Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

NIECH MI KTOS W KONCU WYTLUMACZY!!

Polecane posty

czy 14-15 cm dlugosc peniasa to MALO-SREDNIO-DUZO? czy taki jest w stanie zadowolic kobiete

Gość malo srednio duzo

Gość za duzo dla Ciebie

Gość dziewczynyy
umiesz czytać ? to czytaj 11-12 jest optymalnie :) List ten można dedykować tym wszystkim mężczyznom, którzy cierpią z powodu kompleksu małego członka. Nieuzasadnionego kompleksu. W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona. http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=962&alt=59

Gość czyli jesli mam 16
to powinienem go skrocic? :(

Gość kogo misia gogo
tak i wyślij mi to sobie doszyje :)