Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotika

czy można skorzystac w Polsce z karty Solo/

Polecane posty

Gość gotika

Hej otrzynmałam w Wiekliej Brytani kartę Solo , wybieram sie teraz do Polski i nie mam pojęcia czy be de mogła z niej korzystac w Polsce..Kiedy byłam ostatnio używaliśmy karty Visa mojego chłopaka bez problemu, moze wiecie coś na ten temat bo nie bardzo mogę znależc zadnej konkretnej odpowiedzi

Gość gotika
podnosze

Gość farbowana blondyna
Ja w zeszlym roku uzywalam karty solo NatWestu w Polsce bez problemow tj. prawie bez problemow. Otoz mozesz wybrac pieniadze z kazdego bankomatu, po srednim kursie, max tyle ile masz limitu na dzienny wyciag z karty. Ja mam £250 na dzien wiec w Polsce moge wybrac £250 x 5,5PLN. Zaden sklep natomiast nie uznaje platnosci karta solo. Bank NatWest nie pobiera zadnych oplat za wyciaganie pieniedzy za granica. Jak cos to mozesz jeszcze spytac w swoim banku, bo w Polsce zaden bank nie bedzie w stanie udzielic ci informacji na ten temat -jak powiedzialam w banku Raiffeisen ze bedac w NatWescie nie place za oblsuge konta i wyciagi z bankomatu to pani w okienku mnie wysmiala. Wnioski wyciagnij sama

Gość gotika
dzięki blondyna włąsnie najbardziej chodziło mi o to czy mogę korzystac z bankomatu, ja mam HSBC kartę ale myśle ze to nie ma róznicy w którym banku, a nie dziwie sie ze ze pani w okienku sie smiała bo w naszej wspaniałej ojczyznie za wszystko niestety sie płaci .Złodzeijstwo nr 1 , dzieki raz jeszcze.