Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

nie wszyscy romek:) ja nie:) ale fajny obrazek masz racje:) ale najważniejsze oby z wzajemnośćcią:) a ty jak tam romuś? zakochany?

jak to nie jestes zakochana to meza nie kochasz?? nie ja sie nie zakochuje ..po co to komu..:)

romek, pomyliłeś mnie sobie z drzewkim, ja nie mam meża:) szczypiorek przykro mi, ale może jest jakaś szansa??:)

zakrecona a bylem przekonany ze masz meza...widocznie cos pokrecilem.. moglabym sie nauczyc gotowac....fajne...to faktycznie chlopak nie wie co traci.:)

masz racje romek:) ja bym na przykład na to nie poszła:) szczypiorek on naprawde nie wie co traci:) ale tak jak mówiłam mooże jest jeszcze szansa:) wolłabym żeby facet sie dla mnie nauczył gotować:)

romek kobiety w dzisiejszych czasach po prostu chca byc traktowane na równi, ja popieram partnerstwo, a wolałabym żeby mój facet gotował bo ja tego nie lubie:) najlepiej jak sie trafi taki co to bedzie lubił:)

ale wiesz co ....jak bym nie umial gotowac to pewnie bym szukal jakiegos materialu na zone :D a tak to na co mi to .. :P

romek ja powiedziałam, że nie lubie, a nie że nie umiem:) to jest różnica:) po prostu mi sie nie chce bo mi to nie sprawia przyjemności:) a nawet gdybyśmy oboje nie umieli, zawsze można coś kupić, głodówka ? nie ma mowy:) ale widzisz ja nie lubie gotować, ale męża też nie szukam:) nie wiem, czy by którys ze mną wytrzymał:):):)

no no no ciekawe czemu mialby nie wytrzymac.... a o nauce gotowania to chyba do szczypiorkuwiosennego bylo. :)