Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa1982

Wasze opinie o Ustroniu Morskim

Polecane posty

Gość Justa1982

Był ktoś w Ustroniu Morskim? Jeśli tak to jakie macie o nim opinie? Warto tam pojechać na wakacje? Co Wam się tam podobało? Czekam na odpowiedzi:)

byłam tam trzy lata temu.. plaża ok, miasteczko też... wszystko jak w nadmorskim miasteczku... w jednej smażalni były przepyszne halibuty.... ludzie bardzo mili - chcieliśmy zjeść pizzę, a do otwarcia pizzeri była jeszcze godzina... przed lokalem był własciciel i powiedział jak tak bardzo chcecie to zapraszam... jedliśmy pizze o 9.30, a lokal był czynny od 10!! kwatera gdzie mieszkaliśmy rewelacja - na ulicy Kolejowej. tylko jest jedno ale!!! Mimo upałów, woda była obrzydliwie zimna. Cieplej jest w rejonie Międzyzdrojów i w okolicach Zatoki Gdańskiej. pozdrawiam

Gość Tinka**
mnie też się tam bardzo podobało byłam 2 lata temu a wtym roku do Uniescia jadę :)

jak ktoś nie lubi tłoku bo dostaje anty-społeczeństwa, np w takim mieście jak Międzyzdroje czy Mielno, to polecam Ustronie Morskie, byłam tam chyba ze 4 czy 5x, ceny są spoko, miasteczko ładne, woda jak to woda, w Bałtyku jest zawsze zimna, jak dla mnie... ;) ale ja Ustronie bardzo miło wspominam i chętnie bym tam jeszcze pojechała