Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna26

Czy uwierzyć?

Polecane posty

jak narazie normalnie odbiera telefony odczytuje smsy.Jak pytam co robił to i odpowiada.No ja narazie oprócz tych smsów nie zauważyłam nic niepokojącego.Wogole To on dużo pracuje i nie wiem czy miałby czas na spotkania z inną dziewczyną.Chciaż to nic nie wiadomo, różnie bywa.

Gość anii
a może, to koleżanka z pracy?

Gość kochana zuzanno
U mnie też zaczęło sie tym, że mówił jak chciałam sprawdzić spis telefonów - to że on mi w tel. nie grzebie. Potem długo nic - niby pozornie, tyle ,że miał mniej czasu dla mnie- dużo pracował :O, załatwiał różne sprawy. Byłam wyrozumiała, ale miałam takie wewnętrzne podszepty, których nie słuchałam - myślałam, że jestem przewrażliwiona. A wszystkie okazały sie już po rozstaniu prawdziwe, nie myliłam sie tylko zagłuszałam wszelkie możliwe jakże dosłowne fakty. Dla mnie to wygląda bardzo nieuczciwie. Nie wierze, że pisał do kolegi : takie dosłowne smsy, pisane w liczbie pojedynczej. Otrzeźwiej.

zuzannno bronisz twojego faceta, chyba troszke sama siebie oszukujesz.Dla mnie te sms-y, jego zachowanie, jego slowa sa jednoznaczne.Moze cie nie zdradza, moze nigdy nie spotkal sie z ta dziewczyna a jest to jakas znajoma, ktora np. poznal na necie i wymienil sie numerami tel. - to sie czesto zdarza.W kazdym badz razie to napewno nie z kolegą pisze te eski, co do tego nie mialabym watpliwosci.

Gość magnumka
Przykro mi to stwierdzić, ale Twój chłopak najwyraźniej robi z Ciebie idiotkę! kto by uwierzył w takie bzdury??????????????????????? I jeszcze skasował nr na dodatek!! Gdyby to faktycznie był kolega, to nie bałby sie, ze spiszesz sobie ten numer, bo gdybyś zadzwoniła, to byś wyszła na głupią. A skoro skasował, to ewidentnie widać, że kręci.....

No dobra...ale chwila!! Zanim doradzicie dziewczynie zerwanie z facetem...na podstawie kilku....fakt, że dość niepokojących, ale kilku zaledwie \"dowodów winy\".....to może niech ona najpierw będzie pewna o co chodzi! Brzmi to rzeczywiście dziwnie...że skasował ten numer...ale może wytłumaczenie istnieje:) Zanim po 2 latach związku się rozejdą...warto chyba być pewnym....w koncu jest coś takiego jak \"domniemanie niewinności\" :P

Gość szatniarz
a to baran, mógł napisać "co u ciebie skarbie", ale żenska forma wypowiedzi mówi jasno za siebie

Gość szatniarz
może to był po prostu tylko flirt, więc i tak powinno mu sie oberwać