Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

Gość PIŁECZKA
A TAK WOGÓLE DZIEWCZYNY TO MOŻE RZUCIMY JAKIS KONTROWERSYJNY TEMACIK I PODYSKUTUJEMY, PRZECIŻ TAK NA PRAWDE NIE ZNAMY JESZCZE SWOICH POGLĄDÓW NA WIELE SPRAW, CO WY NA TO???? A MOŻE ROMUS COS RZUCI W KONCU TO JEDYNY MĘŻCZYZNA TUTAJ???

oj romek, a czego sie spodziewasz? może przewidujesz jakies scenariusze? piłeczka no niestety masz racje:)

Gość iwek81
Rzeczywiście, wybaczcie;), ale przygotowuje obiadek dla mężulka, żeby sobie zjadł jak wstanie, bo śpi po nocce. A ja przecież niedługo wychodze

no wiesz narazie jest tak ladnie grzeczniutko ....ale musze czuwac jakbyscie poszły na siebie z pazurkami ...:P Ja wole nie zapuszczac zadnych z moich tematow ....zrobi sie klimat jak wczoraj czyli jak na stypie i po co to komu...:) ale chetnie podyskutuje z Wami o czyms...:)

no dobra romek anie chciałbyś sie na przykład dowiedziec co dziewczyny mysla na jakiś temat, co cie na przykład nurtuje?

ja to czasami chciałabym wiedzieć dlaczego faceci zachowują sie tak anie inaczej, bo czasmi to jest mi trudnoo zrozumiec ta płeć:)

Gość iwek81
Co dla Was w życiu się liczy, jakie wartości, zasady? Jakie macie cechy...

Gość iwek81
Ja jakoś nie umie odnaleźć się w tym świecie. Większość goni za pieniądzem, chce się pokazać jaki jest lepszy , ludzie się wywyższają , rywalizują między sobą i pod względem materialnym i wyglądu...Czy to jest takie ważne????

Gość PIŁECZKA
ROMUS PRZESTAN BYC TAKI OSTROŻNY!!!! A IWEK CO DO WARTOŚCI - TO DLAMNIE SĄ DWIE- MIŁOŚĆ I CZŁOWIEK

Gość iwek81
Dla mnie liczy się skromność oczywiście nie chodzi tu o brak pewności siebie, bezinteresowność, życzliwość. Ja w ogóle nie moge trafić na ludzi o podobnych poglądach.Najbardziej męczą mnie ludzie , którzy chcą się pokazać, kim ja to nie jestem i niestety w rodzinie najbliższej też mam z takimi do czynienia, ale rzadko utrzymuje z nimi kontakt bo poco się zmuszać

Gość iwek81
w Polsce czuje w ogóle brak tolerancji a Wy??

Gość PIŁECZKA
IWEK OCZYWIŚCI ŻE W POLSCE NIE MA TOLERANCJI I MAJĄC TAKI RZĄD PEWNIE NIE BĘDZIE, TO SMUTNE....

rzeczywiscie w Polsce brak tolerancji ale i tak jest juz o wiele lepiej niz kilka czy kilkanasie lat temu.

Gość iwek81
sorki, że taki zamęt wprowadziłam ale wiele myśli przychodzi mi do głowy...

Gość iwek81
chciałabym mieć znajomych, którzy nie oceniają mnie, względem rzeczy , które nie są tak istotne w życiu

no dziwczyny macie racje, dziwny jest ten nasz swiat, wartości, które powinny byc drogowskazem w naszym życiu, sa nieraz moim zdaniem oczywiscie po prostu złe, kierujemy sie nie tym co naprawde wazne.., w dzisiejszym swiecie materializmu... ja sobie najbardziej cenie szczerość, otwartość, skromność również w tym sensie co myslisz iwek

Gość iwek81
choć dla każdego znaczenie ma co innego

a niestety to prawda polacy nie są zbyt tolerancyjni.... a najbardziej nie cierpie cwaniactwa, fałszu i zakłamania...

nie ma nic gorszego iwek niz ocenianie ludzi po wygladzie, statusie społecznym itp. ale niestety ludzie tacy są... na szczęście nie wszyscy:)

a dla mnie najwiekszą wartością sa moii bliscy, Chciałabym żeby moje życie tak się ułożyło żebym mogła byc dla nich wsparciem nie tylko duchowym. I może was zdziwie ale dla mnie ważne są pieniądze. Nie w sensie takim że myślę o drogich ciuchach, kosmetykach, wyjazdach i super urządzonym domu. Nie w tym sensie. Chciałabym mieć ich na tyle dużo żeby móc pomóc mojej mamie i rodzicom męża. Czasem są cieżkie sytuacje a ja nie moge nic zrobić. Poprostu uważam że przychodzi taki czas gdy powinno się pomóc rodzicom. Mysle tak dlatego że zawsze moge polegać na mojej mamie, a bardzo bym chciała by w razie problemu i ona miała we mnie oparcie. Chciałam się starać o dofinansowanie na założenie firmy ale z nikąd mi nie przysługuje. A bez dotacji nie ruszę. Dlatego dla mnie ważni są bliscy, by byli zdrowi i pieniądze by mogli wreszcie przestać się martwic.

Gość iwek81
drzewko to fakt, ja też uważam , że powinnam pomagać rodzicom. Oni mogą liczyć tylko na mnie i męża . Teście jak i moi rodzice, ponieważ nasze rodzeństwo myśli inaczej.

Gość iwek81
Na te tematy można by rozmawiać i rozmawiać , tylko , że ja już niestety będe kończyła...

drzewko tu sie z toba zgadzam:) pewnie że pieniadze sa bardzo ważne, każdy chce pomóc bliskim, czy nawet po prostu żyć na jakims poziomie, a nie klepać biedy... chodzi po prostu o to żeby nie przesłaniały innych wartości, albo żeby nie stały sie głównym celem w życiu...

Gość iwek81
A ostatnimi czasy ten kult piękna, urody... To już w ogóle przesada. Życie tak krótkie, jest darem od Boga, który nas ocha mimo wszystko...

Gość PIŁECZKA
MASZ RACJĘ ZAKRĘCONA, DLA MNIE TEZ PIENIĄDZE BO JA TO SIE MÓWI SAMĄ MIŁOŚCIA ŻYĆ SIĘ NIE DA, A POZA TYM JAK BRAKUJE PIENIĘDZY TO ZACZYNAJA SIĘ TEZ INNE PROBLEMY I NA DODATEK ZA PIENIĄDZE MOZNA PRZEDŁUŻYC SOBIE ŻYCIE W PEWNYM SENSIE. NO POPATRZCIE ILU LUDZI MOGŁOBY JESZCZE ZYC GDYBY MIELI SIĘ ZA CO LECZYĆ. ALE TO FAKT ZE PIENIADZE NIE MOGA BYC CELEM W ZYCIU BO TO BEZSENSU

Gość PIŁECZKA
POPRAWKA" DLA MNIE TEZ PIENIĄDZE SA WAŻNE BO JAK TO SIE MÓWI...."