Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dandelion

Akcja *mega piękniejemy przez lato*

Polecane posty

hej :) u mnie oki ... oj kusili mnie dzisiaj hehe ;) ale nie uległam ...pizza jakieś batoniki , lody :) ale jestem silna ... hehe , jestem również ciekawa jak bede wyglądała za miesiąc .. ;)

Gość lenusia
To postaram się jutro znaleść taką liściasta ;) Echhh ja też dzisja sobie pofolgowałam... Zjadłam kilka ciasteczek i wypiłam kawe mrożoną ;/ Najgorsze, że nie mam sił poćwiczyć, żeby to spalić, bo dopadło mnie choróbsko ;/ nie dość że grypa, to jeszcze zapalenie ucha i zatok :( Mówie wam dziewczyny,jak mi przejdzie to bedę tak ćwiczyć, że mi nogi będą odpadać ;) A co, dla urody trzeba się troszkę wysilić, bo nic samo nie przyjdzie ;) Właśnie siedze z maseczką na twarzy i planuje co by tu jutro zjeść, tak sobie myślę żeby zrobić sobie dzień owocowy, tzn jeść same owoce ;)

wiecie ja tez musze dać radę mam zły nastroj rpzez okres czuje sie jak balon ble i jem to na co ma ochote ale jeszcze ze 2dni i koniec męczarni i wtedy dam czadu supermetamorrfoza az mój men mnie nie pozna jak wroci:P normalnie miss polonie z nas bedą doba lece oglądac top trendy;) buziaki dziewuszki

Gość błękitnooka
Chcę się do Was przyłączyć, jak można. Jestem uparta, ale leniwa (bardzo), więc na początek zbyt wiele, wolę sobie nie obiecywać. Oto moje postanowienia: 1. Wieczorem 2 minuty zimnego prysznica. 2. Smarowania ciałka na noc balsamami ujędrniającymi i nawilżającymi Garniera. 3. Chodzenie spać o 22:30 (czyli godzinę wcześniej) 4. Codziennie 15 min. ćwiczeń lub jazdy na rowerze. 5. Słuchanie radia i \"energiczne\" tańczenie do piosenek. 6. Picie zielonej herbaty (zresztą ją lubię) 7. Max. 2 h przed komputerem. 8. Codziennie wyjść choć na chwilę na świeże powietrze. 9. 3 razy w tygodniu maseczka oczyszczająca Yves Rocher. 10. PRZESTAĆ WYCISKAĆ PRYSZCZE. Najbardziej zalezy mi na punkcie 10 i na urośnięciu 1 cm, przez wakacje.

Gość sbinki
Cześć dziewczynki! Tak sobie czytam i czytam Wasze wypowiedzi, że sama postanowiłam napisać coś od siebie. :D Też już walczę o zmianę swojego wyglądu od początku wakacji, a efektów jakoś nie widać. :( A to moje postanowienia : - ograniczam słodycze (dzisiaj wszamałam 8 ciastek :( ) i ćwiczę co najmniej poł godzinki dziennie :) (aerobiczna 6 weidera, 8 minute buns i legs, 100 brzuszków + 100 przysiadów, czyli w sumie wychodzi jakieś połtorej godzinki :) ) - chcę się opalić, ale mam taką karnację, że bardzo trudno mnie łapie, a jak już to na czerwono, poza tym zakupiłam balsam brązujący z garniera (nie widzę efektów! ) - w koncu kiedyś chcę wypróbować depilację cukrową i czekam aż mi włoski odrosną - na wągry chcę zastosować maseczkę "mąka + miód + woda" opisywaną już na forum jako bardzo skuteczną,a że cerę mam radzej dobrą, to małe wypryski od razu czyszczę płytem " Afrodyta Adonis" (mi pomaga!) - oj...moje włoski...zniszczone farbowaniem, prostowaniem, suszeniem i stylizacją :( :( :( co jakiś czas robię sobie maseczkę z żółtka, nafty i cytryny, a oprócz tego zainwestowałam w szamopny regenerujące. Czekam na efekty! - paznokietki ok, gorzej ze skórkami, bo jak się denerwuję do obgryzam i mam później ranki, ale jakoś to leczę - a oprócz tego chcę zakupić zieloną herbatkę i imbir, bo wyczytałam gdzieś, że wyszczupla brzuszek...a i zapomniałam! Zainwestuję też w hula hop... To chyba wszystko! Rozpisałam się, ale jakoś mi lepiej! Razem bardziej będziemy się mobilizować :D Aaaa... jestem licealistką i nie wstydzę się faktu, że po wakacjach chcę zaskoczyć tysiąc ludzisków chodzących do mojej budy! :D Trzymajmy kciuki za siebie, by wytrwać w wakacyjnych postanowieniach :D

Gość w górę...

Gość lenusia
hejka!! ;) Sbinki, jeśli chcesz się ładnie opalić i to od razu na brązowo, to polecam Ci "masło kakowe" z Ziaji ;) Ja po 3 dniach opalania się na działce wyglądam jakbym była tydzień nad morzem ;) Spróbuj, bo nie jest drogie, a daje efekty ;) A i jak wypróbujesz już tą maseczkę z mąki to daj znać czy działa ;) Bo też się czaje, żeby ją sobie zrobić ;) Co do depilacji cukrowej, to albo na mnie nie działa albo nie umiem jej poprostu robić :( Gotowałam ten cukier z wodą i cytryną tak jak było w przepisie i za pierwszym razem się prawie poparzyłam, za drugim wyszedł mi z tego kamień a nie masa, a za trzecim razem było już niby ok, a na nogach mi to wogóle nie chciało zaschąć ;/ TEŻ JESTEM LICEALISTKĄ I CHOLERNIE CHCE ZASKOCZYĆ WSZYTSKICH JAK WEJDE DO SQL WE WRZEŚNIU ;););) pozdro dla was dziewczyny ;)

Gość sbinki
Dzięki lenusia! Skorzystam z tego masła :) Co do maseczki, to zrobiłam ją, ale efektów jakoś nie było :( Zresztą wypowiadałam się na ten teamt, więc możesz poczytać: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3269147&start=150 Za depilację cukrową zabieram się od dawna. Pastę mam już zrobioną i czekam aż włoski wystarczająco mi odrosną. Myślę, że nie długo w końcu ją zrobię :)

Gość lenusia
Hmmm czyli ta cudowna mąka nie działa ;/ Tak sobie teraz myślę, że miałam kiedyś fajny tonik z clean&clear, taki fioletowy, przeciw wagrom ;) I po nim ładnie schodziło wszystko ;) Tylko, że poźniej przeczytałam gdzieś w necie (na jakimś pryszczowo.pl czy jakoś tak), że to sama chemia i bardzo szkodzi on skórze ;/ Już sama nie wiem ;/

Gość sbinki
tez musiałabym w coś zainwestować, żeby sie tego chholerstwa pozbyć...może pojdę do kosmetyczki na oczyszczanie. Nie wiem! Wogóle ostatnio jakoś się nie umiem zabrać do ćwiczeń. Na początku to mogłam ćwiczyć i ćwiczyć, a teraz mi sie po prostu nie chce. Może to przez miesiączke... :(

Gość lenusia
Hehe, ja mam ten sam problem ;) Już niby zabieram się za ćwiczenie, ale jakoś dłużej niż 5 minut poćwiczyć nie mogę ;/ Jakiś zły biorytm mam chyba ;) Do tego ta ogromna chcica na słodycze....Mówie wam dziewczyny, dzisiaj to jem wszystko słodkie, na co tylko padnie mój wzrok... Ehsss, i jak tutaj być piękna ??!!

przylaczam sie:-) nie jestem gruba,ale chce spasc z 58 na 55 kg(mam 170 cm) problem polega na tym,ze caly nadmiar tluszczu mam w jednym miejscu-na biodrach( te okropne trojkaty),zreszta mam tam tez cellulit. zazwyczaj odzywialam sie niezbyt zdrowo,czesto pilam cole... od miesiaca skacze na skakance-200 podskokow codziennie przed sniadaniem( na obu nogach) sniadanko-musli z mlekiem 2 sniadanko- jakies male miesko i duzo salaty o 4 podwieczorek- jogurt i ciasteczko o 6 kolacja-kanapki z tunczykiem lub jakas rybka z ryzem pije conajmniej 4 szklanki wody dziennie i czasem herbate

Gość sbinki
och dziewczynki... własnie zabieram się za ćwiczenia. Trzeba nadrobic te kilka dni obijania! Wypiję sobie tylko zieloną herbatkę ;) nawet mi smakuje, a piję bez cukru, zresztą jak wszystko. Ja na szczęście nie jem słodyczy, a przynajmniej ograniczam, bo czasami na prawdę nie umiem wytrzymać i muszę pochłonąć jakieś ciastko, loda lub batona. Eh... Wogóle ostatnio piję duuużo wody i tej zielonej herbatki ;) Chciałam zakupić też imbir, żeby sobie ten naparek również pić, ale wyobraźcie sobie, że w 15 tys. mieście nie ma imbiru w korzeniu! No masakra...bede chyba w proszku kupować, bo nie mam innego wyjścia.

nio...pomęczyłam sie dzisiaj znów połtorej godzinki i tak ćwicząc to coś mi jeszcze przyszło na myśl : - będę zażywać witaminki na włosy ( w końcu muszę skończyć to opakowanie Humavitu, a poźniej zafunduję sobie Skrzypowitę) - prysznic zakończę zawsze zimnym strumieniem wody Jak na coś jeszcze wpadne, to dam znać :) Podoba mi się ten topic, bo przynajmniej jak coś tu napiszę, to się tego trzymię :P

Gość PusekOkrusek
Hejka! Ja niestety nie przestrzegałam żadnych racjonalnych zasad żywienia przez ostatni tydzień :-( A poza tym przybył mi 1kg. Za to mam piekna opaleniznę, bo właśnie wróciłam z Mazur. Teraz zamierzam smarowac sie częściej (tj codziennie) balsamami. No i obiecuje sobie - ŻADNEJ COCA - COLI!