Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wileen

leczenie kanalowe

Polecane posty

Gość wileen

kiedy sie takowe wykonuje? jakie zeby sie "kwalifikuja" pod takie leczenie i dlaczego?

Gość cocaKarolla
takie z dużżżżymi ubytkkami. Trzeba wtedy usunąć nerw aby wyczyścic kanały zęba. Inaczej czułoby sie straszny ból. W efekcie ząb staje się matrwy,ale jest. Radzę zrobic to w prywatnym gabinecie.

Gość wileen
dzieki. jestem niepocieszona, bo chyba wlasnie bede musiala miec tak leczonego zeba :( ech...

Gość agaaai
ja tez mam taki wyrok:( no prawie, dentystka dala lekarstwo ktore pewnie choojek zdziala:/

Gość ja miałam
3 wizyty, za pierwszym razem dostałam zastrzyk znieczulajacy wiec praktycznie nic nie bolało. Bardziej bolało jak musiałam zapłacić...400 złitych. A najgorsze jest to że czasami ten ząb mi dokucza, choć minęły trzy miesiące. Niby nie boli, ale np jest wrazliwy na zimno (bardziej niż pozostałe) i czasami leciutko ćmi. Boję się z nim iść bo nie chcę żeby mi znów rozwiercano go. Prześwietlenie jest ok. Jak macie problem to najlepiej iść jak najszybciej..i szykować kasę :-(

Gość marcia2003
do ja mialam- tak niekiedy jest ale musisz isc do dentysty mój maz mial tak samo jak opisujesz do zeba trzeba lekarstwo wlozyc mezowi dopiero to zrobil 3 dentysta bo nikt nie wiedzial co sie dzieje lekarstwo pomoglo