Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perumka Karola

Prosba do dziewczyn

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gucci Rush albo Dune czy Diune... zapomniałam jak to się pisze :( w każdem razie wymawia się Diuna :P Polecam

Gość tipsyangell
Perumka polecam Ci coś lżejszego!!!! Wiele z nich poznasz już po opakowaniu- dobrze dobrane w odpowiednim kolorze mówi prawie wszystko o zapachu!Czerwone,złote,czarne,pomarańczowe są zwykle ciężkie i duszące (opium,envy,lou lou). Jasne flakoniki, błękitne,różowe są lekkie,świeże (kwiatowe,owocowe) i tych powinnaś spróbować (nie wąchaj więcej niż 5 zapachów jednego dnia!!!). Lekie są m.in.Gucci "Envy me" , Issey Miyake "L'eau d'Issey" , Chanel "Chance" , Lacoste "Touch of pink" ,DG "Light blue" , Dawidoff "Cool water". Na wieczór możesz użyć : Hugo Boss "Deep red", Gucci "Envy", Thierry Mugler "Angel" . Jesli szukasz czegoś z innej półki cenowej możesz sprawdzić: Avon: pur blanca, perceive, Yves Rocher : Kokos, wanilia, wiciokrzew, nature. Avon znajdziesz na allegro już za 30-35 zł!!! Na wieczór : Avon: little black dress, Yves Rocher: Commo une evidence, Millenaire,Cocon.

jest taki fajny topik Kees. Dopasuje ci perfumy tylko musisz się jej opisać...

Gość No jak...
DG "Light blue" jest "leciutki, kwiatowy i przyjemy" to jajestem ksiadz proboszcz!! Co ty piszesz? DG zarowni czerwone jak i niebieskieg sa ciezkie, mocne, duszace i cholernie intensywne ! To samo chanel no5. Oba zapachy wedlug mnie to zapachy dla kobiet w podeszlym wieku. dla mlodych polecam Gucci "Envy"(jest naprawde leciutki, a nie zaden ciezki za[ach jak ktos tam wyzej napisal), ale nie "Envy me" (ten juz nie jest taki ladny), dalej Rush2 (tez bzdura totalna, ze jest ciezki! ja mialam go na swoim slubie i kilka razy uslyszalam czym tak ladnie delikatnie pachne), kolejne juz tez chyba ktos napisac Dior "Pure Poison"--> to co moje perfumy "na codzien". Sa piekne i bardzo eleganckie. To, co ktos wyzej napisal o kolorach perfum to bzdura, ale zgodze sie co do "Cool water" Daff. to tez sliczny zapach