Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

z dyrektorem gadalem ...ale teraz odpowiem ....zimno ...w sweterku siedze.....a co chcesz mnie rozgrzac??? ;)

ale to tylko moje miejsce takie przeklete jest . dyrektor mowil ze siedzial kiedys na tym miejscu i pol czaszki mu marzlo. wystraszyl sie ze to starosc i ze sie sypie...no ale jak zobaczyl mnie w sweterku to sie ucieszyl ze jednak z nim ok ze mlodych tez bierze...:P No ja mu mowie ze jak przejme jego obecne biurko to nie bede narzekał. Rozbawilem go.... Ale pierdolami sie w pracy zajmujemy prawda..:)

romuś to było świetne:) swoją drogą fajnie musisz wyglądać jako jedyny w sweterku:) widze, że dyrektor nie jest taki zły, skoro poczucie humoru ma:) przynajmniej mnie rozśmieszyłeś, bo dzisiaj jakoś tak za spokojnie, jak dla mnie:) a co do naszego zajmowania sie głupotami w pracy, to cóż w tym złego?? ja jestem za?? jeśli jest to oczywiście mozliwe:)

romus jeszcze troche a tu już bedzie 600 tny post:) popatrz jak nam to fajnie i szybko idzie:) chociaż jakbyś nie spał tyle w pracy:) i jakby dziewczyny były to by jeszcze szybciej szło:)

dyrektorow mam spoko ....fajnie sie z nimi wodke pije wtedy sie nie ograniczaja i gadaja o firmie takie rzeczy...... do ktorej pracyjesz ile jeszcze zostalo ....bo ja to tak siedze do 16.20.

ja kończe o 15.30. tak wiec zostało mi tylko pół godzinki:):) ty musisz sobie jeszcze troche posiedzieć, ale za to rano sie dłużej spało:):):)

nie no zostawisz mnie tak samego ??? zanudze sie.... muszisz zostac cosnjmniej do 16. innej opcji nie wiedze.

Gość qwveudfsw
() (+)

no prosze, roman nie chce zostać sam:):):) a mowiłeś że nie potrzebujesz nikogo:) przykro mi mój drogi ale mam ważną sprawe do załatwienia:) a myślisz że ja sie rano nie nudziłam, jak ty sie na drugi boczek przewracałeś?:):):)

no ale ja juz wtedy myslalem o Tobie ......mozna pwoiedziec ze myslami rozmawialem z Toba..... oj tam zalatwic...\"to co masz zrobic dzis zrob jutro, bedziesz miala wiecej wolnego\"

dobra romuś muszę już iść, tak wieć miłej pracy:) to już niedługo:) i miłego popołudnia:) no i wieczoru też:) do jutra:):):) no i myślami jestem z tobą:):):)

Witam!!! Wstawać śpiochy:):) Romek ty też:):) tylko mi sie tu teraz na drugi boczek nie przekręcaj:) no czekam na was:):) nadszedł nowy dzień:):)

Cześć zakręcona, mam dzisiaj zmartwienie wielkie bo umówiłam się na rozmowe o pracę, ale nabawilam sie kontuzji kolana i obawiam się że sobie to kolano doprawie lub nie dojde do autobusu.Ale patowa sytuacja, a iść muszę.Co ja mam biedna zrobic.Już drugi dzień mnie męczy myslałam ze dziś będzie lepiej.

o witam drzewko:) to faktycznie nieciekawa sytuacja:( a daleko masz ta rozmowe? może uda ci sie tam czyms dojechac albo ktos cie podwiezie??? no nie wiem w jakim stanie jest to kolano?

Dzięki:-)Mam bardzo daleko bo latem mieszkam poza miastem i muszę dojechać pks-em, na podwiezienie nie mam co liczyć. Nie wiem jak to zrobie ale muszę isć ale to jeszcze nie teraz.Mam nadzieje że nie bedzie gorzej, ale dośc juz o tym. Robie teraz kolczyki więc znów sporadycznie będę zaglądać.

Drzewko bedzoe ok:):) zobaczysz:) to rób te kolczyki:) musisz mi kiedys pokazać te twoje rękodzieła:):) to zaglądaj tu do nas:)