Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karlaj

Jak opalic buzie?

Polecane posty

Gość Karlaj

Jak opalic twarz? Leze na sloncu juz ktorys dzien ....po 2 h cialo mam opalnone a buzia za cholery nie chce? dlaczego? i jak to zmienic

Gość Ogorkowa
samoopalaczem

Gość styl dody to
lepiej balsam brazujacy ja bym sie bala samoopalaczem nierowno nalozysz potem jakies plamy i wogle samoopalacz odradzam

Gość Karlaj
kiedys uzywalama balsamu takiego, ale szczerze mowiac p otym tez sa plamy :/ i cera jest tlusta przynajmniej po tym z Ziaji....a w ogole on po myciu sie zmywa- wiec czy to ma sens.... nie rozumei mczegos tkaiego zeszlam niedawno ze sloneczka cialo brazowe a buzia na policzkach tylko lekko zaczerwieniona czolo to blade jak u jakiejs Japonki

Gość styl dody to
ja uzywam balsamu kolastyna z orzechem wloskim jest bardzo delikatny i nie zostawia plam

Gość styl dody to
ale tez kupilam ostatnio inny i szczerze mowiac zbyt intensywnie brazuje i wole ten delikatniejszy moze ten co ty uzywalas tez byl poprostu bardz o intensywny

Gość asia2859
a ja używam kremu z Ziaji "Sopot", lekko brązujący, ale nie zostawia żadnych smug

Gość hehe a myślałam
ze tylko ja tak mam jak cudak:) brązowa cała(nawet nie czerwona)a buzia biała jak była. probuje stosowac tez jakies balsamy, kremy brazujące, na wyjscia ciemniejszy puder/podkład

Gość Karlaj
a no wlasnie o to mi chodzi, ze neidlugo jade nad jezioro i wolalbym nie wychodzic na plaze z podkladem bo wiadomo ze caly splynie, chcialam opalic twarz wtedy tylko zakryla bym korektorem krostki i bylo by okey a tu masz babo placek :/

Gość Karlaj
styl dody do : a czy on sprawia ze twoja cera jest tlusta i sie swieci ? oraz czy jak sie wykapiesz i umyjemsz buzie to poprostu sie zmywa?

Gość Karlaj
ide dalej na sloneczko, ale mam nadzieje ze jak wroce to znajde tu wiecej porad :kiss:

Gość Karlaj
EJ NO!.

Gość styl dody do
no jak posmaruje to jest troche tlusta i ten balsam ma zapach taki jakis orzechowy ale ja smaruje zwykle wieczorem jest delikatny i zmywa sie tak ale po kilku myciach jak dla mnie ale jak bedziesz stosowala codziennie to powinien byc ladny efekt ja niestety codziennie nie stosuje nie jestem systematyczna

Gość styl dody do
a powinien tez starczyc na dluzszy czas

Gość Karlaj
musze kupic i sprawdzic, bo to chyba jedyny sposb. nie mam tradziku, mozna jedynie zauwazyc wagry i jakies przebarwienia....ale to i tak wyglada brzydko bo moja cera jest taka blada, mam nadzieje ze ten balsamik mi troche pomoze...