Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sie nazwac

sama stworzylam ta patologie!!!

Polecane posty

jestem dorosla kobieta to tak na wstepie zeby nikt nie myslal ze to problem jakiejs malolaty obecnie nie jestem w zwiazku takim typowym choc zspotykam sie z pewnym facetem jest nam dobrze ale narazie jeszce sex nie wchodzi tu w gre!! patologia polega na tym ze jest on najlepszym przyjacielem mojego bylego faceta!! dodam ze wszyscy pracujemy razem!! kiedys pracowal z nami moj byly maz ktory po wyrzuceniu z firmy yrwal z wszytkimi kontakt ( ze mna defakto rozwod-naszczescie to byl tylko cywilny slub glupota wieku mlodzienczego!!) no a moj byly maz tez tworzyl kiedys z grupke przyjacil z tymi dwoma co pisalam o tym wyzej!! sytuacja jest o tyle trudna i nieprzyjemna ze dla dobra mojego przyszlego zwazku musze 1 wyciagnac reke do bylego faceta zeby nasze kontakty byly normalne wogole ciezko to opisca tu na forum ale wierzcie mi to koszmar czasami!! chocby jakis motyw z serialu amerykanskiego ze kazdy z kazdym i wszytko zostaje w odzinie ze tak powiem!!!

przepraszam za literowki i bledy !! jak teraz to czytalam to az sie za glowe zlapalam!! ale pisalam na szybko!!

Gość proaka
No sory ale ja tu patologii nie widze. Nie przesadzaj...

fakt moze powinnam to napisac w cudzyslowiutz jako "patologia" bo napewno normalne to tez nie jest!! mi chodzi o to jak sobie poradzic w tym wszytkim bo czasami sie naprawde glubie!! oni sie zachowuja jakby tylko oni 2 byli w tej chistori!! zapomnieli ze jeszce kilka lat temu byl moj maz nie wiem jak to ladnie i dobrze sprecyzowac - moze ktos mnie zrozumie tak poprostu!!

Gość malaroo
A ja Ci serdecznie współczuję... Chcesz noramlego związku-a tu takie poprzeczki...Badź silna-miłość nie wybiera!!Może to właśnie ten na całe piękne życie(które podobno zaczyna się po 40stce;) ) 3mam kciuki

Gość mam pomysł....
olej to jeśli im nie przeszkadza to tobie nie powinno tym bardziej.

hola hola nie zapedzajecie sie to ze jestem dorosla kobieta to nie powod ze w okolicach 40 !! jeszce 30 nie mam ale swoje juz przeszlam

Gość co ci powiem to ci powiem
ale powiem ci ze weslolo to ty masz jakolwiek sobie to tlumaczyc:)

Gość BĄDŹ PONAD TO
tamto jest skończone, zamkniety rozdział. Przed Tobą nowa historia życia 🌼