiet chudnie po ciazy!!! Moja siostra zaszla w ciaze miala 69-urodzila to 67kg po karmieniu wazy 61:D

Gość treeellleee
Slonko,zreszta poczytaj sobie,zobacz nie jestes sama❤️ Gratuluje Dzidziusia!!!!:D

Gość alicjadelicja
TREEELEELE WŁAŚNIE O WYPOWIEDZI TAKICH OSÓB MI CHODZIŁO POZDRAWIAM. JUŻ SIE NIE ODZYWAM BO MI SIE NIE CHCE

Gość treeellleee
napisz tylko czy czytalas ten link???:D Widzisz,nie masz sie co martwic!!!!Paa!!

Gość alicjadelicja
WŁAŚNIE CZYTAM. WIELKIE DZIEKI! WIDZE ŻE JA MIAŁAM PECH I TRAFILAM NA CHAMICHY. JUZ TU NIGDY NIE BĘDĘ ZAGLĄDAŁA. W WY ZGORZCHNIAŁE JEDZE PISZCIE O MNIE CO CHCECIE!

Gość alicjadelicja
PECHA CHAMICHY

Gość obiektywna chyba jestem
chamstwem reaguje się zazwyczaj na chamstwo, nasze w stosunku do twojego to betka

Gość naczelna chamica kraju

Gość alicjadelicja
KŁÓCE SIE Z WAMI ALE OGÓLNIE JESTEM PODŁAMANA, BO NIE SPODZIEWAŁAM SIE TYLE NIEZROZUMIENIA I CHAMSTWA. JA BYŁAM CHAMSKA W ODWECIE, ALE NIE WCHODZE NA TOPIKI INNYCH I NIE JADE PO CAŁOŚCI. Z NATURY NIE JESTEM POTULNA JAK BARANEK ALE TO CO USŁYSZAŁAM OD WAS, ŻE TUCZNIK, ŻE WIELORYB, ŻE MĄŻ MNIE OBRZYGA I INNE ŚWIŃSTWA TO SZCZYT...SAMA NIE JAK TO NAZWAĆ. OGÓLNIE ŻEGNAM ZA BŁĘDY PRZEPRASZAM TE "OCZYTANE" PANIUSIE. PUKNELAM SIE W CZOŁO, CO JA TU Z WAMI ROBIE. MAM ŚWIETNEGO MĘZĄ, KUPĘ KASY, JESTEM PO DOBRYCH STUDIACH A DO TEGO BĘDE MIAŁA SLODKIEGO DZIDZIUSIA A BRODZE Z WAMI W TYM BAGNIE. (ZARAZ SIE ODEZWĄ ZAZDROŚNICE, BO DO PIERWSZEGO NIE STARCZA WIEC TRZEBA SIE NA KIMŚ WYŻYĆ) CIAŁ

Gość treleleleleee
Nie martw sie Slonoko!!! I nie denerwuj w tym stanie!

Gość pseudonim taki
ty nie byłaś chamska w odwecie, to dziewczyny były chamskie w odwecie, pierwsza skomentowałaś, że "pierdolą", więc się doczekalaś paniusiu - ze swoimi groszami to sobie możesz waciki kupić, jak już uzbierasz odpowiednią kwotę na dobrych studiach ludzie mają klasę i znają ortografię, gamoniu zamiast tyle "gadać" wybierz się do warzywniaka, bo ci marchewkę wykupią i już na zawsze zostaniesz delicją

Dyskusja na poziomie dwulatków w piaskownicy, nie obrażając tych dzieci. Chodzi o udzielenie sensownej rady a nie obrażanie innych. Lumidi - prezentujesz żalosny poziom i odpowiednie do tego słownictwo. Można kogos skrytykowac, ale kultura obowiązuje. To, że jestes anonimowa, nie znaczy, że nie obowiązują cię pewne zasady.

Gość lumidi
autorka to załosna zakompleksiona wydra która na forum próbuje sie dowartosciowac.....a na codzien pewnie jak patrzy w lustro to zal jej dupe sciska ze nie jest taka jak te wszystkie laski które spotyka codziennie na ulicy.....i wie.....ze ze swoim obżarstwem......nigdy nie będzie. Kochana nie zadzieraj tak nosa.....i nie wypisuj bzdur typu jaka to z Ciebie laska bo ktokolwiek zobaczy twoje zdjęcie po prostu brechnie ze smiechu.

Gość lumidi
czytam ten temat cały czas ze swoim facetem i po prostu padamy ze smiechu......z Ciebie......zalosna karykaturo!!! schudnij troche dziewczyno bo masz takie napompowane poliki ze przypominasz chomika-----słowa mojego faceta. :-D

Gość lumidi
ps.....ponoć miałas juz nie wchodzic na ten temat ale widze ze ściska Cię z ciekawosci :-D

Gość lumidi
to dobrze......bo my przynajmniej mamy niezłą polewę z Ciebie.....żałosny wielorybie!!!!! :-D

Gość jejku co to za topik
ale goraca klotnia na tym topiku a mnie ominela, nawet nie wiedzialam, ze taki temat... niech ktoras wklei zdjecie tej dziewczyny co ma oklaple wlosy i mysli ze piekna, prosze, bo nie moge znalezc a tez chce zobaczyc

Gość wypowiedź kulturalnej mgr inż
cyt: http://grafit.mech.pw.edu.pl/~czerwin/ skasuj idiotko procenty na końcu jak sie pojawią i właź na kalendarz kafeterkowy a tam szukaj asica 24 miłego oglądania idiotko

Gość lumidi
:-D :-D :-D :-D

normalnie witki mi opadły.... nasza autorka ma niestety oprócz problemów zdrowotnych większe problemy emocjonalne.... Żal mi tego dzieciątka że będzie miało taką mamusię.. Może bedzie podobne to kogoś normalniejszego :(

Gość jejku co to za topik
dzieki za linka, mam wrazenie ze skads te babe znam

Gość wypowiedź kulturalnej mgr inż
z wiejskiej potańcówki

Gość No nie kobieto
Jestes rowno powalona!Kto ci dal tego mgr.?ja bym sie wstydzila przyznac -CHAMSTWO NiEPRZECIETNE.Dowalac osobom,ktore pisz,ze dzieciak wazy 5-6 kg a ty przytyjesz dwa.Zludzeniami zyjesz .A tak swoja droga to z oczu ci dobrze nie patrzy.

Wydaje mi sie ,ze dwa razy wypowiedzialam sie tu bez wulgaryzmow i docinkow,a tymczasem zostalam wyzwana i uznano,ze \'\'pierdole\'\'Zastanow sie kobieto nad soba,szczerze mowiac w zyciu nie spotkalam tak zapatrzonej w siebie i wulgarnej osoby.Az mi glupio,ze zyczylam ci powodzenia.A najbardziej mi zal tego dzieciatka...