Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna26

Czy uwierzyć?

Polecane posty

Ostatnio przeglądałam komórkę mojego chłopaka.Zaczęłam od wysłuchania dzwonków, przejrzenia tapet.Coś mnie podkusilo żeby poczytac jego wiadomości wysłane.Znalazłam tam sporo smów do osoby która w spisie miał jako Bodek.Przeczytałam tam smsa treści \"czy zastanawiałaś sie czy mnie lubisz\" oraz \"pogniewałaś się na mnie\". Dla mnie treść smsów wskazywała na to że pisze do kobiety.Oczywiście od razu mu o tym powiedziałam,ale on sie wyparł wszystkiego.Powiedział że tak sie wygłupiają z kolegą ze studiów.Podał mi jego imę i nazwisko no i generalnie się usprawiedliwił.Od razu wykasował wszystkie smsy i powiedział że tam są jeszcze gorsze i jak bym je przeczytała to napewno bym sie obraziła.Nie wiem czy mu wierzyć.Dla mnie to trochę dziwne że pissał takie smsy z kolegą. Doradxcie mi bo ja już sie pogubiłam.

Gość ruanda
Ewidetnie robi Cie w....... Nie wierz mu na slowo!

ja bym nie dala za wygrana i doprowadzila sprawe do konca;) jego juz o to nie pytaj, bo i tak sie nie przyzna, sama zabaw sie lepiej w detektywa;) ps faceci tak raczej do siebie nie pisza:O

owszem, czasem robie sobie takie zarty z kumplem :P - nie wiem skad to mniemanie ze \"faceci tak do siebie nie pisza\" (tyle ze te smsy sa zartobliwe a nie czule) :P

do xperience też żartowałeś z kolegą w podobny sposób że pisaliście do siebie jak do kobiet? Mi jakoś trudno w to uwierzyć.

nie tylko zartowalem ale nadal tak robimy, czasem mozna sie przeciez troche wyluzowac ;)

ps. no, ale jesli ma tych sms\'ow kilka(nascie) pod rzad to raczej zarty odpadaja :P

Gość on robi cie w bambuko

ja przeczytałam tylko kilka ale te mnie zastanowiły. Wogóle to na drugi dzień chciałam ten numer telefonu sobie spisać ale już go nie było w spisie telefonów.Powiedziałam żeby mi dał numer telefonu do tego Bogdana.Od razu sie przyznał że wykasował i dodał że już wiecej tak z nim nie będzie pisał.

ps2. przechwyc numer do tego \"kolegi\" i zrob gluchy telefon z budki - mysle ze po glosie poznasz czy odbierze on czy ona.. :P

wszystko wskazuje na to, ze pisał do jakiejs dziewczyny.Ja nawet nie mialabym watpliwosci gdybym przeczytała takie sms-y.Skoro to tylko kolega to po co wykasował jego numer?

Gość zaden facet nie pisze
do kumpla jak do kobiety. i to dziwne wymyślone imię/ksywa. no, nie bądz naiwna. powiedz,ze chcesz poznac tego kolege :)

Gość ghfh
gdyby to byl kolega to by nie kasowal jego numeru bo co teraz juz skonczy z nim tak "zazyla znajmosc" po tym jak ty zobaczylas smsy? ja nie wierze to na pewno byla dziewczyna

Gość no jasne ...
a ja piszę do moich koleżanek i przyjaciółki w formie męskiej hahaha przecież to widać że facet mydli Ci oczy ... żaden normalny facet nie zwraca się do drugiego w formie żeńskiej ... no wybacz ale jesteś naiwna jeśli mu uwierzyłaś ... przykro mi to mówić ale ma inną a żeby nie wpaść to zapisał ją jako facet :P ... olej go bo taki facet krętacz nie wart zachodu. Szkoda że nie odczytałaś jego tych "gorszych" esów z tym "kolego-koleżanką" bo może po tym byś przejrzała na oczy. A to że podał imię nazwisko i bóg wie jeszcze jakie inne namiary tego niby kolegi to bujda ... a jak go sprawdzić to proste : weź nr tel tego "kolegi" i napisz do niego wtedy się dowiesz na 100% kto się ukrywa pod zacnym napisem BODEK :P.

Gość stawiam na
BOzene DEKiel :P

Gość maleńka19
poprostu ta osoba z tego tel to ... kobieta !! nie badź naiwna bo od razu to widać gołym okiem, a propo teraz miałabym go na muszce bo może z tym "kolegom" też chodzi na spotkanka np. na piwo :o ... możliwe że nie powiedział jej o Tobie bo po co :P. Boże chroń od takich facetów a Tobie współczuję.

Gość jesli to 26
oznacza twoj wiek, to wcale sie nie dziwie,ze ładuje ci takie bzdury. jak mozna byc tak naiwnym i dawac sie porabiac??? zlituj sie nad samą sobą i olej kolesia :)

Gość Madda
ja też uważam że ma cos na sumieniu. mnie by to ogromnie zaniepokoiło! Nie wierz w bzdury, że on tak z kolegą pisze - żal by mu było kasy. Ewidentnie, podwala sie do jakiejś laski

tak to moj wiek.Znamy sie ponad 2 lata, nawet rozmawialiśmy o ślubie.On już rozmawiał z muszykantami i chcieliśmy załatwiać salę a tu takie \"cuda\" w telefonie.

Gość anii
mi też się zdarzały takie głupawe sms z koleżankami, no ale to rzadko i z reguły wysłany raz dziennie. Od razu na Twoim miejscu bym nie robiła awantury, ale to jest niepokojące, że wykasował ten numer. Po prostu przyglądaj mu się uważnie, daj mu do zrozumienia, że mu do końca nie ufasz. Jeśli coś kręci, to i tak to wyjdzie.

Gość jesli to 26
chodziło mi o to , ze taka stara i taka głupia. co musi sie stac,abys sie obudziła w swej otchłani naiwnosci. czy ty piszac do kumpla ,jak do swojej zazyłej kumpeli...po odkryciu tego przez swojego ukochanego...pozbyłabys sie wszystkich namacalnych dowodów takich wygłupów? łącznie z nr kom.??? no pomyśl troche??? tu nawet nie ma co dumac. robi cie w jajo. a los swoim palcem pomóg ci ,abys odkryła, to co odkryłas i zostala panna młodą z rogami :)

Gość jesli to 26
a los swoim palcem pomóg ci ,abys odkryła, to co odkryłas i NIE zostala panna młodą z rogami :)

Gość zuzanno kochana
Miałam identyczną sytuację jak ty i to też było tłumaczone - jedno ,ze to sie kolega pomylił inny, że koleżanka itd. Po pewnym czasie już ogólnie zaczął pilnować telefonu jak oka w głowie. Jak sie to skończyło? Od roku nie jesteśmy razem, palant zostawił mnie dla tej pani z telefonu, wcześniej przez ponad rok mnie oszukiwał.Bylismy parą bardzo bardzo długo a jednak dałam sobie wpoić te wszystkie kłamstwa ,nie poznałam ,ze to kłamca i aż taki krętach. Ach gdybym nie była wtedy taka naiwna, to jedyne czego żałuje.

no jak narazie to telefonu nie pilnuje.Wczoraj nawet przy nim przegladałam spis telefonów.Powiedział tylko że on mi w telefonie nie grzebie.

Gość anii
aha. jak zacznie spóźniać się na spotkania z Tobą, gęsto się tłumaczyć, co wczoraj robił, przy Tobie nie rozmawiać przez tel i nie odczytywać sms i w ogóle zacznie być często zmieszany pytaniami Twoimi, to sprawa jest jasna, nie ma co nawet się bawić w detektywa. jak już sporo ze sobą jesteście, to na pewno to zauważysz.

Gość Kłamie...
nie ufaj facetom...Niezaleznie jak Go kochasz :( To prawda,ale przykra :(