Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bladaczka

czy moge brac beta karoten jesli mam skore sklanna do tradziku ???????

Polecane posty

Gość Bladaczka

nie jest to jakis bardzo silny tradzik, ale jednak kilka krostek jest a poza tm duzo sladow po nich, jak wiadomo nie wolno sie opalac z taka skora (zreszta ja i tak nie lubie sie opalac), wiec zastanawiam sie nad beta karotenem ? uwazacie ze to dobre rozwiazanie, nie chce ciemnej opalenizny a jedynie sprawic zeby kolor mojej skory byl ciut ladniejszy, boje sie tylko e to mi jakos zaszkodzi, cos typu przebarwienia itp bede wdzieczna za wypowiedzi :)

Gość DDDD
Ja tez mam tradzik i kocham sie opalac, po prostu nie moge patrzec na siebie jak juz troszke opalnizna mi zejdzie a w jakiej postci chcesz brac ten beta karoten? Bo ja jem bardzo duzo marchewek i bigdy nie sadziłam ze to moe mi szkodzic!

Gość Bladaczka
nie, marchewke jem oczywiscie :), ale mi chodzilo o tabletki beta karoten :)

Gość DDDD
Aha to nie wiem, a widzisz jakies efekty po jedzeniu marchewki?

Gość Bladaczka
nie, ale chyba za malo jej jem, a jesli chodzi o soki typu kubus to po prostu nie cierpie :)

Gość DDDD
Aha nio to kipsciutko, ja kocham sie opalac gdzie kolwiek czy słoneczko czy solarka, uwielbiam marchewke i ostatnio jem je raczej duzo a jesli chodzi o soczki to równiez:) ale tradzik jest i to jeden z najwiekszym moich problemów! =((

Gość Bladaczka
no ja glownie przez tradzik nie chce sie opalac, slonce i solarium szkodzi niestety

Gość DDDD
Dzis jak byłam na zakupach i tak sobie szłam zapatrzona w ciuszki nagle usłyszałam jaka ładna czekoladka idzie hehe... całkiem przyjemne, ale tradzik mnie najbardziej meczy ze wszystkiego!

Gość DDDD
Ale ja naprawde nie wyobrazam sobie siebie bladej, po prostu to do mnie nie pasuje od dziecka byłam ciemna!

Gość Bladaczka
no ja niestety za czesto nie wychodze, przez te krosty zasiedzialam sie w domu i czuje sie gorsza i w ogole brzydka

Gość Bladaczka
ja zawsze mialam jasna karnacje, nawet jasniutka, ale to mi jakos nigdy nie przeszkadzalo, teraz tylko cos mnie naszlo zeby sie troszke przyciemnic :)

Gość DDDD
Bedzie dobrze ja tez tak miałam! Przez 4 dni płakałam a przez 8 nie wychodziłam z domu po czy powiedziałam sobie ze rzuce palenie, zaczne stosowac diete i przestane sie malowac! Wiedziałam ze dla dobrego samopoczucie = ładna buźke zrobie wszystko! I jak tak siedziałam przed kompem i płakałam zaczełam czytac to forum i znalazłam temat :" Urynoterapia- czy ktoś ją jeszcze stosuje?" Nio i jakos to sie odbiło na mojej psychice i postanowiłam róniez zaczac sie tak leczyc! Tym bardziej ze babcia pol roku wczesniej mówiła mi zebym przecierala twarz uryna, wtedy dziwnie sie na nia popatrzyłam i powiedziałam ze NIE! Ale po ostatnim wysypie przełamałam sie i wdrozyłam do mego zycia urynoterapie!

Gość Bladaczka
naprawde ? ja kiedys probowalam ale mialam wysyp na poczatku i dalam sobie spokoj, a na[rawde ci to pomoglo ?

Gość DDDD
Ja narazie oki! Ale ja przy tym sie opalałam a słoneczko i solarka mi pomagały wiec moze dzieki temu nie miałam wysypu a teraz to juz pije od 19 czerwca wiec chyba nie powinnam miec wysypu?

Gość Bladaczka
nie no cos ty, ja mialam wysp na samym poczatku, pierwszy tydzien, moze po prostu nie mialas bardzo zaniczyszczonej cery i dlatego nie mialas wysypu, a jak efekty ?

Gość DDDD
A i oczywiscie przecieram twarz urynką! Nio zobaczymy jeszcze po dłuzszym czasie jak bedzie ale mam nadzieje ze po wakacjach nie bedzie gorzej ale zazwyczaj tak sie jak juz nie ma słonca =(( a ja juz naprawde nie mam siły walczyc z tym, chciałambym dostac taki przecudowny prezent od Boga! => ładna buźke, zdrową skóre bez krostek JUZ NIGDY!

Gość Bladaczka
piekna cera to moje najwieksze marzenie :), niestety nie do spelnienia, tradziku nigdy do konca sie nie wyleczy, a nawet jak sie go troche podleczy to i tak zostaja te okropne slady po nim :(

Gość Bladaczka
ale wysypianie sie tez jest bardzo wazne dlatego ide alulac :) dobranoc

Gość DDDD
Nio jak napisałam dobrze jest =)) Oj sadze ze miałam i nadal mam zniszczana cere, po pierwsze, przez opalanie w 3 gimnazjum chodziałam cały rok na solarke a potem we wakacje jak to we wakacje calay czas na basenie i do tego pod koniec 3 tygodnie w Chorwacji! Miałam sliczna opalenizma wygladałam jak mulatka a moze i jeszcze lepiej ale pozniej buźka zaczeła sie pusc =(( niestety ale tez zauwazyłam cos dziwnego! Gdy byłam młodsza miałam równiez tradzik na dekoldzie i na plecach! W tej chwili czasem wyskocza mi jakie krostki na plecach, a moze to od tego ze przestałam stosowac róznie rzeczy i pozostawiłam dekold i plecy same sobie! Nie dostawały zadnej chemii ani nic! I dlatego teraz postanowiłam nie smarowc niczym ze sklepu buźki tylko słoneczko ( bo w tej chwili tego nie uniknę, jest taka piekna pogoda ) i urynkę!

Gość DDDD
Masz racje własnie miałam Ci napisac ze teaz ide lulu bo gdy sie odzie spac przed 24 podobno komórki sie jakos tam regeneruje i jest to dobre dla skóry i pewnie dla całego organizmu =)) a wiec dobranoc

Gość Bladaczka
nadal czekam na odpowiedzi na moje pytanie :)

Stosowalam beta_karoten przez jakiś czas, tak samo jak ty skądś się dowiedzialam że ma poprawić koloryt skory itp. Niestety nic takiego u siebie nie zuważyłam :( Gdzies na forum czytałam że jeśli się lyka beta_karoten to szybciej się lapie opaleniznę, no ale tak czy siak trzeba się troszke wystawić na słoneczko. Pozdrawiam :)

Gość Bladaczka
no to klapa :(, nie moge sie opalac bo uzywam kremu z kwasem (adwanced cream), no coz, najwyzej bede biala :)