Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damka kier

dziewczyny czy podczas owulacji tez boli was jajnik?

Polecane posty

Gość damka kier

dziwne to troche- ostatnio mialam owulacje i bolal mnie jajnik- ale tylko podczas stosunku( tzn przy glebszych pchnieciach).. powiedzialam to lekarzowi, a on stwierdzil to przez owulacje ciekawi mnie czy tylko ja tak mam.. w czaasie owulacji staralismy sie o dziecko zastanawiam sie wiec tez czy jesli zaszlabym w ciaze jajnik bolaby mnie nadal..

wiele kobiet odczuwa owulacje, ale są i takie które nic nie czują, ja podczas owulacji oczuwam jajnik i także podczas stosunku, czuć go trochę bardziej

Gość ja tak mam
co miesiąc od kilkunastu lat. Boli mnie jajnik z prawej strony, ale nie przy stosunku tylko w ogole w czasie jajeczkowania;) Czasami jest to taki bol, ze musze brac czopek przeciwobolowy. Pamiętam, jak piewrszy raz mnie tak bolało, to trafilam na ostry dyzur z podejrzeniem zapalenia wyrostka. Juz się przyzwyczaiłam do tego i traktuję to w pewien sposob jako metodę antykonepcyjną :P.

Mnie boli jajnik w czasie owulacji, ale zaczęło się to dopiero po urodzeniu dziecka. Życzę powodzonka w staraniach o dzidziusia 🌻

Mi lekarz powiedziała, że jest to normalne podczas jajeczkowania.

Gość zdama kier
na wstepie podziekuje za zahaslowanie nicka- nie ma co nawracac chamow i prostakow:P:P dzieki Wam za odpowiedzi;) dziewczyny a czy to przestaje bolec jak jest sie w ciazy? bo wczoraj sie kochalam z mezem i juz nic mnie nie bolalo.. wiec oczywiscie biorac pod uwage moj niepohamowany optymizm zinterpretowalam to tak- \"bolal mnie jajnik podczas stosunku- mam owulacje, przestal bolec- jajeczko zostalo zaplodnione\" czytalam ze dziweczyny wlasnie w pierwszych tygodniach skarza sie na bole jaknikow.. czyli moje wytlumaczenie tu pada niestety.. ja to boli jajnik w pierwszych tg ciazy? 1 boli czy oba?