Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipsyangell

TIPSY - Tanio! - Zabrze, Gliwice, Katowice, Bytom, Ruda Śląska

Polecane posty

Gość nnaaaaaanana
Masz już dość swojego brudnego dywanu, plam po kawie, herbacie, sokach? Denerwuje Cię nieprzyjemny zapach? Twój dywan szybko się brudzi przez codzienne użytkowanie, zabawy dzieci, zwierząt? Chcesz go odświeżyć, pozbyć się niechcianych plam i nieznośnego zapachu? info w stopce

A ja polecam moją koleżankę,która robi bardzo ładnie i profesjonalnie paznokcie żelowe,ceny przystępne i nie dolicza za dodatkowe zdobienie czy cyrkonie(bardzo duży wybór brokatów itp.Nawet zdarza sie ze tyle nie mają Panie w salonach.Tipsy robi u siebie w domu w Katowicach.Bardzo sympatyczna osoba,która zna się na tym co robi,myślę że z czystym sumieniem mogę polecić.Dla zainteresowanych podam meila do kontaktu: kasia.ga86@interia.pl zdjęcia prześle na pewno na meila podam jeszcze gg 6928366

Gość weroonikaaaa1643
Polecam byłam sprawdziłam Visage w Bytomiu na Powstanców Warszawskich 17 .Czytałam wczesniejsze opinie i z ciekawosci poszłam:) jest tam stylizacja paznokci , fryzjer, gabinet kosmetyczny ,umowiłam się do pani fryzjerki a dwa dni pozniej na paznokcie tylko dlatego ze klijentki siedzace na paznokciach bardzo chwaliły stylistki.Jestem zachwycona i z farbowania i z paznokci polecam wszystkim!! jestem pod wielkim wrazeniem jest to najbardziej profesjonalny salon w bytomiu na pewno nie zmienie i bede wszystkim polecac.Jest on obok Redakcji Życia Bytomskiego telefon 515-077-425.

TIPSY-okolice Częstochowy! Tanio i dobrze! WITAM! SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZABIEG PRZEDŁUŻANIA PAZNOKCI METODĄ ŻELOWĄ ORAZ AKRYLOWĄ NA TIPSIE. Stylizacją paznokci zajmuję się od ponad trzech lat. Wykonuję zarówno tipsy żelowe jak i akrylowe(na tipsie), a także utwardzenie naturalnej płytki. Usługę wykonuję u siebie w domu w okolicach Częstochowy. Posiadam bardzo wiele ciekawych ozdób. Pracuję na sprawdzonych produktach. Czas wykonania: około 2,5 h. CENNIK Założenie paznokci żelowych lub akrylowych - 50zł Nadlanie ze zmianą ozdób - 40zł Nadlanie bez zmiany ozdób - 30zł Utwardzenie naturalnej płytki - 40zł Wszystkie zainteresowane Panie proszę o kontakt: tel.880714070 gg: 3540831 paulisiah3@wp.pl http://allegro.pl/paznokcie-zelowe-akrylowe-okolice-czestochowy-i1333130852.html

Gość twoje_tipsy
Oferujemy najwyższej jakości TIPSY ŻELOWE po NIEZWYKLE ATRAKCYJNYCH CENACH! Usługa u mnie w domu lub w domu klientki,wykonamy specjalnie dla Ciebie TIPSY w niespełna 2-3 godziny! Pożegnaj się z lakierem! Pożegnaj się z widokiem brzydkich paznokci oraz z czasem marnowanym na ich suszeniu! Tipsy żelowe ze zdobieniem lub french 60,00 zł Tipsy żelowe bez zdobienia 50,00 zł Żel na naturalną płytkę paznokcia ozdoby 50,00 zł Żel na naturalną płytkę paznokcia bez zdobienia 40,00 zł Uzupełnienie odrostu żelem 40,00 zł Ściągnięcie tipsów 20,00 zł Naprawa tipsa 7,00 zł Dojazd w obrębie Katowic GRATIS KONTAKT: GG: 6394395 twoje_tipsy@op.pl STAŁE KLIENTKI PROMOCJA!!!

Gość gosiasosnowiec
witam serdecznie! zakladam tipsy 30zl, niska cena nie oznacza zlej jakosci!!!!. Mieszkam w sosnowcu, zainteresowanych prosze o kontakt gg 8543624

Gość LetkaVioletka
W Zabrzu najstaranniej i najsolidniej robione jest w Prima Manicure przy ul. Szczęść Boże 1 (wejście przez solarium GoldenSun) tel. 793 757 501. Przedłużanie paznokcia na tipsie + french + zdobienie - 80 zł. Przedłużanie płytki na formie + french + zdobienie - 90 zł. Uzupełnianie ze zmianą wzoru - 70 zł. Żelowanie naturalnej płytki + french + zdobienie - 60 zł. Żelowanie 1 kolor - 60 zł. Manicure + malowanie 1 kolor - 20 zł. Manicure + malowanie french - 25 zł. Manicure + odżywka - 15 zł. Peeling dłoni - 10 zł. Naprawa 1 paznokcia - 10 zł. Kąpiel parafinowa dłoni + peeling i maseczka - 40 zł. 10% taniej z karnetem solarium GoldenSun. Co piątą wizytę prezent.

Gość Żabas
Bardzo dobrze, trwale i niedrogo: www.primamanicure.evbox.pl

Gość fileta
witam serdecznie !!!! nie bede rozpisywac i was bajerowac! konkretnie i na temat ja po otrzymaniu certyfikatu ni nauczylamsie ni czego a czegóz mozna sie nauczyc za 2 dni przedluzam pazurki 3 rok i czego sie nauczylam zawdzienczam tylko samej sobie metodom prob i bledów ,dzis juz przedluzam na szablonach tipsach opanowalam akryl i arylozel , malowanie farbkami akrylowymi postaci , ptaki, ruze i inne kwiaty, pracuje z frezarkom przy uzupelnieniach i nikogo jeszcze nie skrzywdzilam poniewaz nie spilowujesie frezom ostatniej warstwy a tylko dopilowuje polerkom opanowalam sama zaciski na akrylach i zelowych szablonach chodz nawet w salonie spytajcie co to jest zacisk za pomocom kturego otrzymujesie piekny tunel paznokcia to malo ktura stylistka wogule o tym slyszala zawsze swojej klientce muwie co bede robic co moze odczuwac zawsze goroca kawka super nastroj i relax chcesz sie przekonac prosze bardzo zapraszam zadzwon i sie dogadamy 501252846 gg915 2698 śWIETNIE! JAK JUŻ NAUCZYŁAŚ SIĘ ROBIĆ TIPSY TO TERAZ PORA NA NAUKĘ GRAMATYKI!

Kiedys chodzilam do swojej znajomej ktora robila mi paznokcie i bylam bardzo zadowolona. Wyjechala za granice i tak zaczelo sie szukanie dobrej kosmetyczki ktora zrobi mi paznokcie. To albo mi sie lamaly po 2 dniach, odchodzily, albo byly tak zrobione ze wstydzilam sie nawet komus podac reke by nikt nie zobaczyl fuszerki jaka nosilam. i tak chyba z rok szukalam. Az znalazlam P. Róże w salonie miracle w zabrzu obok kina marzenie. Nic mi sie nie dzieje z paznokciami, ladnie sie prezentuja, nosze je 1,5 miesiaca, widac ze robia na dobrych produktach... Poprostu cudo!!! Polecam Salon Miracle 792 511 522

Gość Angelika41
Polecam Salon Prestige prowadzi Ilona Boćko. Chodzę tam raz na miesiąc Ale zawsze wychodzę zadowolona i uśmiechnięta. Przyjemny masaż, kawka i rozmowa. Oferują bogatą ofertę zabiegów nie tylko na twarz ale na całe ciało. Szczególnie polecam masaże za pomocą bańki chińskiej lub czekolady. Każda kobieta powinna robić sobie takie przyjemności

Gość gość
A jeszcze kogoś w okolicy Rudy Śląskiej możecie polecić? Chodzi mi głownie i zabiegu kosmetyczne.

Gość Jadziucha
Zależy jeszcze o jakie konkretnie usługi Ci chodzi ale ja słyszałam że w Rudzie Śląskiej ten salon kosmetyczny http://www.studiourody.net.pl/ ma bardzo fajny pakiet usług i dobre podejście do klienta. Sporo osób go sobie chwali, może tam spróbuj skorzystać z usług kosmetycznych.

Gość krysia8787
polecam zaglądnąć do instytutu kosmetologii estetycznej Dermetis. mają korzysntne ceny a zarazem bardzo miłą obsługę;)