Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pokręcony Rudzielec

Potrzebuję pomocy - mój komputer ma się gorzej.

Polecane posty

Co się dzieje z moim komputerem (notebookiem), powiedzmy, że się przycina. Zauważyłam to po włączeniu Winampa - gra sobie coś, a co chwilę są sekundowe momenty, że dźwięk się zniekształca, jakby... trzęsie się. Dokładnie w tych momentach świeci się dioda oznaczająca pracę dysku twardego. Ogólnie komputer zwolnił, widać zastoje podczas ruchu myszką, poza tym dużo wolniej się włącza. Nie wiem, co mogło to spowodować, jeszcze wczoraj komputer był normalny, nic nowego nie instalowałam, nie usuwałam... Może jest ktoś, kto mi pomoże?

Dodam, że to samo już się kiedyś stało, ale wtedy moim komputerem \"zajmował się\" kolega. Po moim powrocie był taki sam problem, myślałam, że coś nabroił i nie chciał mi powiedzieć (twierdził, że tylko zainstalował gg), nie znaleźliśmy przyczyny i pomogło formatowanie. Komputer miał wtedy 2 dni. Wszystko było ok przez 4 miesiące i dzisiaj znowu coś się psuje. Nie wiem, co to może powodować. Pomóżcie:O

Gość sformatuj go
jak sie tnie i spowalnia to nie ma innego wyjscia tylko FORMAT C polecam i po kłopocie!!

Wiem, że to pomoże, ale przede wszystkim chciałabym się dowiedzieć, co tak nagle spowodowało taką zmianę. Poza tym nie chce mi się formatować... tyle rzeczy będę musiała zapisać... Szukam innego wyjścia... O ile istnieje...

Gość no wiec.......
masz notebooka firmy ACER? jak tak to wez go na gwarancje daj w ogole daj na gwarancje, nie powininen tak reagowac

To typowe dla Acerów? Bo faktycznie jest tej firmy. Nie uśmiecha mi się na razie oddawanie kompa, bo jest mi potrzebny... A z tego co wiem, to mogę go nie mieć ok. 2 tygodni nawet:O

Gość no wiec...........
wiedzialam ze to bedzie ACER bo to generalnie jest szajs zwracanych na gwarancji jest mnostwo tych notebookow zle wybralas niestety. oddaj go na gwarancje

Gość no wiec...........
ale ja nie mam pojecia ;) powiedza ci w serwisie, ewentualnie zapytaj na jakims forum dla informatykow...

Gość marissea
Zapytaj sie na www.gazeta.p forum - komputery - komputer To bardzo dobre forum.