Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

tak ..juz w pracy ale nie ma co robic ..szkoda ze wyrka nie ma dospalbym... szczypiorwiosenny witamy !! :)

no romek, dobrze ze chociaz ty dziś jesteś no i szczypior oczywiście:) to przynajmniej jest z kim pogadać:) chociaż ty w twoim stanie:) nie iwem co ci poradzic na przebudzenie, bo łożka to sie raczej nie doczekasz w pracy:) szczypior co z tobą?

no to jeszcze raz witamy szczypior, to juz coś o tobie wiemy:) ważne że jesteś dzielna, ale tak to już bywa z facetami:) zaraz mnie tu romek pewnie bedzie poprawiał:) no dobra z dziewczynami tez róznie bywa:)

widzę ,że wy chyba w pracy sie meczycie...ja mam dzis ten luksus ,że mam wolne...ale za to po 8 dniach bez przerwy...buuuu...ale przynajmniej miałam chwilę by posprztać akwarium, niech moje rybki w koncu zobaczą świat...hhihihih

no tak szczypior, ja sie troche męczę, romek mniej bo rzadziej zagląda:) to dobrze że pozwoliłaś swoim rybkom zobaczyć trochę tego pieknego świata:) nie ma to jak dzień wolny:)

a tak w ogole to musze wam sie przyzanc ze mam lekkiego stresa...czekam własnie na faceta który chce kupić ode mnie komórkę...z allegro...i ma ją u mnie zobaczyć....a jak to jakiś zboczeniec???? jak bym zniknęła na dłużej to ratujcie

No kochani ale wam zazdroszcze tych dzisiejszych pogaduch. No ja niestety mam dziś urwanie głowy i nie moge posiedzieś. Romuś witaj :-) Szczypiorwiosenny cześć:-)Trzymajcie się ciepło i rzyczę miłego dzionka. Mam nadzieję że praca was zbytnio nie zmęczy;-)Postaram sie jeszcze was tutaj odwiedzic dzisiaj.A na razie do miłego:-)

dzięki drzewko:) to zaglądaj:) też zyczymy miłego dzionka:) szczypior:) grunt to zawsze być przygotowanym:) tak trzymać:)

nie przejmuj sie drzewko, przy takim pisaniu zdarzają sie literówki:) nie zapadaj sie pod ziemie, tylko nas tu odwiedzaj:)

Gość PIŁECZKA
CZEŚĆ LUDZIE!!!!!!!!!!!! WPADŁAM NA CHWILKE DO PRACY TO I MUSIAŁAM SIĘ ODEZWAĆ. WITAM SZCZYPIORKA - MOŻE BYĆ TAK ZDROBNIALE????????

Gość PIŁECZKA
ZAKRĘCONA DZĘKI ZA MAILA, A DRZEWKO PRZEPRASZAM ŻE NIE NAPISAŁAM ALE NIE MIAŁAM GDZIE, ZA TO OBIECUJĘ ŻE NAPEWNO TO ZROBIĘ- WYBACZYSZ DRZEWKO????

o piłeczka jak miło cie widziec:) dobrze ze zawitałas chociaż na chwilkę:) romek ty chyba faktycznie jeszcze spisz:)