Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

no nie..ale to ja chcialem sie dowiedziec jak macie na imie a wyszlo oczywiscie tak ze ja musze powiedziec....:P

roman przestań być wreszcie tajemniczym Panem Romanem i zacznij pierwszy:) bo my już z piłeczka znamy swoje imiona:)

no ładnie ....tajemnice macie miedzy soba o imiona ....:P szubciutko tutaj poprosze imionka Wasze.. :D

Gość PIŁECZKA
OJ ROMUS JEŚLI POZWOLISZ TO POZOSTANE PIŁECZKA NA TYM FORUM

Gość PIŁECZKA
I ZAPEWNIAM CIE ŻE ZAKRECONA MA PIĘKNE IMIĘ

Gość PIŁECZKA
ALE JEŚLI TY ROMUS MASZ OCHOTE PODAĆ SWOJE PRAWDZIWE IMIĘ TO PROSZĘ BARDZO.... MOŻESZ RÓWNIŻ ZOSTAĆ PRZY ROMUSIU:)

Gość PIŁECZKA
JESTEM ZAKRECONA , PO PROSTU MUSZĘ ROBIC SOBIE KRÓTKIE PRZERWY NA PRACĘ:):):)

jejku czuje sie osłabiona:) a jak widze jaka pogoda na zewnatrz:) a właśnie piłeczka jak ci sie udało wczoraj opalanie??

Gość PIŁECZKA
CAŁKIEM CAŁKIEM-POWOLI NABIERAM KOLORÓW:) ALE TERAZ WEEKEND WIĘC MAM NADZIEJĘ ŻE SIE GDZIES POSMAŻĘ, A TY JAKIE MASZ PLANY???

jeszcze nie wiem, zazwyczaj w sobote musze pozałatwić tyle spraw, których w tygodniu nie mam jak:) ale moż ew ten weekend sobie daruje i jeśli pogoda dopisze to pójde sie trochę poopalać:) no bo nawet nie mam kiedy:) niestety mieszkam w bloku i akurat nie mam balkonu wiec trzeba sie wybrac gdzieś dalej:)

Gość PIŁECZKA
NO JA TEZ MIESZKAM W BLOKU, ALE ZAWSZE JAKOS ZE ZNOJOMYMI (KTÓRZY NA SZCĘŚCIE TEŻ LUBIĄ SIE OPALAĆ) GDZIEŚ NIEDALEKO SIE WYBIERAMY I MYSLĘ ZE JUTRO TEZ GDZIES POJEDZIEMY, BO SIEDZIEĆ W TAKI UPAŁ W BETONIE TO ŻADNA PRZYJEMNOŚĆ, PRAWDA???

no pewnie, taka ewentualność w ogóle odpada:) tyle że moi znajomi sie raczej wszyscy rozjeżdzaj na weekend, ale może kogos namówię na wspólne opalanie:D

Gość PIŁECZKA
NAPEWNO!!, POPATRZ ZAKRECONA - ROMUŚ ZNÓW NAM UCIEKŁ..... ROMUS NIE UDAWAJ ŻE TYLE PRACUJESZ!!!:):):):)

no ja nie wiem co my z tym romkiem mamy:) czai sie w ukryciu:) bez obaw wyciągne kogoś, a jak nie to w końcu sama pójde, a czemu nie:) w końcu trzeba troszke kolorow nabrac na to lato:)

Gość PIŁECZKA
NO JASNE ŻE TAK, JA JAK NIE MAM CZASU SIE OPALAĆ TO IDE NA SOLARIUM ZE 3 RAZY PO 10 MIN. I JUŻ CZŁOWIEK KOLOROWY:):):)

ja nie lubie chodzic do solarium, jesli juz to naturalne słoneczko:) zobaczymy czy mi jutro pogoda bedzie sprzyjać:)

Gość PIŁECZKA
NO JA TEZ NIE LUBIE BO MAM LEKKĄ ODMIANE KLAUSTROFOBII I TEZ WOLE NATURALNE SŁOŃCE, ALE CZEGÓŻ TO SIE NIE ROBI DLA URODY, PRAWDA???

to ja raczej ze wzgledów zdrowotnych:) dla piękna i urody lepsze bedzie jednak naturalne słoneczko:) zwłaszcza dla zdrowia, tylko nie można przesadzić:) ale trzeba wykorzystac to słoneczko poki jest:)

Gość PIŁECZKA
WIESZ CO???? TAK SOBIE MYSLĘ ŻE NIKT TU DO NAS DAWNO NIE ZAGLĄDAŁ, NAWET ROMUS UCIEKŁ, CZY WSZYSCY MAJĄ PRZYJACIÓŁ CZY CO???

na to wygląda:) ale nie przejmuj sie dobrze że chociaz my jesteśmy:) do końca pracy tylko 50 min:D

bylem na starym miescie (mam blisko) zjesc jakiegos loda....nawet cieplo jest na dworku ...:) no ale teraz ubieram juz sweter i jestem.

Gość PIŁECZKA
SWETER???? ROMUŚ NIE ŻARTUJ!!!!!