Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydłużanie stóp

Avoba

Polecane posty

Gość wydłużanie stóp

Jest problem! Mam jednego kolegę, jest niski. Ma 170 cm wzrostu, ale ma bardzo małą stopę. Mam też innych kolegów o takim samym wzroscie ale mają normalne stopy po 42,43. A tamten kolega ma 39/40 i straszny problem. Żadna dziewczyna nie chce z nim przez to być. A to naprawdę wartościowy człowiek. Czy istnieje szansa aby operacyjnie wydłużyć mu stopy tak do 41/42? Napiszcie koniecznie co o tym sądzicie! To naprawdę ważne, chcę mu pomóc!

Gość 28101
ahhahahahha:D:D:D:D Wakacje sie skonczyly, co?;)

Gość Wizasz
Faktycznie! Rozmiar buta 39 u faceta to nieporozumienie! I nie dziwię się że nie chce go żadna kobieta bo to naprawdę jest malo męskie i po prostu odstrasza. Powinien udać się najpierw do specjalisty ortopedy. Niech zobaczy na jakim poziomie wygląda rozrost kości i czy w ogóle jest możliwa operacja wydłużenia. Ile on w ogóle ma lat? Może jeszcze rośnie?

Gość Avoba
No dzięki. Operacja w jego przypadku to chyba jedyny ratunek. Szkoda mi tego gościa. Jest naprawdę spoko! niedawno chciał zrobić prawo jazdy, to oczywiście przez małą stopę nie może :(

Gość Brukowiec
Wizasz wie, też ma małe stopy baran kurwa. przestań radzić człowiekowi jak skończyłeś podstawówke i to pewnie z ledwością

Gość mamadouh
maly krok duzy smok, hahaha tak mawia moj kolega :) a co do Twoje wypowiedzi to uwazam , ze nie zainteresowala sie Twoim kumplem zadn awartosciowa laska. reszty juz nie komentuje, bo to chyba jakas podpucha.;)