Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

no tak dzisiaj romus mnie zostawiłeś:( jak mogłeś:( zagladne tu jeszcze za chwilę:) bo jeszcze trochę tu posiedzę:) może ktoś sie zjawi:)

no kochani widze że sie tutaj juz nikt nie pojawi:) ja tez zaraz zmykam:) życzę wam miłego dnia:) do jutra:)

Witam wszystkich:):) Ciebie sierotko-marysiu również:) jak zwykle czekam na was od rana:) zaglądajcie:)

Gość czekam

drzewko doatałaś moje mile??? bo nic nie opdisujesz i nie wiem, czy znowu są jakieś problemy z poczta?? a jak tam twoje kolano??

zakręcona dotarł jedynie ten z zapytaniem czy inne dotarły, takze jest problem z poczta jakiś, z kolanem kiepściutko strach sie bac nawet, na gg chętnie bym sie odezwała ale gapa jestem i zgubiłam twój numer możesz jeszcze raz podać?

ok zaraz ci przseśle, to wydaje mi sie że coś tym kontem w tlenie, na wp dociera, a wysyłałam głownie na tlen:):)

ok drzewko wysłałam ci, sprawdz czy dotarł, tym razem wysłałam na wp. właśnie tak sie domyslałam, że pewnie nie dochodzą bo nie odpisywałaś:( a takie fajne maile ci pisałam:):) mam nadzieję ze ten drugi adres bedzie dobrze funkcjonował:) odezwij sie jak bedziesz na gg:)

dziewczyny bede czekać aż tu zaglądniecie:) pusto tu bez was, jak nie wiem co:) zostałam sama jedna, ale ze soba przecież gadać nie będę:) czekam:)

witam wszystkich!!! wprawdzie zaraz kończe pracę, ale chciałam podnieść topik, bo go już nie widać;) widzę, że zniknęliście na długo, ale może jednak sie pojawicie?? pozdrawiam was serdecznie:D

Specjalnie dla ciebie zakręcona podnoszę ten topik. Jak jesteś odezwij sie. Ja jestem przy kompie jeszcze z pół godzinki. Pozdrawiam ciepło.

u mnie w porządku:) jak zwykle w pracy:) bardzo ciekawie zresztą jak zawzyczaj;) ale opowiedz jak noga? nie mów że gorzej? a byłaś na tym prześwietleniu?

byłam na prześwietleniu, biorę leki ale jeszcze kiepsko, mam nadzieję że mi prędko już przejdzie bo mam dość. Nie wiesz kiedy wraca piłeczka?

no to bierz te leki, mam nadzieję, ze ci szybko przejdzie:) bede trzymała kciuki:) piłeczka wraca do pracy dopiero 14 sierpnia, wiec do tego czasu tylko bedzie zaglądać jak gdzieś dopadnie kompa:)

o to widzę że ma pożądny urlopik:-) Pewnie ci sie trochę nudzi? Jeśli tak to polecam ci www.kurnik.pl Może juz tam byłas kiedyś bardzo fajna sprawa ten kurnik,jest tam strasznie dużo gierek w sam raz dla kogoś kto pracuje przy komputerze. Między innymi karciane, planszowe typu chińczyk,scrable i multum innych. Naprawdę polecam

dzieki drzewko!!! może zaglądnę:) bo fakt faktem, ale trochę za mało sie dzieje ostatnio w pracy jak dla mnie:)