Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

no co ty romek, masz tak zimno w biurze ze musisz sweter ubierać?? ja mam klime i dzieki temu jest ok (ale o żadnym swetrze to mowy nie ma:)) a na zewnatrz to chyba już z 30 pare stopni jest:)

u mnie przeginaja z klima...chociaz tylko ja siedze w swetrze :P moze dlatego ze mam blisko ta kratke i wieje tak jakos. ale ja tam lubie ciepelko wiec jest ok.

Gość PIŁECZKA
NO TO CHYBA ŻE TAK, JA CO PRAWDA NIE MAM KLIMY ALE W POKOJU CIEŃ CAŁY DZIEŃ WIĘC TEZ DA SIE WYTRZYMAĆ

znam to romuś:) to jest najgorsze na zewnatz upały a w biurze klima na maksa, a potem choroba gotowa, jak to często w moim przypadku bywa:) na szczęście teraz mam ok, moi koledzy mają gorzej bo tylko u mnie wpokoju jest klima, a oni sie w swoich kiszą:) ale za to co chwila mnie tu odwiedzają:)

Gość PIŁECZKA
SŁUCHAJCIE, JA JUZ MUSZĘ UCIEKAĆ A SZKODA...... ZAKRĘCONA JAK DORWE KOMPA TO NAPISZĘ CI MAILA, NO I PRZEZ TE DWA TYGODNIE POSTARAM SIĘ WEJŚĆ NA KAFE ( DOBRZE ZE RÓŻNI ZNAJOMI MAJĄ KOMPY). BĘDZIE MI WAS BRAKOWAĆ 😭

Gość PIŁECZKA
ROMUS TY TEZ SIE TRZYMAJ, POZDRÓWCIE DRZEWKO I IWEK

no kochani widze że tu juz nikogo dzisiaj nie ma:) wiem wiem Weekend sie zbliża:) ja też sie już żegnam:) miłego weekendu wam wszystkim życzę:) do miłego:)

cześć zakręcona:-)Ja mam teraz pracę już nie przy komputerze wiec nie mogę tak często zaglądać, ale raz na jakiś czas podejrzę co piszecie. Mam nadzieję że weeckend był udany?Pozdrawiam.

czesc zakrecona ....wczesnie zaczynasz prace, o tej porze to ja sie na drugi bok przekrecam.

cześć drzewko!! weekend udany, napisałam ci maila:) to zagladaj do nas:) witaj romku:) fajnie ci że sie możesz jeszcze przekręcać na drugi boczek o twej porze, ja zaczynam już od 7.30:) ale sie przyzwyczaiłam:) w weekend odsypiam:)

weekend sie udał:) poimprezowałam na maksa:) zwłaszcza w sobote:) nie ma to jak taniec:) uwielbiam to:) a jak u was?

pamiętam pamiętam, ale obiecała zagladac jak dorwie jakiegos kompa:) liczę że jej ise to uda:) w każdym razie czekamy:) a iwek to nie wiem gdzie sie podziewa? romek sie chyba znowu na drugi boczek przekręcił bo też go nie widać:)

romek to dlaczego sie nie wyspałeś? zaszalało sie wczoraj? nie martw sie znam ten stan, miałam go w piątek:) w koncu minie:) dziś jest ok:) da sie myśleć:) chociaz ta pogoda osłabia:)

oj romek to trzeba czasem troche sie rozerwać:) no nic w kazdym razie jeśli ci to pomoże to sie napij mocnej kawy na przebudzenie:)

nie pijam kawy ....nie jest zbyt zdrowa ;) oj widze ze duzo pracy dzisiaj masz....:)

ja zawsze mam duzo pracy:) ale daje rade:) juz nadrobiłam wczorajsze zaległości:) masz racje romek, kawa jest niezdrowa:) ja tez dużo nie pije, ale i tak tylko rozpuszczalną:) chociaz lubie kawe z mleczkiem i cukrem:) no to musisz coś innego wymyślić żeby sie obudzić:)

jasne że przygarniemy, fajny masz nick:) zwłaszcza że nie cierpie szczypiorku ale nick niezły:) no to szczypior wiosenny może pare słow o sobie??