Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość josziko

Kiedy wreszcie dorośniecie

Polecane posty

Gość josziko

Ile kobieta musi mieć lat żeby dorosnąć- kiedy staje sie dorosła emocjonalnie? Jak poznać że to już? Pocieszcie mnie :(

Gość josziko
no więc chyba faceci maja poważny problem tak sobie przy obiadku myślałem, że jęsli dziewczyna uważa że dorosła w wieku np 17 lat, to oznacza ze jej emocje sa na poziomie z tego okresu jej żytcia, i od tamtej pory w jej życiu nic nie prazyniosło jakiejś poważnej zmiany w podejściu do życia, by mogła stwierdzić że to właśnie wtedy... może sie myle, a może coś w tym jest. :/

Gość josziko
ignorujecie mnie ;(

Gość przegrałes życie
List ten można dedykować tym wszystkim mężczyznom, którzy cierpią z powodu kompleksu małego członka. Nieuzasadnionego kompleksu. W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona.

Gość to nie ma znaczenia kiedy
kobieta dojrzewa (w jakimkolwiek aspekcie) bo faceta i tak wyprzedza o 3 lata :D

Gość josziko
no, nie kwestionuje tego że kobiety wczesniej dorastaja, ale interesuje mnie co sie musi stać zeby sie to stało ;) PS. kobiety zazwyczaj nie maja penisa- znaczy te prawdziwe, dziewczynki zreszta też :D