Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonka1983

krwawienie z odbytu

Polecane posty

Gość aldonka1983

zalatwialm potzrebe fizjologiczna, w pierwszej chwili pomyslalm ze dostalam okres, ale okazalo sie ze to jednak z odbytu.... nic mnie tam nie boli, nie swedzi, nie piecze.... czasami mam problem z zatwardzeniami, ale bez przesady..... wczesniej zauwazlam jakies drobne slady krwi ale teraz bylo tego naprawde duzo..... od kilku dni boli mnie brzuszek czy ktos mial cos podobnego?? co to moze byc?? mam sie przjeac czy raczej to zbagatelizowac??

Gość Perumka Karola
moze to hemoroidy?

Gość to mozewww
masz hemoroidy ..pedz do apteki albo do lekarza oczywiscie jak ostatnio sie nie kochalas w analu

Gość wstydze sie bardzo
ja tez tak mam od roku :(

Gość aldonka1983
analu nie bylo.... a co w tej aptece na te hemoroidy jesli to jest to?? jakie srodki?? nie be=ardzo mi sie usmiecha latac do lekarza z tym....

Gość Kup colon
Hemoroidy krwawią w czasie załatwiania potrzeby fizjologicznej, normalnie mogą być na zewnątrz albo w środku w odbycie. Krew zawsze jest na papierze toaletowym. Zeby przestały krwawić kup sobie w aptece preparat o nazwie Colon, czyli babkę płesznika. Colon wydziela bardzo dużo substancji śluzowych i błonnika (duzo więcej niż len) i dlatego to co wydalasz :O łatwiej się prześlizguje przez odbyt, hemoroidy przestają krwawić. Znikają zaparcia. Ale to jest sposób na złagodzenie dolegliwości, ustępuje krwawienie, a nie na wyleczenie.