E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 920 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Az mi się przypomniało jak Elka się chwaliła że miała 2× cesarskie cięcie ( czyli w domyśle wiadomo o co chodzi) O co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 166 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O co? Po co ty im odpowiadasz na takie goowno zaczepki? Chyba że to lubisz to spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Po co ty im odpowiadasz na takie goowno zaczepki? Chyba że to lubisz to spoko. Nikt jej nie atakuje 14 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O co? O nic, wszyscy zdrowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Nadija* napisał: No to zrób takie jak ja z kartkami, chwaliłeś się że jesteś po informatyce. Sorry ale nie mam 15lat wolałbym już w tym czasie sobie pograć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: O co? Chyba że jest ciasna punia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, Nadija* napisał: Ciekawe ile w tym prawdy, że na privach latają nudesy. Ja mogę być jedyną która nie wysyła, to nawet lepiej. Oj dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Oj dużo. Dumbo ci wysyłała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał: Dumbo ci wysyłała? Każda wysyła prędzej czy później. Pierwszy w internecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 94 Napisano 3 godziny temu Wysyłają foty ale nie tutaj , bo libed zaraz by hejtował jak ma w zwyczaju każdy styl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Wysyłają foty ale nie tutaj , bo libed zaraz by hejtował jak ma w zwyczaju każdy styl. tak wszystko przez libeda nawet dzisiejsza sniezyca i ze baby fot nie chca przegrywom wstawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, libedowsky napisał: tak wszystko przez libeda nawet dzisiejsza sniezyca i ze baby fot nie chca przegrywom wstawiac Ja nie narzekam, jedynie Klaudiusz się nie chce wymieniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Ja nie narzekam, jedynie Klaudiusz się nie chce wymieniać no ty bys mogl liste zrobic tyle ile bab ci wyslalo foty juz nie mowie ze gole ale jakiekolwiek to jest wlasnie liczba ile zakompleksionych albo chorych psychciznie tu pisalo. powiedz klaudii ile bylo tych glupich bab wierzacych w twoje miliony i ona bedzie wiedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: no ty bys mogl liste zrobic tyle ile bab ci wyslalo foty juz nie mowie ze gole ale jakiekolwiek to jest wlasnie liczba ile zakompleksionych albo chorych psychciznie tu pisalo. powiedz klaudii ile bylo tych glupich bab wierzacych w twoje miliony i ona bedzie wiedziala Straciłem rachubę ale nawet z krejzi kilka stron priva wymienielismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 81 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nadija* napisał: Dziewczyny nie chcą tutaj pisać o modzie i wrzucać fotek w różnych stylowkach. No wiesz...jak ja kiedyś wrzuciłam zdjęcie w ence, to po roku przeczytałam, że pokazywałam się onanom w bieliźnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Straciłem rachubę ale nawet z krejzi kilka stron priva wymienielismy. i ze mna podobno ja ci tez sex proponowalem a fote wyslalem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: No wiesz...jak ja kiedyś wrzuciłam zdjęcie w ence, to po roku przeczytałam, że pokazywałam się onanom w bieliźnie Bo Moon się zakochał w twoich cyckach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 81 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Bo Moon się zakochał w twoich cyckach. Za to Madzia wprost przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: i ze mna podobno ja ci tez sex proponowalem a fote wyslalem ? Krejzi miała obawy co do ciebie że jesteś upośledzony powiedziała że jaja ci obetnie jak jej fota wyplynie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 94 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, libedowsky napisał: tak wszystko przez libeda nawet dzisiejsza sniezyca i ze baby fot nie chca przegrywom wstawiac No ale taka prawda, że z twojego powodu i drewnianej nikt nie chce dawać tutaj jakichkolwiek fotek , bo zaraz się rzucacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 35 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Straciłem rachubę ale nawet z krejzi kilka stron priva wymienielismy. Tak dokładnie, mówiłeś ze pisalam ze żałuje ze wybrałam libeda zamiast ciebie. Ja co prawda zupełnie tego nie pamietam, wiec pozostaje wierzyc ci na słowo mimo ze tej rozmowy nie byłeś w stanie wrzucić mimo ze ci pozwoliłam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 94 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Krejzi miała obawy co do ciebie że jesteś upośledzony powiedziała że jaja ci obetnie jak jej fota wyplynie Chodzi o jakieś kolumny bo Tołdi ma kompleksy na tym punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 35 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Krejzi miała obawy co do ciebie że jesteś upośledzony powiedziała że jaja ci obetnie jak jej fota wyplynie Haha i co jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 35 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Chodzi o jakieś kolumny bo Tołdi ma kompleksy na tym punkcie Nie takie jak ty na punkcie rozwalającej sie przeciekającej chawiry na zadupiu i tendencji kazirodczych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Tak dokładnie, mówiłeś ze pisalam ze żałuje ze wybrałam libeda zamiast ciebie. Ja co prawda zupełnie tego nie pamietam, wiec pozostaje wierzyc ci na słowo mimo ze tej rozmowy nie byłeś w stanie wrzucić mimo ze ci pozwoliłam Może i mam na poczcie a pamiętasz swój albo mój login? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 94 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Nie takie jak ty na punkcie rozwalającej sie przeciekającej chawiry na zadupiu i tendencji kazirodczych;) Widziałem co się z tobą dzieje jak taka jedna cisnęła cię że kolumny masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 35 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Może i mam na poczcie a pamiętasz swój albo mój login? Tak pamietam twoj login, ten jeden z 18 tysięcy;) mam go zapisany w pamiętniku i faktycznie chyba masz racje pewnie rozmawialiśmy zaraz po tym jak libed proponował ci anal i pewnie byłam zła 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 94 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Nie takie jak ty na punkcie rozwalającej sie przeciekającej chawiry na zadupiu i tendencji kazirodczych;) Widziałem co się z tobą dzieje jak taka jedna cisnęła cię że kolumny masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 81 Napisano 3 godziny temu Gdzie jest zdjęcie dla mnie ja się pytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No ale taka prawda, że z twojego powodu i drewnianej nikt nie chce dawać tutaj jakichkolwiek fotek , bo zaraz się rzucacie. masz racje to wina mmoja i ewki a nie tego swira ktory wstawia maryske,ewke etc w awatar i wypisuje do ludzi na fejsbuku ze sa pedo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 23 Napisano 3 godziny temu Chyba pójdę w drzemka powiedziecie elci że ją kocham i chce odblokować skrzynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach