Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dandelion

Akcja *mega piękniejemy przez lato*

Polecane posty

A po wakacjach nikt nas nie pozna... marzenie prawda?:( ale my sprubujemy je zrealizować :):):) wypiszemy sobie plan i będziemy się go trzymać (lub postaramy). Wiem, że to milionowy topik o tym samym bla bla bla... no ale cóż:) To jak?? Od stóp do głów! ~na włosy po myciu nafta i od czasu do czasu maseczka WAX (zapuszczam!), ~twarz muszę opalić... i wreszcie pozbyć się zaskórników:O może coś polecicie?;) mam podskórne wągry na brodze, miliony, brrr...., ~ogólnie ciało opalić... a więc opalanie się na olejku, a potem balsam kakaowy, ~schudnąć! Ćwiczyć i jakaś dietka:) ograniczę produkty zwierzęce do minimum, a może w ogóle zrezygnuję (z racji moralnych) ~na noc sprubuję aplikować olejek rycynowy na rzęsy... No i co, chyba wszystko... teraz na Was kolej :)🖐️ 😘😘😘

ja sie na to pisze :) Ale pozniej zrobie liste rzeczy o ktore musze zadbac.:)

Gość pogubiona_w_uczuciach
ufarbuję wreszcie włosy, będę robić parówki z ziół dla cery twarzy, zadbam bardziej o pazokcie, postaram się regularnie skracać, usuwac skórki, polerować i malować dziś kupuję farbę i może parówka jeśli mam odpowiednie ziółko do zaparzenia

Wow, jak miło że ktoś wpadł:) trzymajcie się w swoich planach, po wakacjach będziemy Miss:)

Gość takie topiczki zakładają
dziewczynki z gimnazjum i liceum które we wrzesniu wracają do szkoły i dlatego chcą zrobić wrażenie na psiapsiółkach z klasy i kolegach niedorostkach. Dorosłe kobiety nie mają wakacji. Mogą sobie conajwyżej założyć topik "Jak zrobić wrażenie po urlopie" najlepiej tak żeby wszystkie koleżanki zieleniały z zazdrości :D Tylko po co ?

Gość takie topiczki zakładają
jak dbać o siebie to przez cały rok a nie sezonowo

:O hmmm nie wiem od czego zacząć... może od tego że jak Ci się nei podoba to nie wchodź, stare jak świat?

pogubiona_w_uczuciach>> a jaki masz kolor obecnie i na jaki farbujesz?:) akacjaa> czekam;> Jestem bardzo ciekawa planów innych, może coś zgapie itd...:) pzdr😘🖐️

Gość Anyone
A więc 1. 1.codziennie odżywka do włosów suchych i zniszczonych ( też hoduje ) 2. Co dwa dni ćwiczenia 3. Codziennie ujedrniające, antycellulitowe serum. 4. Codziennie lodowaty przysznic. 5. Ograniczam tłuszcze, mieso, potrawy smażone. 6. Zamiast jakichkolwiek napojów- TYLKO zielona herbata. Już schudłam 6 kilo :D

pogubiona_w_uczuciach ----->a ja mimo tego,że jestem licealistką to nie myślę o żadnych zmianach-staram dbać sie dbać o siebie codziennie, a w te wakacje przygotowania do matury:( a opalenizna?? Chyba zainwestuje w balsam brazujący.....a dietka??? No cóż jestem osobą odchudzającą się od każdego poniedziałku, tylko szkoda,że efektów nie widać, bo na długiej przerwie w ten sam dzień kończe już w kafejce:):)

Anyone>> a jaka to odżywka jest?? Mój dzień będzie wyglądał mniejwięcej tak: rano naprzemienny prysznic>>peeling>>masaż specialnym urządzeniem na cellulit i rozstępiska>>szampon Seboradin na wypadające włosy>>a potem Seboradin w ampułkach>>krem przeciw rozstępom, a po nim olejek do opalania>>z psiorkiem po śniadanko>>potem rowerem pare kilometrów na plażę>>opalanie...>>obiad>>(...)>>a kolacyjka to zapewne owocki:) Noooo oczywiście dużo więcej tego, ale komu chce się czytać heheheh:O no okej, skoro mam tak dużo wolnego czasu, to jestem zapewne uczennicą, prawda...? Nie będe zaprzeczać, ale nic więcej:) Wy też piszcie co codziennie zjadłyście, spaliłyście, jak dbałyście o urode itd...😘

Gość Anyone
Odpowiadam to jest odżywka sunsilk pomarańczowa. jest naprawde dobra bo chociaż bardzo często prostuję włosy wogóle mi sięteraz nie rozdwajają. Poza tym jest bardzo wydajna, ładnie pachnie i włosy wydają siębyć grubsze i mocniejsze. Miałam miliony odzywek i ta jest zdecydowanie najlepsza :D

Gość Anyone
ja to Bogu dziękuje że rozstępów nie mam ... cellulit serum Eveline pozbedę się około 4 tygodnie ( uzywam już około 1,5 tygodnia i efekty - REWELACJA ) tylko wiadomo trzeba gąbką się masowac szorstką antycell codziennie i ta dieta, ale wiecie nawet mnie nie ciągnie do słodyczy, jakoś mi się niedobrze robi jak pomyslę o czymś słodkim, naprawdę ... może to dzięki herbacie zielonej :d Polecam :D

Gość natalincia
a ja chce zrzucic kilka kilo, umiesnic brzuszek i pozbyc sie celulitu a do tego zmienic wloski .Wszystko po to zeby byly mial czeg zalwac oo :D

Gość Zdecydowana AGA
No to zajrzyjcie na mój wątek... bo ja robię mega przemianę... i boję się, że z tego nic nie wyjdzie.

Gość a moze........................
fajny ten wasz topik;) miom zdaniem nie trzeba miec duzo czasu zeby dbac o siebie trzeba miec tylko checi i motywacje(ja ostatnio nie mam ani checi ani motywacji) wystarczy systematyczna praca nad soba wtedy wszystkie zabiegi kosmetyczne beda szybko i sprawnie wykonane. jesli ktos nie ma czasu to zamiast ogladac durna telenowele w tv to w tym czasie moglby sie soba zajac. Pozdrawiam papapapap ;)

Gość lenusia
Witam dziewczynki =)) Też chcę się przyłączyć, mogę ?? ;) W te wakacje mam zamiar: 1) Schudnąć jakieś 4kg, żeby osiągnąć wagę 49 kg. 2) Wykończyć te chol***e zaskórniki ;/ 3) Opalic się (już troszkę mi się to udało) 4) Zaspuścić paznokcie (czyt.przestać obgryzać ;/) 5) Odżywić włosy (bo miesiąc temu przefarbowałam je z koloru blond na mleczną czekolade [miałam dosyć kawałów o blondynkach i postrzegania mnie jako głupiej blondynki ;/]) 6) Ujędrnić ciałko 7) Troszkę poćwiczyć i przejść na zdrowszą dietę (żegnajcie chipsy i coca cola;( ) A właśnie, znacie może jakiś dobry sposób na te zaskórniki?? Bo już straciłam wszelką nadzieje... ;( I myślę też o jakimś oczyszczeniu organizmu, ale jeszcze nie wiem jak się za to zabrać... Pozdro =))

Gość PusekOkrusek
To ja też się przyłączam :-) Włosy mam teraz dosyć długie, błyszczące i ogólnie zdrowe bo mam na ich punkcie fisia :P Zamierzam (za jakiś miesiąc) je pocieniować i chyba zrobię sobie headline. Jeszcze jakiś czas temu myłam je codziennie wieczorem, teraz odzwyczajam je od tego ( juz prawie miesiąc), myję co 2 dzień rano szamponem dla dzieci. Stosuję także 2 preparaty Seboradin - lotion i hair balm, ale nie mogę znieść tego zapachu, więc więcej nie kupie. Ale póki co uzywam zeby zuzyć do końca i zeby się to po domu nie walało. Łykam także skrzyp polny w kapsułkach, ale też po skończeniu opakowania kupie cos innego (tj skrzyp z innej firmy) Teraz mam z firmy Lobovital. Na paznokcie kupiłam sobie 2 odżywki - Paloma z wapniem (niestety z rąk schodzi bardzo szybko, nie polecam, na stopach ok) i Pierre rene z witaminami - stosuję na paznokcie u rąk Pije dużo zielonej herbaty, musze też zuzyć Spalanie z systemu slim figura (blee). Jak jestem u chłopaka to niestety piję coca - colę - tego się musze odzwyczaić!!! Dobra na razie to tyle :-)

Ha !!! dziś już moją przemianą był zaskoczony baaaaaardzo jeden taki mój kolega co go dwa miesiące nie widziałam :D

Lenusiu oczyscisz bardzo przyjemnie organizm z toksyn właśnie zieloną herbatą. Codziennie ze trzy szklaneczki ( tylko koniecznie liściastej ) i wogóle odechce Ci sie słodyczy i coli. naprawdę na samą myśl o tych niezdrowych, wysokoprzetworzonych i pełnych chemii produktach będzie Ci się robić niedobrze, a po zielonej herbacie naprawdę poczujesz się lekko na ciele :D Polecam :D I pamiętajcie kobietki SPORT przedw szystkim pozwoli Wam baardzo szybko ujędrnić ciało, a jeszcze do tego serum ujedrniające, masaże i KONIECZNIE lodowaty prysznic :D

Gość lenusia
Anyone a z jakiej firmy masz tą zieloną cherbatkę? :) Chyba zaczne ją pić, bo jakieś pół roku temu miałam na jej punkcie hopla i wyobraźcie sobie, że nie będąc na żadnej diecie (a jem tych słodyczy mase...oj jeeem ;( ) schudłam 9 kilo!! Także dzięki, że mi ją przypomniałaś, bo naprawde jest rewelacyjna i co najważniejsze-zdrowa ;D Dzisiaj siedząc sobie na działeczce i wygrzewając się w słonku zrobiłam sobie listę rzeczy, które mam zamiar wprowadzić w ciągu wakacji ;) Troszkę sobie poczytacie, za co z góry przepraszam ;) 1) Będę ćwiczyć na ten mój chol***ny brzuszek, uda i pośladki, bo chciałabym żeby były bardziej uniesione ;p 2) Będę piła wodę mineralną i i zieloną cherbatę (pozdro 4 Anyone) Zrezygnuję z coca coli itp. 3) Zacznę myć buźkę w wodzie mineralnej albo chociaż przegotowanej ;) 4) Codziennie mam zamiar zjadać 2 łyżki otrębów owsianych (przeczytałam, że super działa to na cerę i przemianę materii ;) ) 5)Żeby ujędrnić ciałko codziennie będę wykonywać masaże skóry, na to okłady z fusów po kawie i owinięcie się folią na pare godzin (wtedy czas na tv) a potem jak już to zmyję, żel ujedrniający. 6) Wieczorkiem kremik na stopy i skarpetki ;) 7) Jak już mówiłyście lodowaty prysznic brrr ;p 8) Co drugi dzień parówka z ziółek, delikatny peeling i maseczka oczyszczająca (wykończę te zaskórniki!!) 9) Na noc kremik nawilżający twarz po opalaniu 10) Więcej owoców i warzyw zamiast batonów (jestem maniaczką snicersów ;( ) No a teraz czas na pytania ;P *Macie już może jakieś opcje co będziecie ćwiczyć?? Bo ja chciałam sobie pościągać coś z neta, ale nie wiem co byłoby dosyć dobre. *Anyone a od kiedy już zaczęłaś swoją przemiane, że ten koleś się zaskoczył ?? ;D *PuskuOkrusku ile ta slim figura kosztuje?? I czy wogóle działa? A co do coca coli, to ja jak już piję to tą light, bo w 0,5litra jest tylko 1,1 kcal ;) *a właśnie, łykacie może jakieś witaminki?? Pozdroffki ;))

Gość PusekOkrusek
Slim Figure kupiłam za 9 zł, ale ostatnio widziałam gdzies po 6zł. Wiesz, nie mogę ci powiedzieć czy działa bo nie piłam jej zgodnie z zaleceniami tj 3 x dziennie. I tak trzeba pic ja 2 tygodnie 3x dziennie (więc trzeba kupic 2 opakowania). Osobiscie Ci raczej nie polecam i nawet bym ci mogła oddac to co mi zostało, bo teraz się zmuszam, żeby to wypic, bo mi nie smakuje.

Lenusiu herbatę kupuje normalną zieloną liściastą w sklepie spożywczym. A moją przemianę zaczęłam na początku czerwca. :D A tak szybko zadziałało również z teog względu że radykalnie zmieniłam styl ubierania. Ja ćwiczę codziennie po 40 minut tak ogólnierozwojowo co mi do głowy przyjdzie ... jak kończę to aż mi sięnogi trzęsą. W ćwiczeniach chodzi mi bardziej o wzmocnienie mieśni a tłuszczyk tracę dzieki diecie, masażom, naszym \"kochanym \" lodowatym prysznicom no i oczywiście serum :D Pozdrawiam serdecznie Trzymajmy się mocno swych postanowień :D

Hej dziewczyny 🌻 ja tez pracuje nad sobą :D , dieta , ćwiczenia , zimne prysznice , peelingi kawowe , zapuszczam włosy i paznokcie ....:D mam nadzieje , że efekt bedzie super .. juz jestem opalona .. :) ale nie chodze na solarium itd . jeszcze zostało sporo czasu ... ale to nie wiele ... na jakieś spektakularne zmiany ;) ale warto sprobowac ... zycze powodzenia ... :)

hey dziewczyny ja wakacji wprawdzie nie mam i nie będę mieć urlopu też nie bo studiuje i pracuje no ale w pazdzierniku chce zrobic wrażenie na znajomych no i na chłopaku ktory wraca z pracy w stanach:) więc ja chce sie pozbyc przebarwien po jakis krostkach powyciskanych namietnie przeze mnie na plecach dekoldzie i twarzy musze sie wybrac do kosmetyczki po wypłacie na oczyszczanie twarzy schudnać ze 3 kg nie śmiejcie sie waże 56kg a to za duzo o jakies 2-3 od mojej idealnej wagi troszke popracowac nad ciałem wskocze na rower w jakis wolny wieczorek i popróbuje tak co 2gi dzien jak znajde czas:) zadbam o moje włosy bo torszke hmm je zaniedbałam a mam juz prawie do pasa:P niestety czarne loczki wiec tez sporo wymagaja opalac to sie nie bede raczej bo ciemna kranacja ale nie zaszkodzi troszke balsamu brązujacego :) no i oczywiscie nowe ciuszki może jakie blond pasemka i mała grzywka to sie ejszcze okaże :)

Gość lenusia
heyka dziewczyny!! ;) PuskuOkrusku, to jak mówisz, że ta slim figura taka ochydna to chyba jednak ją sobie odpuszczę ;) Anyone jutro biegne kupić tą herbatę zieloną ;D Myślisz, że może być też taka w torebkach?? O qrczeee, to Ty naprawde zmobilizowana jestes z tymi ćwiczeniami ;) Ja jakoś nie umiem się zdyscyplinować ;( Martyno, ja też już jestem opalona ;) Siedzenie na działce daje efekty hehe ;) Czarnuleczko, ja też chce schudnąć jakieś 3 kilo... chociaż nie obraziłabym się gdybym schudła 5 ;P A teraz mykam zrobić sobie parówke z ziół i na to maseczka oczyszczająca i peeling ;) pozdroffki ;););)

a mi coś dziewuszki słabo idzie jestem zmeczona po pracy ;/ i wkurzona zjadłam 2liony i mam wyrzuty sumienia;/ kupiłam sobie za to nowy tusz i błyszczyk heh na tyle mnie stac przed wypłata;p eh musze naprawde wziac sie za siebie przynajmniej ograncizyc to żąrcie ;/ bo w sumie ebz kasy to nie ma co na wielkie zmiany;/ moge ejdynie na kreche sobie wziac kosmteyki z oriflame bo ejstem konsultantka wiec mzoe poki cos cos sobie fundne;)

Lenusiu, wydaje mi się że lepiej abyś kupiła taką liściastą, wiesz nie wiadomo co tam oni w tych torebkach zmiołą :D