Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

drzewko to faktycznie zróżnicowany masz ten repertuar, ale to dobrze, nie ma co sie zamykać na jeden styl:)

a lekcje w pracy juz odrobione???? :P wiesz no niechce Cie zagadywac zebys dwuji nie dostała.

ja tam o wszytkim moge porozmawiac ..wiesz pytam o czym bo niechce Cie zanudzic czyms co Cie nie interesuje... Udzielasz sie tutaj na innych tematach?

wiesz co raczej nie, raz czy dwa gdzies sie wypowiedziałam, ale tylko tu zagladam na nasze forum:) ale zaproponuj cos to ci powiem czy mozemy o tym pogadać czy nie:) a skąd wiesz że jak ja bym coś wymyśliła to byś sie nie zanudził:) dawaj coś:) to zobaczymy czy sie da o tym pogadać czy nie;)

wiesz co ..przepraszam ale ide na miasto na jakis obiad najjesc sie jakiegos swinstwa :P bo cos mi sie slabo zrobilo od jedzenia tylko moreli. pozniej wpadne...

spagetti z takim sosem bekonowym i kawalkami bekonu- nawet niezle.....gorzej wygladalo bo wszystko jakies biale.

aha czyli masz zasada ..pierw jesz wzrokiem, jesli pasuje to potem smakujesz ustami . :)

wiesz niekoniecznie:D, niemniej jednak to jak jedzenie wygląda ma dla mnie istotne znaczenie:) jeśli sobie zrobię sama i wiem co w tym jest, to nawet jeśli wygląda nieapetycznie, to i tak to zjem bo wiem że dobre:D

Gość PIŁECZKA
NO DZIEŃ DOBRY LUDZIE!!!!!! NIE PRZESZKADZAM?????

a witaj piłeczko!!! jak miło że jesteś:):) jakże mogłabyś przeszkadzać:) gdzie tym razem dorwałaś kompa??

Gość PIŁECZKA
PO PROSTU ZWALIŁAM SIE KOLEŻANCE NA GŁOWĘ, ALE CO TAM- MUSIAŁAM NA CHWILKE WPAŚĆ

to super:) dziewczyny ale tu bez was pusto, prawda romek??? romkowi to sie nawet nie chce ze mna gadać, zagląda bardzo rzadko drzewko pracuje ciężko:) iwek poszła dzisiaj na druga zmianę wiec też jej nie bedzie:)

Gość PIŁECZKA
ZAKRECONA ZARAZ WRACAM- TEZ SIĘ CIESZE ŻE CIE WIDZĘ:):):):)

Gość PIŁECZKA
zakecona przepraszam cie ze mnie nie bylo ale nie mialam jak teraz zreszta tez nie mam, wpadlam zeby sie pozegnac i obiecac że jutro tu zaglądne.trzymaj sie słonko!!!!!!!!!!! i ty romus też!!!!!!!!!!!!!! papapapapapa