Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaaa_

inaczej, gorrrące,niezapomniane doznania...

Polecane posty

Gość kalinkaaa_

mam ogromną ochotę na urzeczywistnienie tych niegrzecznych myśli... może to ta temperatura na mnie działa-nie wiem, ale jestem rozpalona, mam rozpalone myśli, pragnę by mnie kochał,piescił, posuwał(brzmi perwersyjnie- tak ma być, ma być inaczej!), gdzieś... gdzie nigdy tego nie robiliśmy... by nutka niepewności,że ktoś... Może wiesz jak mnie rozpalić? Może też to czujesz? nie,nie szukam kochanka... mam nawet wiecej, mam JEGO miłość chcę tylko wiedzieć,czy wiesz co czuję To nie jest temat na babskie ploty...na rozmowe przy kawie to jest ta jedna myśl,której może powinnam się wstydzić... ale nie chce się wstydzić, nie teraz, jeszcze nie... Kocham delikatny romantyczny seks,ale ... może masz pomysł na coś ZUPEŁNIE innego, równie fascynującego...

Gość kalinkaaa_
Jednak wstydze sie powiedziec kochankowi ze dwa dni temu ciemna noca po kryjomy zakradlam sie do kanalow i zjadlam jego kupe :D

Gość kalinkaaa_
boki zrywać... PS.głupi, głupiii, to po ... ma, ale ale silny,silny...

Gość kalinkaaa_
temperatura mnie ośmiela.... może chciałbyś zjeść moją rozgrzaną pachnącą słońcem kupę?

Gość kalinkaaa_
Zawsze jak czytam ćwierćinteligentne "wypowiedzi" podszywaczy myśle...szkoda czasu na komentowanie... Ale nóż się otwiera... Nie mam problemu, miałam potrzebe zeby napisac to co czuje... ot taka potrzeba chwili...

Gość kalinkaaa_
Zawsze jak czytam ćwierćinteligentne "wypowiedzi" podszywaczy myśle...szkoda czasu na komentowanie... Ale nóż się otwiera... Nie mam problemu, miałam potrzebe zeby napisac to co czuje... ot taka potrzeba chwili...

Gość kalinkaaa_
a teraz już wracam ciągnąć serowatą lache staremu :(